среда, 27 августа 2014 г.

Zakaj pri gradnji Avtonomnih Kanalizacijskih glede raje uporabite Aero?




Aero je aerobna namestitev, ki temelji na biološki način in neprekinjeno dobavo zraka (zračenje). Kot biološki material, ki je v teh nastavitev ni aktivirana gošča ustvari zapletene skupnosti mikroorganizmov za oksidacijo organskih snovi.

Hvala za stalno zračenje, bakterije aktivnega blata so odlični pogoji za razvoj, in hrana, ki služijo organskih snovi, odpadne vode, ki se pod vplivom te bakterije oksidacijo in razpadejo.

Tisti mikroorganizmi, ki poteče, so devoured flagellate, amoebae, čevlji in drugih malih živali, prav tako živijo na biomaso, ki spodbuja pomlajevanje bakterijske komponenta aktivnega blata.

Je čistilec je za Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov na podlagi Aero je zaprti posodi s tehnološkimi kamere. Dohodni odpadnih voda vstop v primarni sedimentation tank, kjer so pre-čiščenje.

Nadaljnje predhodno prečiščene odpadne vode s pomočjo zračnega enotno pridejo v aerotank, kadar je pod vplivom aerobnih bakterij je končni razpad organskih spojin zaradi proces oksidacije.

Mešanica se nato prečisti vodo in aktivirana gošča s pomočjo zraka, recirkulacija načrpane v sekundarno usedanje tank, kjer se aktivira blato loči od prečiščene vode zaradi gravitacije, in po tem, ko je padec je ponovno vstopi v zračenje tank. Medtem ko prečiščene odpadne vode s težo, se odstranijo s pomočjo vtičnice cevi.

Aktivno blato po več ciklov rudarstvo s pomočjo zraka, recirkulacija je adjudged, da se v blato, stabilizator, kjer je občasno odstrani.

Kot posledica tega multi-stage biološka obdelava, s sodelovanjem atmosferski zrak odpadne vode se prečisti z 98%, ki jim omogoča, da za ponovno uporabo tehnične potrebe, ali tapnite, neposredno v tla ali bližnji ribnik brez dodatnih filtrov polja.

Še ena prednost Aero je odsotnost neprijetnih vonjav. Tudi če čistilno vam bo mesto ob hiši, da ne bo preprečil, da uživate v svežem zraku in vonj rož, ki rastejo okoli.

Poleg tega, čistilnih naprav na podlagi Aero se ne razlikujejo le compact, ki omogoča, da jih razporedite v kateri koli priročno mesto, ampak tudi lahka mase, kar olajšuje vgradnjo in omogoča cenejše od greznic.

Poleg tega je delovanje takšnega sistema ni potrebe, da bi porabili denar na klic, blatom, cisterne, ki so neizogibne v primeru konvencionalnih greznic. In toploto, ki jo oddaja v času delovanja postaje, zagotavlja celoletno delovanje, brez dodatne toplotne izolacije.

Omeniti prednosti čistilnih postaj na podlagi zračenje tank, zaradi česar so postali tako priljubljen, v organizaciji kanalizacije zasebni hiši, da ne omenjam, da njihova visoka mehanska trdnost, korozijska odpornost in dolgo življenjsko dobo zaradi materialov, ki se uporabljajo za njihovo proizvodnjo in proizvodne tehnologije.

Tako postane jasno, zakaj je pomemben del homeowners, kljub dejstvu, da je greznic ceno nižja kot v aerotank, raje je pred kratkim pri gradnji kanalizacije izberite čistilne naprave na podlagi v zračenje cisterne.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика