среда, 27 августа 2014 г.

Okrasite hišo... svetlobe! zabavaj se! 2011-06-29 15:27:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Okrasite hišo... svetlobe! zabavaj se!
2011-06-29 15:27:02


Načrtovanje razsvetljave planil v naše življenje in trdno zaseda svojo nišo. On je načrtovanje razsvetljave, razsvetljave design inter'notranje razpoloženje razsvetljavo. Veliko zgodovinsko in arhitekturno pomembne stavbe, ki so že opremljena s posebnim svetlobnih teles. To se naredi tako, da tudi ponoči, da poudarite vse značilnosti in prednosti gradnje. Uporabi različne vrste razsvetljave, gradnjo razsvetljava, razsvetljava fasade ali pa preprosto dekorativne razsvetljave. V vsakem primeru morate upoštevati številne dejavnike.

Pod osvetljenost javnih stavb je zelo pomembno, da ustvarite izbor svetlobe, nekatere arhitekturne podrobnosti, še posebej zmagovalni predmetov. Ko osvetljene stavbe v Osrednji, zgodovinski del mesta, je zelo pomembno upoštevati svoje geografske lege in okoliško pokrajino. Je pam', da ne pozabite, zgodovinske značilnosti o'predmet, njenih slogovnih značilnosti in splošne arhitekturne zasnove fasade.

Dekorativna razsvetljava je zasnovan tako, da zapletenih arhitekturni kompoziciji stavbe tudi ponoči bi naredil vtis, turiste in mimoidoče. Zato, ko uporabljate to, razsvetljava v stavbah, upoštevati več parametrov:

- Arhitekturno obliko, strukturo, razmerja

- Značilnosti prehoda enega od arhitekturnih del fasade na druge

- Barva stavbe

Tako, arhitekturno razsvetljavo sodeluje z duhovnih vrednot, vsebovanih v stavbi, in hkrati služi kot dodatni vir svetlobe. Hkrati osvetlitev je namenjena samo za oris obris stavbe s poljubno glede na svoje arhitekturne značilnosti svetlobe vložki. Ko razsvetljavo oblikovalci ustvarili razsvetljava fasade stavbe, lahko se uporablja kot preprost virov svetlobe, in barvne luči, tako imenovani "sliko" svetilk različnih oblik.

Še posebej privlačna pravilno osvetljenost stavbe izgleda v zimskem času, v večernih urah, ko svetloba je zelo majhna. V debele mraku običajne oblike zgradbe, se spreminjajo, in mi z'je srednjeveški grad, multi-stopenjski torto s svečami, ali vila Palace.

Ko ustvarite fasada razsvetljave se lahko barve, osvetlitev, tako imenovani "sliko" svetilk različnih oblikah, in dodatnih virov svetlobe. V tem delu svetilke, "vrata", je omejeno na pročelje stavbe, in drugi, reflektorji z usmerjenim snopom, montirane na sprednji strani hiše. Razsvetljava fasade treba ponoviti njegove konture, ki daje dodaten čar'predmet.

Tudi izgleda zelo privlačno pokrajino razsvetljavo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика