воскресенье, 31 августа 2014 г.

Izberite kavč v dnevni sobi

Katere m'pohištvo za dal v glavni sobi

Velikost je pomembna

Srečni lastnik prostoren dnevni - on lahko dal tu velik modularni kavč. Sestoji iz številnih delov in sestavljeni kot oblikovalec.

Za manjše dnevne sobe, priporočamo kotu zofe. Ti samo zdi nerodno, ampak dejansko prihranite prostor: to lahko storite brez stolov.

Če dvorani je zelo majhna, pogled na zofe z napačne roke v obliki blazine. Ali na kavču z asimetričnimi nazaj.

Kako prepoznati stilsko kavču

1. Celo skromno kavč mora biti transformatorja. Mimogrede, to je zelo pomembno za naše apartmaje. Smo v dnevni sobi ali spanje sami (če ne spalnice), ali uporabiti za namen: poslano tukaj za spanje izklop goste. No, če je drsnik mehanizem z ortopedske rešetke.

2. Kavč je treba gutaperča nazaj. Kolena v vse možne načine. Druga možnost: hrbtni strani mora biti nizka, bolj spominja na armrest.

3. Letos kavč spet postala noge - močna, krivulje, chrome. M'kakšno mesto v glavni prostor mora, ki visi nad tlemi. In pranje tla pod ta kavč lažje!

Kakšne tkanine lahko prenesejo na goste?

Rusi radi, da nakup pohištva unceremoniously: sem prišel, sem videl, je bila pridobljena. No, mi ni všeč čakati! Vendar pa podjetja, ki nudijo sto ali celo več tisoč variante je eden sprejeti kavč v različnih tkivih. Samo izberite.

Običajno tapetništvo razdeljena v kategorije glede vrednosti. Vendar to ne pomeni, da je tkanina prvi kakovosti je veliko bolje, kot pa, recimo, tretji. Preprosto je dražji stroški podjetja.

Abatec - sodobne materiala. Izgleda kot pravi kožo, ampak še veliko več unpretentious. Ne zbledi in ne solza, čeprav je koža izgleda zelo tanka. Dovolj krat na teden, da delujejo na to s sesalcem. Pripravljen še pred invazijo barbari!

Usnje. Najbolj prestižnih materialov za kavču. Rad visoka vlažnost, drugače predčasno staranje in suši. Hranite stran od okna, ogrevanje naprave. In iz brezskrben obiskovalcev.

Mikrovlaken. Poceni tkanine je zelo unpretentious. Skoraj brez prekinitve, ne zbledi, se ne mečka in tudi možnost, da odbijajo umazanijo. Pomembne za Sedenje kavč.

Gradiva na temo

M'kaj mestu
Pohištvo v inter'notranje zadeve, soba
M'Yaksha m', katerih
M'slog sodobnega dnevna soba
Žakarske - naravni tiskane tkanine. Strah sončni svetlobi. To se pogosto zdravijo z varovalno konstrukcijo, ki ne marajo visokih temperatur. Čaj pijejo s prijatelji na kavč, tapecirani v žakarske, ne priporočamo!

Ženiljska, žametne tkanine visoke kategorije. Pranje jih ne, spot natisne posebna sredstva. Znebiti vlage, je treba gobo.

Flock - non-woven materiala, zagotovo eden od najbolj poceni. Vino madeži ji je vseeno, ampak žgane pijače z visoko stopnjo je bolje, da ne shed! Alkohol vrtnice'poje samolepilna podloga - kavč bo plešast.

Aleksander KUCHUK

Vir: "Komsomolskaya Pravda"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика