воскресенье, 31 августа 2014 г.

Kako izbrati kavč

Ni vsakdo ve, da pri nakupu kavč na prvo mesto, morate paziti, da ne njegov videz, in na "domačem vsebine". Kaj blazine, kaj kavč mehanizem - to so vprašanja, ki jih je treba odgovoriti, preden boste vzeli lepo kavč v mislih.

Nekdo kavč je potrebno imeti nekaj, da pade, prihajajo domov z dela. Nekdo svinje mu vsak večer, ker je treba nekaj za spanje. No, nekateri, žal, samo v živo na kavč - in to je tudi razlago! Zdravniki pravijo, da je za večino naravnih dveh držav, gibanje in... leži. Da je vse vmesne faze, kjer smo stati ali sedeti, je očitno škodljivo za telo procesov. V tem smislu, vse je "speed polt" pohištvo (pa naj bo to posteljo, kavč, kavč, ali samo ležalnik ali klopi) je pomemben motiv. In vodilno mesto med njimi, seveda, je kavč.

Gradiva na temo

Pametne nasvete: kako izbrati kavč
Deset zapovedi za kavču
Z Marquise de Pompadour (kot je bilo takrat z'pojavil prvi kavč) ta kos pohištva, seveda, doživela nekaj sprememb. Moderno sedežno garnituro (razen če so posebej izdelane "starinsko") je pohištvo, ki je v koraku z napredkom. Do danes so se njene funkcije razširila, zato se je spremenila in design. Zdaj ne bo izpolnjevala kavč, ki se ne morejo obrniti v postelji, in nekatere napredne primerih dobil kolesa za premikanje po prostoru, na različnih tečajih in drsna mize, zaboje, škatle za perilo, stojala za Časopise, revije in žepi za malenkosti. Kavč se znebili vseh "extra": roke, noge, pogosto vzmeti, in včasih okvir sama. Najbolj dejanski danes minimalistična različica pod imenom "eurobook" obliki preprostih in laconic pravokotne sedež in enako nazaj. Boj za preference kupca, je zdaj z uporabo materialov in tehnične opreme. Z drugimi besedami, danes je to veliko bolj pomembno, kaj je na kavč in kako dobro deluje.

Nekaj besed o notranji svet

Klasični sistem blazine (frame - vzmeti - trak) izumil dolgo nazaj, in to le zagotavlja, da vaš kavč dolgo in "elastično" življenje. Vse druge možnosti se zdi zelo privlačna, vendar, na žalost, še ravnanje ni zagotovljeno. Te možnosti so priljubljena med proizvajalci poceni pohištvo nadomestki vzmeti - in pene in lateksa premaz, poliuretanske pene, sintepon, in materialov nove generacije, izdelani na podlagi vlaknin hollofayber (kot durafil, sintepuh, spandbond).

Seveda, če nakup trdna kavč ni vključen v vaše načrte, prvič bo prišel in springless, potem pa svoje "nadev" mora biti vsaj en kos materiala, in ne iz penaste gume drobtine. Na Splošno je glavni znak dobre kavč pomladni blok. Če želite, kavč traja dolgo, je zaželeno, da pomlad je bila, kolikor je mogoče (in najboljše od njih, - jekla), ki so bile posnete v posebni navpično celice, ne daje za premikanje, da je bil načrt okrepljeno kovinsko mrežo in je opremljena s tesnilom iz klobučevine, stanja vate ali kokosova vlakna.

Drugi zelo pomemben trenutek je kakovost dreves'leseni deli. Pri nakupu nujno'se prepričajte, da preverite, ali je dobro posušen les, izdelan okvir (mimogrede, najbolj trajen les - bukev). Elementi ivernih bi bilo treba zajeti neškodljiv zaščitne barve. To je najbolje, da izberete kavč s kovinskim okvirjem.

Da je bilo vse dobro

Obstajajo štiri glavne načine, na katere kavč spremeni v ležišče: mehanizmi, "knjiga", "elektronske", roll-out mehanizem in zasilni straneh. Poleg tega se v zadnjem času z'tam so bili tako imenovani zofe-bartruncfactor, da ko zložljivi odstrani (ali obrazca) vse: roke, hrbet, blazine, itd. Nekateri sodobni zofe, ki se preoblikujejo tako enostavno, da spominjajo na avtomobilski sedež. Nepreviden gibanja se odstranijo in rastejo, stranske zračne blazine, nastavljivo naslonjalo kota, spreminjanje kota z glavo. In če stanje zahteva takojšnjo preoblikovanje kavč v posteljo, dovolj, da potegne poseben vzvod, ki se imenuje "gazolla". Vse te možnosti so pravica do življenja, je glavna stvar je, da določene stopnje delal dobro. In še pomembno je, da izberejo nekaj, kar si res ustreza.

Najbolj vzdržljiv in zanesljiv mehanizem za kavč "knjiga". To bi morala biti izbrana, če kavč je za vas stalni privez. Bolje je, če deli mehanizma so izdelani iz jekla. Najbolj dolgotrajen šteje mehanizmov nemška proizvodnja. Vendar popularne elektronske je zelo tankih in neprijetno za uporabo mehanizma. To je primerno le v primerih, kjer je kavč je potrebno urediti enkrat vsakih šest mesecev za goste. Ko se odločite, je treba paziti, da, da, ki so tako imenovani spalna ležaja. Je bolje, če bo lats (plošče) iz lesa, najslabša možnost - kovinsko mrežo. Tako imenovani roll-out kavč z enostavno za uporabo, vendar prav tako ni primeren za trajno nastanitev. Pogosto, se ta mehanizem uporabi v kotu modeli zofe. Najbolj pomembna stvar v uvajajo kavč, sam valjčni mehanizem (v obsegu, ki je trajno gladko, brez težav, ali "go", kolesa, in tako naprej ). Za zaščito tal, izberite modele s kolesa iz gume. In zadnja možnost je kavč z zložljivo straneh: to je zlahka razgradi, ampak to zagotavlja samo eno mesto.

Preverite vse o'objektivne dejavnike in tehnične specifikacije, kavč, ne pozabite, da je glavni stvari: o svojih osebnih občutkov. Poskusite z vajo, saj vam bo sedel na kavč: lahko se sprostite celotno telo, priročno, če boste za pusto nazaj, si položaj med spanjem. Sit na to malo dlje, s'aste, ne pušča nazaj ven, če je kot med naslonjalo in sedež. In ne pozabite: vsi smo do neke mere, potomci Gospod Oblomov...

Vir: www. sob. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика