пятница, 29 августа 2014 г.

Gozd elektronski merilni instrumenti 2007-09-13 16:17:32

Gradnja in rekonstrukcija.








Gozd elektronski merilni instrumenti
2007-09-13 16:17:32

Vodje ruske gozdarskih podjetjih postopoma prišli do spoznanja, dejstvo, da uporaba različnih elektronskih lesosemennaya instrumentov, ki vodi do znižanja stroškov pri proizvodnji, upravljanje in upravljanje skladišča in prodaje. Hkrati izboljšanje spremljanje materialnih tokov, povečuje učinkovitost podrobnosti in oddaljili, da je nadzor, zmanjševanje stroškov, preimenuj, certificiranje.

Kot rezultat, podjetja kot celote je bolje zaščiteni pred sovražnimi dejanji partnerji v trgovino in tretje (posrednika) strank. Voditelji gozdarske industrije podjetja lahko takoj prikaže in uporabiti bolj učinkovito v'cilj, podrobne informacije o neposredni prerazporeditev lesa. Vse skupaj, seveda, pozitivno vpliva na kakovost odločitve vodstva na vseh ravneh.
Elektronsko merjenje in ocenjevanje gozdnih proizvodov so čedalje bolj priljubljen zaradi ogromne gozdne vire, v Rusiji, povečanje obsega in stopnje razporeditve gozdnih proizvodov. Vendar pa Rusija ne proizvaja serially elektronsko merjenje gozd vilice. Na all-Rusija razstava " ruski Lesa - 2002" vologodskii razvijalci so predstavljali samo vzorec merilnega merilnik, medtem ko proizvajalci teh proizvodov v tujini, stalno izboljševati svoje modele, ki ponujajo uporabnikom nove možnosti. Zlasti, najnovejši modeli, ki so že v uporabi, satelitski komunikacijski sistem'ASCO GPS, ki temelji napotene s strani proizvajalcev satelitske konstelacije v orbiti Zemlje. Ideja, satelitska tv Pref'ASCI rezultate meritev (vrednotenje gozdov v Prilogi k pre-actualization gozda Sklada dragocenih dreves) odpira nove možnosti v različnih omejitev.
Elektronsko merjenje gozd vilice lahko zdaj uporabijo za obdavčenje (material-denarna vrednost) rezanje področjih, blago računovodske lesa, ki jo za domači in tuji trg, vzdrževanje spravilo glave, itd. na Primer švedsko podjetje Haglof ponuja številne lesosemennaya opreme. To je elektronski merilni obseg, višino, kotomi, merjenje vilice (merilniki) s sposobnost za shranjevanje podatkov na izbor in jih prenese prek komunikacijskih kanalov'ASCO za nadaljnjo obdelavo na comp'računalnik ali neposredno tiskanje kos tehnični podatki dnevniki prav na mestu meritve, na primer v gozdu, ladijski prostor, itd.
Za grafikone programsko, lahko preprosto upoštevati posebnosti, na primer, izračun prostornine iz dnevnikov, eno ali drugo GOST, OST, TU. Poleg tega, natančnost meritve in izračune, ki ne presega enega odstotka. Delitev scan-pola za zbiranje podatkov in posredovanje, črtne kode sistem omogoča, da poenotiti, poenostaviti in odprite računovodske gozdnih proizvodov v različnih fazah predelave. Lesosemennaya opreme Haglof različne zasnove, izvirnost, preprostost, povezave'komunikacijski protokoli posamezne naprave, možnost za nadaljnji razvoj funkcionalnih elektronski lesosemennaya naprave.

Saint-Petersburg State forest tehnične Akademija ocenjuje, ki potrebujejo le lavorati podjetij v lesosemennaya instrumente v Rusiji za znesek, ki ne manj kot 20.000 kosov. Če dodate potrebe Lazavik, potrošniki, in zlasti izvozniki lesa, te številke mora biti vsaj podvojila. Skupaj z, ki je v Rusiji še vedno ni članica programa kvantitativnega računovodske gozdnih virov. Vrednotenje mest v posameznih regijah je bila opravljena pred več kot 10 leti. V različnih metod merjenja'les vrednosti meritev o napakah do največ 10 odstotkov na članici) vodijo k vsestranskemu kvantitativne sporov. Poleg nadomestil iz lesa na treh obstoječih kategorij (podjetja, seks-poslovne in drva'Jan) na pomembna razlika v ceni indeksov v Kali omogoča izvoznikom, da prejeli presežne dobičke, mimo državne Blagajne v obliki carinskih dajatev za kakovostno ruski gozd. Kot pravilo, gozd, izvaža brez sortiranje, skupne gredi, kot ravnotežje. In le mimo meje, tuji partnerji takoj ujela "tidbits".
V Rusiji, le z'tam so prva naročila za razvoj programske opreme z uporabo podatkov iz elektronskih merilnih instrumentov, ob upoštevanju posebnosti ruske gozd upravljanje lecaexport.com ki bo prinesel, da bi izboljšali učinkovitost transakcije z gozdu, in zato bo povečanje prihodka v trgovini z izdelki iz lesne industrije. Bo povečanje olajšav, davčnih plačil v državno Blagajno, bo okrepil položaj Članic v nadaljnjem potencialnim sodelovanje.
VIR: drevesina. com

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика