четверг, 28 августа 2014 г.

Tekoče Ozadje za katero koli stene

Kdo so to - te tekočine Ozadje?

Bolj seznanjeni in lažje bi bilo, če je ta material je preprosto imenuje "dekorativni omet"kako pogosto imenuje tekoče Ozadje, in to je, v bistvu, svoje drugo ime. Vendar pa po njenih sestavnih delov tekočine Ozadje nekaj v zvezi in običajni papir, stene-papir, tako da so bolj pogosto imenuje na ta način. Tekoče Ozadje je suho zmes (sestava) naravne bombažne ali iz celuloznih vlaken, barvila in lepila sestavo. Prodaja tekočih Ozadje v plastične vrečke. Pripraviti za delo te zmesi je preprosta - morate samo dodati določeno količino vode.


abs-stroy. ru

Zanimivo je pozitivna lastnost tekočine Ozadje je, da naravne sestavine v njihovi sestavi imajo nevtralni električnega naboja, od tu antistatic lastnosti, ki so prejeli stene. Tekoče Ozadje je ne bi pritegnili prah.

Ozadja lahko uporabite za predloži vseh prostorov, proizvajalci danes ponujajo zelo široko paleto barv, med katerimi lahko izbirate, kaj njegov inter'notranje zadeve in razpoloženje. V nekaterih tekoče Ozadje navzočih nečistot predelanih svilena nit, včasih celo z zlato ali Sijaj. To daje steni učinek, kot če bi bilo zajeto z dragimi materiali. Za dekorativni učinek v mešanico Ozadje lahko dodate tudi drobljen lubje, mica, in celo suh alg.



Udobje iz tekoče Ozadje je, da so dobro skrivajo majhne razpoke in napake na stene, v celoti izpolnite vse vrzeli, kradejo gapping ornamenti, okvirji, platbands za stene, brez šivov. Gladka, lepa slika stene, ki sčasoma ne bo obraz otlipat ali trganje.

Za tiste, ki skrbijo za zdravje'lahko rečem, da tekočina steno-knjiga "dihati", to je njihova porozna struktura omogoča, da prenese zrak, absorbirajo in dajejo vlago. Tekočina za Ozadje so nekateri toplotno izolacijske in zvočno-dokaz kvalitete. Barva tekočine Ozadje ni nagnjena k bledenju in material, ki domnevno niso toksični in ne širi ognja.


rb7. ru

Zdi se, da nekatere prednosti? V veliko načinov, Da, vendar pa so nekatere minuse. Zaradi porozne strukture tekočih Ozadje lahko absorbira iz stene različnih nečistoč in vonjav (vključno cigaretni dim in vlago. Skozi ta prostor mokro ali posebej dima, ki je napolnjena sobe se lahko oblikuje ni zelo zdravo mikroklimo. Teh težav se je mogoče izogniti, če za kritje tekočih Ozadje na vrhu brezbarvnega laka. Slikarstvo in risbo pokrivna se ne pokvari, barve se ne spremeni, nato pa (z lakom) tekočina za Ozadje, ki bo izgubil svoje pomembne za kakovost sposobnost, da dihati". Na Splošno, se bodo podobne značilnosti, vinil Ozadje. In potem bo morda lažje, da se držijo na steni vinil Ozadje.

V krajih, kjer ljudje pogosto pojdi in zgrabi držijo stene (blizu mize, pohištvo, šole, itd.) pokritost se bo začela dovolj hitro suho off, zato, tekoče zid ne more biti imenovan supersession.


novosel. ru

Včasih zaradi lepote sestava tekočine Ozadje zajema površino cevi in baterije. Vendar tu ne smemo pozabiti, higroskopski materiala. Vlage skozi Ozadje lahko prodrejo v kovinski in nekatere povzročijo rjavenje ali zarjavela razvezo zakonske zveze. Zato kovinske površine pred tekoče Ozadje bolje izolirana.

Kako naj na stene

Vsaka zmes v paket prihaja z podrobna navodila. Moto tekoče Ozadje lahko postanejo besede "samo dodajte vodo". Toda v resnici, priprava površine stene tudi potrebno, je skoraj obvezna'obvezna. Pred uporabo tekočine za Ozadje stene očistiti stare Ozadje, whitewashing, luščenje, mavca, kovinskih predmetov, itd.,



Površine pred začetkom dela mora biti suh in čist. Na površini, ki je močno vpija vodo, je treba obravnavati premaz. Potem bo uporaben za kritje steni navadne barve in barve. In samo po tem, dokler se barva posuši, začne za pripravo mešanice.

Vsebina paketa se lahko gojijo v plastičnih posodah, dodajanje količine vode v skladu z navodilom, premešamo vse, kar je in pustite, da se zmes stojalo za. Omet se uporablja s plastično kelmy, roll slikarstvo valj. Dal na steno debele plasti v 1-2 mm Včasih za nakup ali najem posebno pištolo-lijak. V svoji funkciji naloži pripravljene težo in pritisk zraka enakomerno nanesemo na stene. S pištolo, seveda, poveča hitrost pokritost, vendar v majhnih območij, ki jih lahko storite brez njega.


proxima. com. ua

Tekoče Ozadje ni všeč hladno, tako, da dajo svoj najboljši pri temperaturi pade nižje kot 10C S. Ozadje suho precej dolgo časa - od 12 do 72 ur. Če želite, da bi dobili impresivno obdelavo (z uporabo teksturirane blazine), skozi 5-6 ur po premaz bi impresivno obdelavo, redno vlaženje zrnata blazina za vodo. Če se uporabljajo v tekočem Ozadje ročno, hitrost dela je približno 8 kvadratnih m / H (kar je precej dobro), s pištolo-lijak hitrost, s tekočino za Ozadje, ki bo resnično prostora - 40 kvadratnih metrov / h


mastercity. ru

Pri nakupu je potrebno upoštevati, da en paket ni celotno steno in le nekaj predelanih kvadratnih metrov (3 - 5 kvadratnih m ). Tako, sloj debeline 1, 5mm embalažo tekočih Ozadje teža 1, 7 kg, trajala pa bo približno 5 kvadratnih m Običajno proizvajalci označujejo na embalaži porabe materiala. Ampak za dejstvo, da tekočina Ozadje ni poceni okrasni material, morate priti pripravljen na enkrat.

Cene za tekoče Ozadje, so odvisni od države,-proizvajalec, dekorativne lastnosti Ozadje, elitizem pokritosti (čeprav so vse tekočine Ozadje, se lahko uvršča elite). Cena za en kvadratni meter francoski tekoče Ozadje lahko dosežejo $ 30, Turški Ozadje bo stalo že cenejši - $ 20-30 na 4 sq.m V rubljev eno pakiranje tekočih Ozadje bo stala približno 300 - 800 rubljev



Skrbi za tekoče steno-knjiga

Za podporo Ozadje očistiti dovolj sesanje. Ni zelo priporočljiva za pranje z vodo (razen, ko Ozadje je prekrita z lakom), vsaj obrišite z vlažno gobo. Onesnaževanje se lahko izračuna z uporabo odstranjevalci za bombažne tkanine. Lise okoli odklopniki lahko poskusite pranje redni radirka.



Nanos tekočine Ozadje dovolj enostavno obnovite. Če je kateri koli del poškodovanih ali hudo umazane, prevleko lahko odstranite iz steno z uporabo ostrih kovinskih instrument, navlažite območja s toplo vodo. Nato vrh uporabiti novo plast premaza. Če je soba pred tem, nekaj let kadil in Ozadje je bil visi za dolgo časa, novo plast bo malo lažji od starega.

Pri uporabi tekoče Ozadje no odpadki in okraski - vse, kar je na stene. Če pa si še vedno se je zgodilo, razredčeno z malo dodatnega materiala, to ne bo izginila. Tekočina za Ozadje, tudi v razredčeni obliki, lahko zamrzne in shranjujte v hladilniku do naslednjega popravila, ali na naslednji spot.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика