суббота, 30 августа 2014 г.

Pri gradnji Olimpijski kompleks v SOCHI 2014 bodo vlagali 1 bilijona rubljev

Pri gradnji Olimpijski kompleks v SOCHI 2014 bodo vlagali 1 bilijona rubljev

Guverner regiji Krasnodar Alexander Tkachev uradno razglasi, med izvajanjem Zakonodajne Skupščine regiji Krasnodar poslancev, ki se v gradbeništvu kompleks SOCHI 2014 bo investirala približno 1 bilijona rubljev.

"Za oceno, Zvezno okrožje in zasebnih investitorjev, ki že nekaj let bodo vlagali v Olimpijski kompleks, Sochi 2014 in regiji približno 1 bilijona rubljev," je dejal Tkachyov. Tudi on opozoril, da "samo neposredno dobiček regiji Krasnodar od Olimpijskih projekta v Sochi 2014 v obdobju od leta 2009 do leta 2013 bo znašala več kot 30 milijard rubljev."

Poleg tega je Guverner dejal, da je "zapuščina Olimpijske igre v regiji, ki bo dobil sodobne infrastrukture, da ga ustvarite v običajnem načinu, bi potrebovali približno 20 let. Te energije in zemeljskega plina, in nove ceste in pristaniških objektov, da ne omenjam, da je edinstven šport znanja ".


Prav tako je bilo ugotovljeno, da se pomnoži učinek stojalo', povezanih z realizacijo Olimpijski kompleks je že na začetku kazati, in kar je najbolj pomembno, da se to zgodi v večini gospodarskih sektorjev v regiji.

Upoštevajte tudi, da vseh sredstev je bilo vloženih v Sochi za Olimpijske igre, je bila precej višja v primerjavi s preteklim zimske igre. Temeljito bo zgrajena okoli 215'predmeti, ampak le približno 30'predmeti, ki se bodo uporabljali za športne prireditve, preostali 176 namenjeni za turistične in tehnično infrastrukturo.

Vse stroške, ki so porabili za priprave na Olimpijske igre, tudi demontažo objektov, po Olimpijskih iger.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 31. Januar 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика