суббота, 30 августа 2014 г.

Prezračevanje v zasebni hiši z lastnimi rokami

Prezračevanje v zasebni hiši

Zakaj je treba za prezračevanje v zasebni hiši? Prej prezračevanje je bila izvedena s pomočjo svežega zraka skozi razpoke v lesenih'lesenih oknih. Danes pa v modernih domovih so namestitev plastičnih Oken, ki se odlikujejo z visoko integriteto, tako naravno prezračevanje postane nemogoče. Stalno zračenje hiše, lahko vedno ne reši problema čiščenje zraka. Zračenje hiše, zdaj v zimskem času, in v poletnih mesecih, z zrakom iz ulice prihaja v prahu in različne alergene.

Te težave bodo pomagali rešiti prezračevanje in klimatizacijo.

Vrste prezračevanje

  • Najbolj pogosto, prezračevanje hiše se naredi z kombinacijo naravnega prezračevanja in mehansko prezračevanje. S tem namenom v stene hiše so iz ločeni odvodni kanali za prhe, stranišča in kuhinje. Prezračevanje v zasebni hiši bo naravno ali s postavitvijo ventilatorji, ki so vgrajeni v izpušnih zračni kanali.

Kot enoto za dovod, običajno uporablja enodelni sistem. Te rastline so opremljeni z avtomatsko. Prednost, ki združuje naravno in mehansko prezračevanje, ki preprečuje vdor neprijetne vonjave v sobah. Slaba stran je, da ta zagotavlja za vgradnjo prezračevanja peritonei mreža na dnu vrat.



  • Zrak sistemom za ravnanje s hladilno priliv, ki je nameščen v primeru, da Ste morali poletje je bila izvedena ne le zraka, prezračevanje in hlajenje. To se doseže z namestitvijo Centralna klimatska naprava. Prednost te rešitve je 100 odstotkov za filtriranje zraka. Slabost je potreba po gori veliko število zračni kanali, namestitev hladilni stroj in drago avtomatizacije.
  • Prezračevanje vstopnih-izpušni sistem z možnostjo regulacijo temperature. Nastavite Centralne klimatske naprave sistem, ki zagotavlja oskrbo zagotoviti dovod svežega zraka, medtem ko hlajenje na zahtevano temperaturo z uporabo posebne "closers", ki so ločene klimatske naprave. To omogoča, da vsak prostor, da namestite potrebne za udobje temperatura. Za zmanjšanje hrupa, prezračevanje, ki je nameščen v kleti, če ni v kleti, nato pa enoto za dovod se postavi nazaj v sobah v prvem nadstropju.

Prezračevanje v kleti

Prezračevanje v zasebni hiši, je treba skrbno preučiti ne le v bivalnih prostorih, ampak tudi v kleti, ker je v zraku veliko hlapov povečane količine vlage. Če ne bo zagotovljena z visoko kakovostjo prezračevanje kleti, v celotni hiši bo vlažno in mustiness. V tem primeru je potrebno sesalnih in izpušnih prezračevanje, ki deluje v nenehnem način.

Za varčevanje z električno energijo in vročo vodo za ogrevanje dovod zraka, navadno uporablja AHU s toploto recuperator. To prezračevanje v zasebni hiši daje možnost, da se prihranki energije do 85%.

Opozoriti je treba, da je prezračevanje zelo pomembno, v zasebni hiši, tako prezračevalni sistem mora biti nameščen le s strani strokovnjakov.



Članke na temo:

  • Kako izbrati klimo za stanovanje?
  • Izpušno prezračevanje, Vrste izpušnih sistemov za prezračevanje
  • Prezračevanje kleti v hiši
  • Za prezračevanje in klimatizacijo
  • Prezračevanje stanovanja
Kategorija: prezračevanje
Datum: Marec 23, 2012
Oznake: prezračevanje

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика