суббота, 30 августа 2014 г.

Skrite napeljave.

Skrite napeljave.

0%
540


Skrite ime takih transakcij, v katerem so vsi električni žice so skrite (iz mavca plast, pod drywall, in tako naprej ). V trenutku, ko to vrsto napeljave je najbolj pogosta. To je zato, ker električnih žic postanejo nevidni in se ne sme vmešavati v notranje zadeve'jer. V tem članku bomo upoštevali vseh stopnjah namestitve skrite napeljave.

Namestitev skrite napeljave.

1. Oblikovanje električnega ožičenja. Načrt vam bo pomagal izračunati pravilno posnetkov električnih žic, število avtomatskih strojih, escutcheons, vtičnice itd., Več informacij o oblikovanju ožičenja tukaj.

2. Za poglabljanje escutcheon, shtroblenie stene. Če ste postavitev napeljave v hiši, ki je ne ometane, v fazi izvedbe, lahko preskočite.

Za poglobitev escutcheons so udarni vrtalnik s šobo za vtičnice. To se imenuje tudi "krono". In prednost je, da lahko storite veliko orodja: strobostomp, kladivom, vrtanje s šobo rezilo mlinček. Utori so strogo vertikalno in horizontalno. Če nimate ustreznega orodja, lahko uporabite ročno orodje. Za opravljanje chase, uporabite sekira, in za poglobitev escutcheons - dleto in kladivo.

Za poglabljanje escutcheon, shtroblenie stene

3. Namestitev escutcheon in razdelilne omare. Pred namestitvijo escutcheon in škatle morate poglobiti, da navlažite z vodo ali premaz. In že po tem, da se pojavijo pred namestitvijo polje. Za podrobnosti o tem, kako namestiti escutcheon - preberite tukaj.

4. Polaganje kablov. Postaviti kabla na različne načine, to je odvisno od površine, na kateri je ležala kabel. Preberi več - električna napeljava. Toda preden polaganje kablov utori je potrebno, navlažite.

5. Nameščen električni Plošči. Lestvica vgrajeni, potrebujemo notranjo stikalno ploščo. Za več podrobnosti o namestitvi električni plošči - namestitev električna plošča.

6. Zbiranje električne plošče. To se nanaša na vzpostavitev Electroshield avtomatih, ouzo, avtobus na nič in na terenu. Kako zbrati električni plošči je dokaj podroben in kaže.

Zbiranje stikalna plošča

7. Nameščene vtičnice in stikala. Če želite nastaviti vtičnico preprosto, če ste izpolnili vse prejšnje operacije, s rozetaje boste imeli nobenih težav. Nastavite stikala, je lahko različna: eni tipkovnice, dve klaviature, tulko, z uporabo stikala itd., Nastavitev stikala preberite na naši spletni strani.

Članke na temo:

  • Tri tolpe en način vezalna Shema stikalo
  • Namestitev električna Odbora
  • Montaža vtičnice z ozemljitveno
  • Namestitev ouzo. Vezalna shema ouzo
  • Namestitev ventilator v kopalnici in wc. Ožičenje

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика