воскресенье, 31 августа 2014 г.

Kavč za počitek in spanje

Oblazinjenje barva in oblika, brez dvoma, prva stvar, ki smo "namige", nakupu kavč. Dejansko to ni glavni point, ker v večini primerov, izbrani model bo izdelan po naročilu, zato je material za oblazinjenje, lahko izberete katero koli. Poudarek je na možnosti preoblikovanja mehanizem, ki bo odvisna zelo veliko: udobje, ki vsakodnevno uporabo, trajnost in lokacijo v prostoru.

Da ne bi izgubljal časa, izogibanje velik dvoranah, nakupovalnih centrih in goading prodajalec zahteva kažejo, kako odpreti" eno ali drugo je bilo všeč vlagatelj, bolje z'ugotoviti prednosti in slabosti najbolj pogostih modele, še posebej, kot svoje predstavlja na domačem pohištvo trgu ni tako veliko.

Glavna stvar - dimenzije

Preden se odločite za nakup, poskusite z ruleto v svoje roke, to je, z natančnostjo centimetra, za oris kraj, kjer si ga dal. Zelo pomaga določiti dimenzije kartona listi embalaže, kot so hladilnik. Na kos papirja, in tako veliko ljudi radi, da oceni razporeditev pohištva, ki opisuje podrobnosti v obsegu, je malo verjetno, da se počutijo resnično velikost pohištva v realnem svetu.

Gradiva na temo

Kako izbrati kavč
Mebel-transformer
M'Yaksha m', katerih
Na, da je sedel še vedno!
Morda boste ugotovili, da nekatere vrste zofe na splošno kontraindiciran za vašo sobo. Na primer, če je njihova širina ne sme biti daljši od treh metrov, postavljen ob dolgem zidu compact "dan mode" naprej model, ki bo zajemalo praktično vso sobo, razen možnost, da objavite nekaj po nasprotni steni. Levo v neprepognjenem stanju (npr. v času bolezni lastnika), da bi oviral gibanje po prostoru vse doma.

Modeli so razvrščene ob steni (Euro-knjige"), ki ima tudi zunanja oblika. Na primer, kažejo, pristop k postelji s samo eno roko.

Na Splošno je treba vedeti, prednosti in slabosti mehanizmov, ki, najbolj verjetno pa je, in boste morali izberejo, očitno.

Hrana za možgane

Različne mehanizme z desetimi vnesli, vendar le štiri glavne: "knjiga", postelja, roll-out, "Delfin". Ostalo, kot pravilo, njihovo spremembo ali "hibridov".

Zofe, da krat ob steni - "knjiga", "Evro-knjigo", " klik-klyak - funkcionalna. Ko je zložen kavč na lastnike, bo dovolj prostora, da sprejme to, da gledajo TELEVIZIJO, za družino, tri ali celo štiri ljudi. Privez, ki je dovolj prostorna.

Vendar, v dobrih starih "knjige" in njegovo sodobno različico klik-klyak (ima vmesno različico naslonjalo - "relax"), ki je resna pomanjkljivost: ne morejo premakniti gor blizu stene. Poleg tega ne morejo pohvaliti z gladko površino odraža v obliki, in mehanizem se uporablja za hitro pokvarijo. Euro-knjigo" nekoliko brez te pomanjkljivosti in, verjetno, zato je še posebej priljubljen v majhnih stanovanjih.

Slabosti te skupine lahko pripiše stalni dotik stene, iz katerega je, seveda, hitro dobi mastno videz, in tudi, ker v enem spalna stranke armrest, ki vodi v pogoste sodijo blazine na tleh. Prisotnost prostoren predal za posteljnino je ena od prednosti teh modelov.

Roll-out mehanizem za preoblikovanje, ki je sestavljen iz treh delov, daje prostoren postelji, vendar pa je njegova velika pomanjkljivost je preveč nizko pristanek. Da se, prvič, ni zelo udobno, in drugič, psihologi menijo, da nizke privez negativen vpliv na samopodobo.

Druga priljubljena mehanizem - "Delfin". So opremljeni z večino kavču. Postelja - tudi zelo prostorne in gladko, in preoblikovanje načini dan-noč ne predstavlja nobene težave. Perilo je zelo veliko polje pod en del te m', ki na tem območju. Mehanizem sam je odlično. Tu so le kot model izgleda v majhne sobe so zelo okoren.

Zofe harmonika, določenimi precej enostavno. Pomanjkljivost je preveč debel, nazaj (sestavljeni), ki ni vedno priročno in estetsko ozko majhne sobe. Poleg tega koli "roll-out" je zapletena zaradi prisotnosti debela preproga na tleh. Škatle za perilo v "harmoniko", ki se lahko imenuje simbolni, tako da boste morali skrbeti za drugo shranjevanje blazine in odeje.

Vir: Apartma nekatere

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика