пятница, 29 августа 2014 г.

Monolitna prekrivajo

Vprašanje, ki se prekrivajo, da ne v hiši, nego vsak njegov lastnik. Razumljivo je,: in ekipe, in monolitna armiranega betona, tal imajo svoje slabosti in prednosti. Tako, končal ploščo, ki je nameščen montažni podi, imajo določeno velikost, obseg in to je treba upoštevati pri načrtovanju stavbe. Vendar pa so tako dvojno veliko hitreje kot monolitno, in za isto delo lahko opravljeno praktično v vsakem vremenu.

Gradnja monolitno prekrivajo med tlemi koči, ki omogoča neomejeno načrt prostora v notranjosti, in opisuje v hišo, se lahko popolnoma vse. Končna trdna tla plošč se izvaja enostavno (ki jih ni mogoče trditi za namestitev plošče, o svojih sklepih, pogosto razpoke, grobo površino stropa večinoma hribovit). Vendar, monolitna armiranega betona tla spregleda v končni fazi dražja ekipe, in v zimskem času pa so bile težave z namestitvijo. Kot je za trajnost, ni pritožbe, v vsakem primeru: monolitno in montažnih ploščah zdrži enako (če je enaka debelina plošče) obremenitev.

Zato ni presenetljivo, da ljudje, za katere denar ni posebej načelno, je pogosto uporabljena pri gradnji svoje hiše, da monolitna stropov tako so si veliko omejitev na projektu, ki jih nalaga standardne velikosti proizvedenih armiranega betona plošče. Kaj v povzetek tehnologija naprave monolitno prekrivajo?

Začnimo z dejstvom, da je eden glavnih točk v tem primeru - pravilno oblikovanje opaž. Če je izdelan iz cut plošče, s stebri za prispevke iz rednega lesa, posledica bo, verjetno, ni zelo dobra: mešanica bo zapolnila vse možne vrzeli in spodnje površine plošč se bodo postali neuporabni. Zato, naprava monolitno prekrivajo, je zaželeno, da se opravljajo z laminirane vezane plošče (v skrajnem primeru, rednim, vendar je močnejši palice betona).

Ure so posebno teleskopsko (so bolj primerni za uporabo, kot je določeno), pa če je ta možnost je predrag, da ustvarite stojala opaž lahko žarka ne manj kot 100 eur 100 mm. Prav tako lahko naredite prekrivajoče žarki (kovine ali lesa), vendar ne pozabite, da so lahko zdrži obremenitve precej manj kot strut.

Po opaži predelovalnih dejavnostih začeti neposredno trdno delo - okrepitev tla in vlivanju betona. Če je mogoče, betona, je bolje uporabiti montažne home - made skoraj vedno slabše, da mu, tako kot v industrijskih pogojih v mešanici dodamo različne dodatke, ki omogočajo preprosto namestitev.

Tla slab okrepitev, ki se pogosto izvaja s pomočjo periodičnih profil A-III, A400, a ta ventil je treba številka štiri: dve vzdolž podpornih zidov in dva čez. Najnižjo številko, ki se nahaja na posebne plastične jezičke naslednji dal na njem čez, jih povezujejo v mestih prehoda iz žice. Nato po določeni razdalji (to je, ko je izračun monolitno prekrivajo) naj sloj iz ukrivljen ventil komponente, in se konča, okrepitev tla celo dveh vrstic (spet čez in ob podporni zidovi).

To bi moral reči, da je okrepitev monolitno prekrivajo je izvedena tako, da je zadnja številka profilov mora biti približno 300 mm pod vrh ohišja, in šel kovinski okvir, ki mora biti trdna, tako da mu ni bilo razpuščeno med dolivanjem zmesi.

Po polnjenju na opaž betona (da bi bilo zaželeno, za enkrat) je potrebno preprečiti vstop umazanijo in usedline, na tla, in prav tako se prepričajte, da jo zaščitimo pred prezgodnjim sušenje. Opažev bolje, da traja 3-4 tedne, ne pred.

Drugo pomembno vprašanje, ki ga je treba upoštevati pri gradnji vse stavbe z uporabo metode, opisane zgoraj, je izračun monolitno prekrivajo. Včasih, ko je zgrajena mala stavba z lastnimi silami, da bi rešili to težavo, je možno, da preberite navodila v specializiranih knjig in posebne računalniške programe (čeprav je strokovno najbolj enostavnih programov, ki niso močno korist, in v kompleksna novice uporabnik, če želite razumeti, precej težje).

Vendar, če je načrtovano gradnjo koča, mznski izračun monolitno talne plošče je treba opraviti samo strokovnjaki, ker ljudje brez izkušenj na področju gradnje in posebno izobraževanje je zelo enostavno, da bi v izračun napake, ki lahko stane veliko več strokovnih delavcev.

 

Nudimo storitve na namestitev monolitno prekrivajo v Lviv in Lviv regiji.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика