четверг, 28 августа 2014 г.

V žlebu na streho

Tudi če je vaša hiša je kvalitetno ostrešje, da dajo na vseh pričakovanj v smislu drenaža ni potrebno. Ker vsa voda, ki pade na streho, bodo roll navzdol, z njo na tla, in posledice nenadzorovanega pretoka lahko postanejo nejasne tal na spodnjem delu hiše, uničenje fasade in tako naprej. Za reševanje teh problemov in načrtovani napravi za odtok, ki omogoča, da voda steče dol s strehe stavbe v strogo določenem mestu.

Namen žlebove

Blato sistem je glavni namen: nadzor pretoka vode s strehe stavbe. Odtok streho je namenjen neposredno deževnice, ki potrebujejo za gostitelje smer. Tako, na primer, za namestitev žleb, lahko usmerite vodo v različnih posodah (pločevinke, sodov, ipd.), za preusmeritev vode za stavbe, za neposredne vode pod površino drenažni sistem, itd.

Če strešni žlebovi pravilno nameščen, bo omogočila, da se prepreči takšne težave, kot poplavljanja kleti, uničenje fasadah stavb in okolice komunikacije in konstrukcij. Razen glavni namen možganov opravljajo tudi dekorativno funkcijo: ločuje fasada iz strehe zgradbe. Zato pretoka mora organsko mesto v celotni slogu hiše.

Vrste žlebove

Glede na material izdelave vseh sodobnih kanalov je mogoče razdeliti na žlebovi, odtoki, plastike in kovine. To odtoki kovine, v zameno, se lahko razdeli v kanalizacijo, pocinkane, bakrene, cnctn in tako naprej. Strokovnjaki najpogosteje od vseh centov kovine priporočamo, da uporabite pocinkane žlebove: opozoriti je treba, da so te strukture so zaščitni polimerni premaz, ki ni podvržena koroziji, imajo visoko odpornost proti zmrzali, trajnost in ni izpostavljena UV žarki. Življenjsko dobo teh izdelkov, se giblje od 25 do 100 let.

Tudi glede na montažno površino vse obravnavane strukture, ki so razdeljeni v zunanji možganov in notranjega drenažni sistem. Kot pravilo, v velikih stavbah, se je skupna za uporabo notranjih drenažni sistem, medtem ko majhni hiši skrbi popolnoma in zunanje možganov.

Izbira možganov

Kot izbira in odtočne inštalacije običajno se pojavi hkrati z namestitvijo na streho, in da svoje najboljše ob istem času. Izračun možganov je na podlagi analize in študije iz geometrije in površina strehe: potrebno je zagotoviti, da količina vode, ki bodo spustili iz strehe. Če je izračun drenaža se izvaja pravilno, jarek bo napolnjena z vodo tokov in celotna struktura bo zaman.

Namestitev drenažo mislih, da izberete to možnost, izdelku, ki bi lahko v sožitju s streho in fasado. Celoten izbor žlebu do strehe je sestavljena v opredelitev tri glavne komponente: material, iz katerega je izdelek narejen, velikost in oblika elementov drenažni sistem. Poleg tega, seveda, še vedno igra določeno vlogo in zanesljivost proizvajalca.

Namestitev drenažo

Odgovor na vprašanje, kako narediti ta prehod, je za vgradnjo v pravilnem vrstnem redu odtoki (žlebove in cevi), ki bi omogočal kanal deževnice v pravo smer. Če ste doma čarovnika, lahko ustvarite možganov z rokami, in s tem bistveno zmanjša stroške tega procesa. Upoštevajte pa, da če namestitev možganov bo storil pravilno, to bo pomenilo ne le ponovna namestitev celotnega drenažni sistem, ampak prav tako lahko prinese pomembne škode po vsej stavbi.

Sestavitev žlebove na strehi se lahko izvede na vse vrste stavb. Ključni dejavniki, ki vgradnja drenažnih sistemov bo arhitekturne značilnosti stavbe, vrsto zaključek fasade in ti parametri strehe kot vrsta strešne kritine material, zahtevnosti streho. Določitev žlebove se lahko izvede kadar koli v letu, tudi pozimi.

Prva stvar, ki jo želite zagnati namestitev zunanjih možganov, pritrdilni kavlji za vodoravne dele. Nato namestite žlebovi in odtoki. Nato pritrdite same cevi odteče streho. Zelo pogosto se zdaj uporablja za ogrevanje vode v kanalizacijo. To velja za poseben sistem,-icing strehe in žlebove, ki omogoča popolnoma rešiti tradicionalnih problemov,-združljivost'povezan z čiščenje strehe in žleb iz ledeno in sneg. To je ogrevanje, kanalizacijo, je uporaba posebnih kablov za žlebove: to je njihov ogrevanje omogoča, da se topita sneg in led.

Oskrbo možganov

Vse možganov strehe zahteva skrbno vzdrževanje. Tako, dvakrat na leto pa obvezno'zagotovo potrebovali za čiščenje: to bo pomagalo, da spustite vodo, kanalizacijo in žlebove iz listov, vejic in druge tuje predmete. Da se prepreči škoda na strukturne elemente, to je treba narediti zelo skrbno. Tudi s časom, ta naprava je v nekaterih krajih začne tok, in nato zahteva popravilo odtokov. Da bi se izognili tej situaciji, sklepov možganov lahko vnaprej zapečatena, saj ta področja so najbolj občutljivi na deformacije in popačenje.

Zdaj naprodaj so obroči, ki so idealne za tesnjenje odtokov, da je sezona za množično deževje. Tako obroči so zelo primerna tudi za popravila žlebove in zamašitev obstoječih mestih pušča. V zvezi s tem, na primer, se je izkazala priljubljena gumijastim tesnilom s titana. Taka tesnila so enostavni za uporabo in omogočajo, da bi dosegli dobre rezultate.

Opomba odtoki, ki so v vaši hiši: so precej v to težko jeseni s svojo glavno funkcijo ali je čas za zamenjavo z novim ali temeljito popraviti? Takšne skrbi za dom, nikoli ne bo odveč.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика