воскресенье, 31 августа 2014 г.

Projektant za odrasle

Sodobno pohištvo, ni kot standard "Sovjetski" stene. Če prej vse-v omare, nočne mize, predalniki in omarice, ki z krizo, zdaj v eni seriji je lahko več sto možnosti!

Ker je lepa Omara pohištvo je sestavljen iz modulov. Morate le, da odloči, kateri je izbran.

Kako unclog kopalnica

Se mi zdi, da je z izpolnitvijo kopalnica Kabinet pohištvo, boste izgubili veliko prostora. Tukaj je nekaj nasvetov iz oblikovalec Elena TURCHANOVA, da ne bo dovolil, so steljo sobi.

Za začetek, razmišljati o tem, kje in kako bo pohištvo: risanje načrta. Kaj moduli morajo pustite vrata odprta, se bo višina in globina? V veliki sobi z visokim stropom tudi najbolj impresivno garderobo ne bo nerodno.

Namesto standardne bi nekaj drsna vrata "meh".

Pisanje na steni NATORussia elementi, na primer, police. Naj'priključitev k sosednji modulov določitvi vezi. Ali konzolni polici na nosilne cevi iz kovine in plastike.

Ne potrebujete steno, da bi dobili omaro. Zdaj to ni običajno. "Krpe" biti v posameznih primerih-oddelkov, in še bolje - v garderobe.

Naj vas ne pretiravajte s pravimi koti. Dodaj bolje, zaobljenih linij in oblik.

Ne rezervni denar na osvetlitev ozadja. Lahko priložite nekaj svetilk pod pokrovom ali vgradili neposredno v notranjosti Omare. Seveda, če so steklom.

Eksperimentiranje z materiali. Pred kratkim pri izdelavi Omare pohištvo čedalje bolj uporabljajo kovine, stekla, plastike. Okvir iz aluminija, ki je vstavljena stekla - najbolj v modi element fasade. Chrome-navrtane kovinske noge omare olajšanje gradnje, da je "hover" nad tlemi.

Opomba: zagotavljanje pohištva za hišo je razbila. In zbrati je potrebno unfasten še 10 - 12% vrednosti naročila! Ali pa druga možnost: stroški "zastonj", je Skupščina je že vključena v ceno slušalke.

Zdaj v zbirki Kabinet pohištvo modulov lahko vključujejo postelj, mizice in jedilnico skupine, in celo pripravljen vzmetnice z perilo! Uspešna kombinacija elementov eno serijo poglej več "zraka", kot "ne native" stvari.

Cena vprašanja

Prvi, stroški pohištva je odvisna od materiala, kot je, boljše in bolj naravno, dražje telefone. Drevo iz konkurence. Priljubljena paleto javor, bukev, jelše. Zelo lepo in strašno cest - beljen hrast. Veliko bolj demokratična, kot so bor in breza. Sodobni materiali - kovinski in stekleni 's ni poceni. Še posebej, če'tam privoščiti, aluminij profil.

Srednje cenovne kategorije - laminiran iverne profil MDF.

Drugič, je vrednost kompleksnosti strukture elementov, ki sestavljajo stene. Slušalke, če je bolj odprta modulov, kot z vrati in predali, nakup cenejši.

Aleksander KUCHUK

Vir: "Komsomolskaya Pravda"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика