пятница, 29 августа 2014 г.

Beseda o drevesa 2007-09-12 15:58:32

Gradnja in rekonstrukcija.

Beseda o drevesa
2007-09-12 15:58:32

Ko je odločitev o gradnji dreves'lesena hiša, boste morali izbrati, osnovni material za gradnjo.

Ko je odločitev o gradnji dreves'lesena hiša, boste morali izbrati, osnovni material za gradnjo.

Drevesa'lesena hiša, kljub temu, da "stare", zelo visoka-tech. Življenjska doba hišo od 50 do 100 let, njegovo trajanje je odvisno na redno in pravilno nego.

Vse pasme so razdeljeni v les iglavcev in listavcev. Rad bi vam povedal nekaj dreves, kako se razlikujejo drug od drugega.

Sosna - je vrst iglavcev. Zgodnje les je lažji prepozno. Poganjki kaže na ostrim kotom na os cevi, tako v smislu imajo ovalne oblike. Les m', ki je lahko obdelujejo, ne razpoko med sušenjem. Zaradi svoje lepe barve pogosto uporabljajo ne le v gradbeništvu, ampak tudi v proizvodnji joiner izdelki.

Smreka - o razširjenosti uvršča drugi po bora. Prtljažnik krog in naravnost. Les je lahek, m', Brez'zvok, enoten in je bele barve z rahlo Zlati odtenek, za več let, je lahko ohrani naravno barvo. Smreka težko delo z zaradi trdote vozlov, vendar je v nekaterih regijah, hiša je bila zgrajena v celoti smreka. Tam je rekel: "Hiša smreka, zdravo srce".


Macesen - les iglavcev, 30% gostejši in močnejši, bor, bolj odporni na vlago in poraz gnije gliv. Gradnja macesen se navzdol za dve ali tri stoletja. Vendar pa je celotna hiša macesen cut redko zaradi trdote lesa. Trdoto macesen ne še slabše, kot hrast. Macesen-lesne gnilobe, modra. Macesen je naravni antiseptik. Zaradi posebnosti igrišču, ki impregnates njo, ona je ne bi napadli, za napake, uporabljate pa ga lahko brez kakršnekoli kemijske obdelave v primerih, kjer druge pasme so nagnjeni k gnilobe. V hiši Sibirski macesen zmanjša verjetnost pojava migrena, neurosis,-združljivost', povezane s srčno-žilni krči.

Hrast - les je zelo močna, rezano s težavo. Nagnjeni k razpoke. Tudi ukrivljen, je lepa velika teksturo. Enostavno barve, martsa na črno. Majhne oddelke hrast je ekspresivna.

Lipa - drevo z m'kaj les, homogena struktura, bele barve z rahlo roza barvo, s številnimi medullary žarki, ki v radialni oddelek dati material vidno sijajem. Skoraj ne izkrivijo ali razpok. Od Linden, da veliko kopeli, saj ohranja toploto zelo dobro in to je še posebej prijetno diši. Tla izdelana iz lesa, a Lipa toplejša, mehkejša, vendar so nagnjeni k trpijo zaradi glivic, zato ni priporočljivo postaviti v pritličju.


Aspen - undeservedly pozabili, gradbeniki in obrtniki-drawtiley drevo. Njen les ima številne čudovite lastnosti: je bolj bel od drugih vrst srednjega pasu; odpornost na obrabo skoraj enako hrastovega lesa; lepo obdelani na stružnici in enostavno zmanjšati. Enotnost lesa omogoča, da rezanje v skoraj kateri koli smeri, ne čip in je ne zdrobi. Les je dobro tudi, da dolgo v vodi, in ko sušenje ne razpok ali deformirajo. Tako v starih dneh od aspen zgrajena kopeli in na'pleteno tudi brunarice. Ustno izročilo je, da zgraditi hišo iz aspen dnevniki, pripravljena je na poseben način. Na lubje dnevnikov sprejeta dva žlebovi, za les, sušenje ni prela, in je treba sok v ukrep ostal. Vendar, na korenu aspen kratkotrajna, ker zelo hitro vpliva lesne gnilobe. Torej, če želite obrezati drevesa, je potrebno v starosti od 40-45.

Skratka, jaz bi rad povedal, da za gradnjo dreves'lesena hiša, ki jo lahko uporabite za skoraj vsako drevo. Vendar pa obstajajo nekatere tradicije dreves'lesene arhitekture, po kateri je kopel je bolje graditi apna ali aspen, in če to ni mogoče, pa vsaj notranje zadeve konča, je bolje, da se teh dreves. Vendar stanovanjske stavbe, je bolje, da graditi iglavcev: smreka, bor in macesen. Omeniti je treba, da najbolj vzdržljiv material za stene je macesen.

VIR: Vaše Hiše. RU


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика