среда, 27 августа 2014 г.

Namestitev stranišča. 2011-06-09 11:46:48

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev stranišča.
2011-06-09 11:46:48

Kako nastavite posodo z rokami

Tradicionalno nastavite ponev na betonski ali opečni tla z vijaki, vijaki ali samo način, da se z vztrajanjem na tla. Tako med tlemi in wc je treba namestiti trak iz gume, z luknjo za neposredno sprostitev wc.

Nameščanje stranišča z visoko ali nizko ležeče drain tank je nekoliko drugačna.

Kako namestiti wc z visoko nameščen na drain tank.


Glavne komponente med namestitvijo ni hidro-izolacije, vodne pipe, vtič ventila in vijak. Namestitveni postopek se začne z opravljanjem proces z zunanjimi utori treba mazati minium raztopimo v sušenje olje, nato tesno navite na njem ključavnico smolo. Tuljava mora biti končal na razdalji 3 - 4 mm do konca postopka, v nasprotnem primeru prenehanja lahko dobili v in povzroči zamašitev. Sklop zgoraj, naj bi tudi prevlečenih z rdečim morjem. Nato wc nastavite tako, da izhodu padel v vtičnico. Če imate nameščen pravilno, lahko začnete poigravajo z mozniki in vijaki. Tukaj moramo biti previdni, ali površnega dela, lahko razdelite na rob wc. Ne pozabite, da dajo pod vijak za glavo kos usnja ali gume in kovine pranje.

Vendar pa, tudi pred namestitvijo wc morate namestiti rdečica cisterno. To je na dva vijaka, tako da je tank je bil nameščen vodoravno. Tank pritrdite nastavek za cevi premera 32 mm, drugi konec cevi mora biti premazana z rdeče vodi in navijanje laneno sklop. V ta namen nosite gumijaste manšete, ki jo želite zasukati in potegnite na cev.

Če nameščate wc, z neposrednim javnost z'povezati neposredno z vtičnico za izhodni cevi, ki bi morala biti izhodna poravnan s tlemi. Nato wc priključen na vodovod in kanalizacijo vstajajo.

Kako namestiti wc z nizko ležeče drain tank.


Da dal disk skledo z izdajo pod kotom 30 stopinj, lahko izberete enega od dveh načinov: pristop k dve osi tee, ki je del kanalizacije vstajajo, ali pristopu k kanalizacijskega omrežja z uporabo prehoda tee, ki je del obvoznice linije. Medtem ko je polaganje cevi se lahko opravi v plinth, ali odkrito nad tlemi.

Če ste se odločili za krepitev wc z lepilom, je potrebno uporabiti epoksi lepilo. Lepilo se uporablja enakomerno 4 do 5 mm v referenčnem površine v štiri mesta. Skupna površina lepilo ne sme biti manjša od 20 cm, se uporabljajo lepilo lahko posebno kovinsko lopatico. Po uporabi lepilo, wc vzpostaviti v mestu in trdno pritisnite, da prazne do polne konsolidacije potrebujete okoli 12:00.

Za pripravo površine posodo za spenjanje, lepljenje, obrezovanje, da so boljši ročaj korund kamen. To ustvarja grobo površino, ki prispeva h krepitvi.

Uporabo epoksi lepilo zahteva skladnost z varnostnimi predpisi. Pri delu z lepilom, morate uporabiti zaščitna pasta za roke, gumijaste rokavice ali palčniki, ne dovoli shranjevanja ali uživanje v sobi, kjer se uporabljajo epoksi lepilo, da bi zagotovili dobro prezračevanje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика