пятница, 29 августа 2014 г.

Ne apostil, ali kako, da bi popravila za tri kopecks. 2007-08-30 16:40:05

Gradnja in rekonstrukcija.

Ne apostil, ali kako, da bi popravila za tri kopecks.
2007-08-30 16:40:05


Sa je pitan njega tri Evropskem slogu: art Deco, kolonialne slog in etno. In Sa je pitan njega tri Evropskem slogu: art Deco, kolonialne slog in etno. Vse zahtevajo tesno akumulacije in marljivi, iskanje eksponatov. In tako je vse to zelo drago stilov. To je vedno bilo tako. In to vedno bo, nič ne more tega ni bilo mogoče storiti. Ker je težko najti v Moskovski podzemni prehod fangs baboon, in pohištvo iz črnega lesa v Starem Egiptu je bila vredna svoje teže v zlatu. Bomo poskušali ostati na nianse, da razumejo duha Afriške okus. To zigzags in kroge v vseh barvah mavrice z Savel'leseni, usnja in sintetičnega ratana. Opazila zastori, težke zapestnice in etničnih kroglice. Stilizirana, afroromance v naravnih kože in kože živali, prebivalcev Afriške Savane. Težko pohištvo je zelo preprosta, geometrijskih oblik, ki je zelo blizu kiparstvo. Stopnišče iz debla drevesa z vejami hitrosti, zložljivi nizki stoli, veliko dreves'lesene sklede. Afrika je naravni minimalism: enostavnih oblik, grobo teksturo. In tudi ritual maske in javnih skulptur, slonove kosti, želvovine, biserovina. In zlato, veliko zlato: leta 1922, je bil odprt grob Tutankhamen. Vse to drago Evropske inter'Arah izgleda razkošno in fit, morda, v kateri koli slog.

Pohištvo v Afriški stil

In, seveda, pravi Afriški inter'ur ne mislim, da brez pohištva z usnja čudne živali. Vendar pa je v naši čas "krokodil", "pythons" in "ostriches", da redno krave'echo kože. Pravo usnje eksotičnih živali je zelo drago in ni vedno trajne in lepe trompe ni veliko drugačen od originalov. Proizvajalci grind vrhnjo plast, odstranjevanje naravnih nesrečah, in za žigosanje dal novo sliko.


In potem so zbirke oblikovalec Ozadje, imitates kože plazilcev. In Ikea pohištvo primitivni, samo Afriške brutalno oblike, ki je poceni in ne zahteva dodatne obdelave. Tako da je zdravljenje. Ne apostil.

V kateri koli predali iz Ikea območju, s plastično ali brez, in na enkrat izkopali te grozno ročaj. Strojne bomo morali kupiti bedecorate. Torej, kaj je tipično Afriško-art-Deco? Ja, zlato, slonovino, želv. Zdaj, nekaj v simulacijo, smo zelo primerna. Potem bi bilo dobro, da bi našli usnje ali usnje z izrazito veliko teksturo, črne ali rjave barve. Ali vinilnih Ozadje. S Ozadje, da bo delo lažje, kot sem že povedal. Ampak za usnje in umetno usnje treba ntrolle "svetu", gume, lepila, in zlikane ti materiali so boljši, ko vlažno krpo. Tukaj, seveda, bilo bi dobro, da imajo izkušnje. Vendar pa izkušnje je vedno potrebna.

Previdno izrežemo naš material. Če kosov usnja (usnje) prekratek, žico jih na vrsto. ACC koža je odreže z nožem, zaradi česar je tanjša, tako da ni veliko je mogoče videti iz sprednje strani. Ali še bolj strma, stacijam okrasni šiv na roke grobe debel sukanec ali tanek kabel. Če takih zvari bo preveč, jih lahko nato okrasite zelo kroglice, nato pa'jamo in fangs baboon. In bolje je, da mesto simetrično letal naše kos pohištva. Ali simetrično v maso. Nato prilepili navodila lepilo, usnje vzorcev na drevesih'Yana letalo naših prsih. Kjer se zdi bolje kože privijte. Če vam ne uspe, so lahko robovi na koži, še posebej, usnje, je bolje, da se skrije pod gilded dreves'leseni rejki ali kabel za dekoracijo zaves. Lahko kombinirate dve različni toni kože. Ali na sprednji steni predali uporablja tkanje iz usnjenih trakov. Notranji površini prsnega koša satiram barve, kontrast, barve, Zlato ali oranžne barve.

Zlomljene noge in popraskal stari slog preveč blizu. Tabela preden je bolje, da si podrobnosti in kože za šivanje na stroju in dal "nogavice". Ali obloženi na rokah dekorativni vbod, vstavljanje kokosovih vlaken, drevesa'lesene palice, in tako se je naš najljubši zob baboon. Bolje fangs.

Tla v Afriških inter'Arah treba Kam'kamen, iz grobo obdelanih velike plošče. V Moskvi stanovanje bo granitnih kock, seveda segreva. Ali semi-"krov" temno, in najboljše od črnega lesa. Ta modi zdaj wenge les popolnoma posnema naš hrast, ko da je v najtemnejših odtenkov, da samo vi lahko storite. Dodatki: keramične vaze s svetlo okraski diamantov, krogi, trakovi. Lahko črno in belo. Barvita tkanina z enako ornament. Kože živali, ki jih je mogoče narediti iz umetnega krzna, ostanki usnja, Čevelj ali krtačo z m', ki dlake, konjske žime. In dreves'lesene sklede. Če želite to narediti, na Izmailovo Vernissage nakup obrnil od Linden skledo, je najbolj enostavno, archaic oblike. Barve jih madež v temno rjave barve, prekrita z lakom. Deli in pletenice ali pa samo obrushivaet vratu in nogah najenostavnejši vrvi iz naravnih, kot so pile-shaggy materiala, za tkanje na poti na ta vrv za vleko, ki vodovodne se uporablja za izolacijo navojni'povezave. Samo teža mora biti asfaltirano.

Z temnega lesa pohištvo in usnje odlično protja stoli in zofe Indonezije rattan, preproge in druga tekstilna talna prekrivala, juta, sisal in riževe slame. Strogo gledano, protja pohištvo ni znak Afriške etnične. To je znak, kolonialne slog.

Protja avto salon v Afriški stil (stržen)

Ampak to je že druga zgodba.

VIR: http://www. arhistar. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика