среда, 27 августа 2014 г.

Izgradnja kanalizacijskega sistema v dacha






Če mestnih Kanalizacijskih ali Kanalizacije v vasi načrtovani razvoj je centralizirano rešitev problema odpadnih tokov, lastnik posamezni državi spletnem mestu, naj bi rešili ta problem. In kako je odgovoren pristop k odločitvi za to vprašanje je odvisen od raven udobja državi živijo.

Gotovo, izberite sistemov za čiščenje odplak odvisna ne le na željo lastnika letoviško, ampak tudi na dejavnike, kot so finančne in tehnične zmogljivosti. Pogosto lastnik letoviško raje nakup septic tank, nameravajo s tem se bistveno zmanjša svoje stroške.

Vendar pa je popolnoma prezre dejstvo, da je vzdrževanje septic tank bo povzročilo veliko dodatnih stroškov. In ti stroški, na koncu bo rezultat v precej veliko.

Medtem ko je bolj daljnosežen najemodajalec daje prednost sodobne biološke čistilne naprave, na primer Topolwater, če upoštevamo, da je bolje vlagati v nakup potrebne opreme in pozabite na vse težave, povezane s čistilne naprave za odplake.

Kot lahko vidite, je za reševanje problema primestni kanalizacije na različne načine: za izgradnjo zaprti kadi nakup septic tank ali kupite polno biološke čistilne naprave Topolwater. Vendar pa je v prvih dveh primerih, lastnik letoviško ne more brez pomoči pralni stavbe, ki bo odstranite nabrane odpadke v kadi ali blata v posodi.

In ta postopek vsakič, ko bo spremljati ne le neprijeten vonj naberejo nečistoče, ampak tudi "črpanje" denar iz žepa najemodajalec. In, glede na dejstvo, da gospodinjskih odpadkov v septic tank so le mehansko čiščenje ter za njihovo varno odstranitev, je treba tudi in biološko obdelavo, lastnik septic tank bo poskrbel o nameščanju dodatne filtracija objektov.

Druga stvar, če države gostiteljice mesto, bo raje kot je kanalizacijski objekti postaja Topolwater, ki združuje mehanske in biološke metode čiščenja gospodinjskih odplak. V tem primeru mu ne bo treba nositi dodatne stroške, kot izhod iz postaje domače kanalizacije je očiščena, tako da se lahko ponovno uporabljajo za tehnične namene ali se odvajajo neposredno v tla.

Odpravlja potrebo, da pokličete gradbeni stroji, kot vse service Topolwater zmanjša rednih uničenje odvečnega blata, ki je uporabljen na strani.

Postaja Topolwater popolnoma Avtonomne. Vse čiščenje procesov, ki se pojavljajo v zračenje tank, kadar je zaradi nenehnega dostopa kisika, stimulira aktivnost aerobnih mikroorganizmov in bakterij, ki živijo na aktivirana gošča. Poleg tega, zahvaljujoč zračenje tank, ni potrebe za dodatna izolacija postaja za zimo, saj je proces čiščenja je skupaj s toploto, ki preprečuje zmrzovanje odpadne vode.

Če namestitev v dacha je sezonska, potem pozimi postaja Topolwater treba je zamrznjen. V tistih primerih, ko Lože občasno obiskali med letom, vzdrževanjem in ne kot aktivno blato ohranja svojo vitalnost v okviru zlomljeno kanalizacije približno tri mesece.

Toda tudi nujnost ohranjanja lastnik nepremičninskih države ne bi smeli bati, saj strokovnjaki v servisni center, ki je pogodbo za servis, hitro in natančno izvesti vsa potrebna dela in rekonstruiruet postaje do naslednje poletne sezone.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика