среда, 27 августа 2014 г.

Topolwater - septic tank? Topolwater - ne septic tank!




Zaradi zmede konceptov, nič ne preprečuje, da bi gospodi nakup septic tank namesto popolno biološko čiščenje odpadnih voda postaje.

Po vsem, eno je, samo da prodajalec pokazati, brezbrižnost, in ne prositi gospodarja, natančneje, kaj je mišljeno z besedo "septic tank" - TOPAS-5 ali normalno zmogljivosti za mehansko obdelavo človeških odpadkov in kopičenja sediment, kot so nakup opravljanje želji lahko pojdi na kategorija žalostno.

Da bi se temu izognili, poskusite razumeti razliko the septic tank dati ali države hiš od Topolwater (TOPAS), in lahko čistilne naprave TOPAS šteje septic tank?

Čiščenje odpadnih voda z uporabo greznic je zelo dolgo časa. Ampak septic tank se ne uporablja kot samostojno zdravljenje napravo, ker odtoki obstaja le mehansko obdelavo in učinkovitost takega zdravljenja je ne več kot 35%.

Povečanje stopnje čiščenja uporabite specializirane mikrobiološke pripravke, vendar v tem primeru, učinkovitost se lahko največ 60%. S tem kazalniku brez dodatnih ukrepov ne bo, tako da IPTC dati ali v državi, hiša je le eden od sestavnih delov kompleksna nastavite čistilne naprave za odplake in šele, ko namestite napravo naravne biološke obdelave, kot so filtriranje jarek, filtracija, itd.

Vendar čistilnih postaj Topolwater so veliko bolj kompleksne strukture, ki delujejo neodvisno. Postopek čiščenja se izvajajo v več fazah, in v eno postajo, ki je ne samo mehansko in biološko čiščenje odpadnih voda.

Za večjo učinkovitost biološka obdelava, ki postopek spremlja stalno zračenje. Ta tehnologija je izumil češki inženir Jan Topalov, so bili načrtovani in rastline bioloških čistilnih Topolwater, imenuje se tudi čistilne naprave TOPAS.

In ti zračenje postaja biološko čiščenje odpadne vode ne le očisti odpadne vode do 98-99%, vendar so bistveno drugačna od greznic.

S pojavljanjem na trgu prvi sodobni kanalizacijski objekti države hiš, proizvajalci nekako je bilo treba opozoriti, da svoje izdelke, tako da oglašuje TOPAS in objekti ta vrsta kot najbolj učinkovita greznic z visoko učinkovitost zdravljenja.

Njihov prispevek k zamenjavo konceptov uvedejo in gradbenih organizacij, ki prav tako je bil imenovan ta postaja biološko čiščenje septičnih sistemov, ne misli, da se ta zmeda v imena zavaja nič hudega sluteče homeowners in lahko privede do nezaželenih posledic, ko homeowner s namestitev Kanalizacijskih sistemov odloči, da ne odpadne vode sistem zdravljenja, ki bi radi videli na mestu.

To je samo na prvi pogled se zdi, da je greznic dati ali državo hiše se odlikuje po cheapness in preprostost. Dejansko lastnik hiše bo vedno nositi dodatne stroške: klic blatom, cisterne, na naprave za filtriranje polja.

Druga stvar, ko je za kanalizacije zasebni hiši ali primestni kanalizacije homeowner izbere čistilne naprave TOPAS. V tem primeru, to ne le v korist kakovosti čiščenja, ampak tudi dobili veliko drugih prednosti enostavnost namestitve in delovanja, brez dodatnih stroškov in dolgo življenjsko dobo, in v odsotnosti vseh vonjav.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика