среда, 27 августа 2014 г.

Je tam bolj napredno ravnanje z odpadki objekti države hiša od konvencionalnih greznic?






Ne vedno hidrogeoloških razmer na področju prispeva k vzpostavitvi greznic. Na blizu podzemnih vodah ali glinenih tleh, naprav za filtriranje in ne delujejo na vse, kar izključuje možnost, čiščenje gospodinjskih odplak. In v vzdrževanje greznic je zelo komplicirani.

Ni presenetljivo, da je večje število zasebnih homeowners, namesto nakup septic tank, poskusi, da bi našli druge rešitve za obravnavo domačega odpadne vode kanalizacije zasebni hiši, da ne bo kot je zamudno za namestitev in vzdrževanje.

In rešitve, ki so tam. Ta postaja globoko biološko obdelavo, žive primer, ki so postaj Topolwater, ustvaril češki inženir.

V današnjem trgu čistilnih sistemov postaja Topolwater so ena izmed najbolj popoln kot kazalniki zdravljenja, in za vse druge kazalnike, vključno z njihovo storitev.

Glavna sestavina tako postaja v zračenje tank. Prejme odpadne vode po mehanski obdelavi, in da je njihovo biološko čiščenje mikroorganizmi in bakterije. In za hiter pretok biokemijskih procesov in zagotavljanje pomena aktivnost mikroorganizmov v Aero sile dovaja kisik.

Za dovod zraka v Aero postaja Topolwater je opremljen s kompresorjem. Intenzivno zračenje tudi spodbuja in delitev grobe frakcije, manjše. Čiščenje odpadnih voda postaj Topolwater se izvaja v zaprti zanki, kjer je čiščenje je okoli 98%.

Vendar ne le visoko stopnjo očiščenja, tako idealnemu sistemov za čiščenje odplak. Njihova uporaba je poenostavljen in proces gradnja kanalizacije.

Prvi, brez dodatnih filtrirne naprave za kanalizacije zasebni hiši ni potrebno graditi Topolwater ne kopičenje odpadnih voda, in opravlja svoje kompleksno zdravljenje.

In drugič, izkopa Topolwater ni potrebe, da betona, kot posebna oblika postaje izključuje deformacije telesa v procesu delovanja.

Tako ni treba kopati velike jarku, ki prav tako bistveno zmanjša stroške dela in prihrani denar.

Service Topolwater tudi daje veliko prednosti, da njegov lastnik. Če septične cisterne za vikend in hišic potrebno redno klic gradbeni stroji, postaje globoko biološki obdelavi kaj podobnega ni potrebna.

Vse svoje storitve, je odstranitev odvečnega aktivnega blata. Poleg tega ta postopek se izvede praviloma enega ali dva krat na leto, in to je tako preprosta, da vsak lastnik namestitev se bo spopasti s to nalogo, brez predhodne priprave.

Prav tako je treba opozoriti, da je ta sistemov za čiščenje odplak odlično delati, ne samo poleti, ampak tudi v težkih ruske zime, celo leto, skozi kvalitativno obdelavo gospodinjskih odpadnih vod.

Dejstvo, da je proces biokemijske oksidacije organskih spojin odpadnih voda je skupaj s toploto, ki zadostuje za odpadne vode ni bila perimasali tudi v najhladnejših zim.

Zasedba Topolwater tako velik, tako da lahko izberete namestitev za vse potrebe, ali je majhna država, hiše,, ki je doma na majhno družino, ali majhen hotelski kompleks.

Tudi Kanalizacije v vasi prav tako lahko uporabite podobno setup, se mora le izbrati pravi model za pogojno število uporabnikov, ki ne presega zmogljivosti postaje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика