среда, 27 августа 2014 г.

Dobro mesto - poceni gradnja 2011-07-15 v območju, 16:44:45

Gradnja in rekonstrukcija.

Dobro mesto - poceni gradnja
2011-07-15 16:44:45


Gradbena podjetja so vedno plačati veliko pozornosti logistika lokacijo gradbišča, kot izkušeni strokovnjaki razumeti, da je to dobesedno odvisni neposredno na nekaterih stroškov gradnje stavb.

Gradbeništvo je eden od najbolj zapletenih vrste gospodarske proizvodnih dejavnosti. Uspeh projektov, stroški, ki nastanejo v različnih fazah, ponudbo in povpraševanje po zgradbe in objekti, in tako naprej - vse to je na stotine in na tisoče dejavniki, ki jih ni mogoče prezreti in obvezna'vedno velja za strokovnjake. Torej, eden od najpomembnejših dejavnikov, ki je mesto na gradbišču.

Odvisno od mnogih stvari. Če kraj za projekt je izbran tako slabo, potem to vpliva na celotne stroške, poveča za deset odstotkov, in tudi podaljšuje trajanje dela. Tako je, na nekaterih mestih pred Temelj in neposredno poveličevanje o'predmet, lahko zahteva rušenje industrijske stavbe ali kompleksno podlago izravnavo in pripravo plavajočih tal.

Vse to se ne dogaja samo za dolgo časa, in gotovo stojalo'je povezana z velikimi stroški. Kot rezultat dela po veličanje zgradbe lahko neugodno. Na drugi strani, je prava izbira za gradnjo mesta, označena samo prednosti, ki omogočajo zmanjšanje pogoji in stroški. Hkrati samo na dobro mesto, lahko zgradite stolpnica z jamstvom, da bo trajala desetletja in celo stoletja. Torej, izbira lokacije, ki se odraža ne samo na ceno in trajanje del, ampak tudi kakovost.

Zelo pomembno v fazi izbire lokacije gradbišča prometne logistike. Tu je potrebno, da mislijo nad vse podrobnosti: kako bo izvedeno odpadkov, in kako bo dostavljeno materialov in tehničnih non-napaja napravo.

Vse to, še enkrat, bi vplivajo pozitivno ali negativno na hitrost gradnje in za svojo ceno in družba-izvajalec in naročnik. Seveda, obstoja skupaj z gradnjo dobrih cestah in pomembno Rosu'komuniciranje ima pozitiven učinek, medtem ko je oddaljenost od cest težje.

Tako, gradbeniki, mora jasno razumeti vse odgovornosti, ki pade na njih v pripravljalni fazi dela. To bo pomagalo, da se izognemo napakam, zastara v času, nepotrebno finančno izgubo in tako naprej. Na ravni ceste na stran pogona, tudi začinjeno posebne BU (prej v uporabi), vendar na slabe ceste bo prekinil in najnovejše traktor... Zdi se, da je vse, kar je logično in preprosto. Vendar zaradi enostavnosti čas v tak pomemben trenutek pozabite, da potem ima negativen vpliv na celotno delo in njegove rezultate. In v gradbeništvu napak bi bilo treba zmanjšati.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика