четверг, 28 августа 2014 г.

Strehe brez ledu, ki tvorijo

Kot veste, pri načrtovanju stavbe, razvijalci morajo upoštevati veliko število parametrov, ki bi za bivanje v hiši udobno in varno. To v celoti velja do strehe. Medtem ko proizvajajo strehe mora biti izvedena v skladu z vsemi gradbeni standardi, ki trenutno obstajajo. Tako, sodobno zakonodajo jasno ureja, strešne kritine na stavbi v državi, bi bilo treba.


Torej, če danes imate projektno dokumentacijo prihodnosti hiši, je čas, da bodite pozorni na zahteve, preden', da so varnostni načrt. Zlasti za nastanek ledene sveče in ledu na strehi bo tekmo spodnji del strehe. Na primer, bomo videli, kako se postavi žlebove, ki jih je za dimenzije previs ali ne, in v kateri koli kot so določeni v zvezi s sprejemom tokovi odtočne cevi.



Takih trenutkih, je pomembno, da spremljamo v fazi projektiranja, kot posledica pomanjkljivosti pri načrtovanju, ki bo povzročilo dodatne stroške in neprijetnih stvari. Na primer, lastniki od hiša mora biti nadzorovani, da se zagotovi, da so njihovi gostje nihče, ki je bil pod ledom na strehi, ki v tem primeru smatra kot tovor, ki lahko pade v vsakem trenutku na zemlji. In se bo, kot tempirana bomba, ki je neznana, ko kreten in bi se opravljajo svoje umazano delo.


Morali boriti v zimskem času lastniki palače, zgrajene pred pravila, in s nastanek velikega števila težke ledene sveče, ki predstavlja resno nevarnost za ljudi v bližini. Razlog za takšno zimo težava je v tem, da takšna streha je izdelana ne z vsemi pravili sheme drenaža taline vode.



Pri reševanju te težave veliko upal, da se nekoliko spremeni napravo streho. Medtem ko proizvajajo strehe, in precej novih elementov, je sprememba v konstruktivno shemo drenaža taline vode. Tudi izvedli tudi to je en način, Rosu'asana težave: na robu strehe je poseben sistem kabelske opreme, ki omogoča lokalno elektro ogrevanje streho.


Nekaj časa nazaj razvili posebne metode uporabe hidrofobne snovi, vendar so, žal, ni prinesla pričakovanih rezultatov in postopoma gradbeniki, odločil, da od njih popolnoma opustili. Kot je za način električnega ogrevanja strehe, nato pa čez čas ta "izum", ki uporablja več in več: vse varnost in udobje so pogosto presegajo stroške.


Pri izvajanju celovitega pristopa k boju proti zaledenitve strehe in robovi zdaj morate upoštevati tri glavna področja dejavnosti. Prva točka je konstruktivno izboljšanje strehe in zlorabe runoff vode v drug kraj. To je razen možnost padca "odvečne" vode na robu strehe, kjer je proces dozorevanja ledene sveče.


Drugi vidik oblikovanje strehe brez ledu in ledene sveče je zmanjšati intenzivnost snowmelt na glavni površino strehe. Tretji element, na katerem želite delati pri doseganju potrebnega rezultat je sestavljena v zmanjševanje teže snega, da je nabralo, najprej na kapi strehe.



Uporabi integriran pristop in Vas: prepričani smo, da potem naslednjo zimo težave z ledom in ledene sveče v Svojo streho ne bo prišlo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика