среда, 27 августа 2014 г.

Studio prihaja v inter'jer 2007-08-30 16:03:17

Gradnja in rekonstrukcija.

Studio prihaja v inter'jer
2007-08-30 16:03:17

če pozorni na notranjost Evropskih hiš, dobro je znano, da nas iz filmov in fotografij, zdi se, da je "" ljudje poskušajo stane najmanj stene in predelne stene. F če paziti, da med'kariere v Evropske domove, je znano, da nas z videoposnetki ali fotografije, zdi se, da je "" ljudje poskušajo narediti najmanj stene in predelne stene. Večino vseh svojih stanovanja - le ena velika soba, razdeljena na funkcionalne območja tako, da spremenite Ozadje, barve ali svetlo policah, bar števci in drugi načrta predmetov.

V dnevni sobi, da bi se izognili deli s običajnih izolirane sobe, ki se imenuje Studio.

Prvi apartma-Studio s'pojavil v Ameriki v 20-ih od XX stoletja. Njegovo rojstvo Studio apartmaji Zobov's tem povezana arhitekturne skupine, ki jo vodi Ludwig Mies van der Rohe. It inženiring rešitve dovoljeno "dal" na steblo je matična plošča tla, sami pa nosijo strukture le na obodu stavbe. Tako z'pojavil prostor, v celoti izvzeti iz notranje stene.

Izginil ločene sobe - dnevna soba, pisarna, spalnica, kuhinja postala enoten prostor. Glavne stene so nadomesti svetlobe, predelne stene, drsna zasloni, steklo bar'karieri... V prostoren prostor v notranjosti bil skrit le da je wc in tuš.

Prvi, ki so bili sposobni ceniti prednosti studios, je bil Bohemians in gilded mladine. Ustvarjalne malomarnosti in odsotnost način je popolnoma v kombinaciji z brezplačno načrt. Poleg tega se soba je popolnoma v kombinaciji funkcije delavnice, hiš in mest za sprejem.

85 let kasneje

Trajalo je skoraj sto let. Na Zahodu izraz studio je postal sinonim za stanovanje brez kuhinje, ki ima populacije mladih. Za razliko od skromnih Zahodni slog, naše studios so izdelani po posameznih nalog, temveč predstavlja elite stanovanja kot poceni apartma za študenta. Velika soba (pogosto vsaj 30 kvadratnih Metrov) je razdeljena na dve območji: spalnica del in dnevni-jedilnica z transformable v zasebnem hladilnik, električni štedilnik, korito in hladilnik (mini kuhinja). Prednost projekta je brezplačno uporabo vseh prostor v stanovanju.

Slabosti o'območjih Združenega očitno: širitev prostora, naravni tok kuhinja srečanja v m'zofe v dnevni sobi. In gospodarica enostaven za uporabo med gost in ne dovolite, da vas štedilnik - hladilnik.

Ideja odprtega prostora je zdaj uporabljajo v državi stanovanj. In, če v Studio apartma osebni pas za lastnike, kot da ni pod pogojem, da v državi, hiša rešiti problem enostavnejši. Drugo nadstropje, praviloma postane osebnem področju, od lastnikov, in prvo mesto sprejema.

Pasti življenja "ogled"

V resnici, preoblikovala v Studio, je lahko skoraj vsak, dnevni prostor, tudi v majhnem stanovanju ali skromno država hiši Uporaba stavbne tehnike, območje te Studio je enostaven za povečanje vizualnega, da svetlejši in bolj udobno.

Velika prednost studios - čustveno-vizualni prostor. Pomanjkljivost je, monotonost: oseba, ki je prisiljen biti v istem "arhitekturne situacije". Tako "lupini" Studio mora biti nevtralna, nevsiljiv'asliwi in so sestavljeni iz mobilne naprave, ki je enostavno zamenljiva okolje: različne razsvetljavo, zamenljive pohištvo, prenosni zasloni... Tam ni treba, da je imenovan za težkih pohištvo ali kiparskih kipi.

Najprej je potrebno, da bi do nepotrebnih hodnikov in notranje stene. Življenje v celoti odprt prostor sposobni prenesti, ne vsi, tako da v prihodnje Studio so izolirani drug od drugega, vendar ne slepi zidovi, in "namigi" na njih. Vendar pa izkušnje kažejo, da je najbolj pogosto ni dovolj, da se ločeno dnevno sobo od kuhinje samo "psihološko" - bar ali nizko odprto okno. Ker je skupni prostor, ali ne, je Splošno vzdušje - glavni minus'Združenem prostorov. Ko ne obstajajo zidovi, diši razširila po celem stanovanju. Morda najboljša rešitev je kompromis: odstraniti pregrado. To lahko prosojne, bambusa. Dnevna soba in kuhinja lahko razdelimo s steno iz motnega stekla. Svetloba je z lahkoto prehajali skozi to, razpršene v prostoru in potovanja iz kovinskih delov.

V drugi prostor, studios, je mogoče opredeliti na več področij. Nizko particije, zasloni, svetlobe bar'kariero jih uporabite, da bi inter'jer bogatejša in bolj raznolika.

Strokovno mnenje

Jurij Cerebus,

Predsednik UPRAVE "platformna ddi":

Primeri apartmaji-studios danes obstaja več in bolj pogosto. Praviloma ne gre za studio v čisti obliki, in določen element v tem slogu, pogosto - kuhinja-dnevna soba, kjer funkcionalnih področjih vizualno ločeni drug od drugega, na primer v nadstropju ali stropov različnih višin.

Vendar pa so naročila za oblikovanje apartmaji-studios. Na primer, da je prišel k nam iz gosti dva-sobno stanovanje s skupno površino 52 kvadratnih M. kot posledica sanacijo le eno izolirana soba - kopalnica, in enega s steklenimi vrati. Preostali prostor je bil, da bi zabrisali v eno drugo. Steno med dnevno sobo in kuhinjo izginil. S'združuje levo dnevna soba in spalnica steno je bila porušena, vendar popolnoma o'dovuti prostor, stranka ne bi, torej, med njimi je bil postavljen zig-zag steno, ki je bila zgrajena akvarij.

Bolj pogosto uporablja druga varianta je, da je spalnica vse enako tam "gostiteljice" ozemlju. Stanovanje smo naredili v mansardi: veža, dnevna soba in kuhinja niso bile ločene, vendar pa vrata v spalnico, je bil prisoten.

Alexey Tarasov,

arhitekt oblikovanje in dekoraterstvo trdno "Klavstrofobija":

Apartma-Studio, in veliko, a prisilnega ukrepa, ki izhajajo iz odpor "split" majhna količina življenjski prostor. Ta apartma, namenjen za eno, največ dve osebi, je kot nalašč predporočna možnost. Ta "open" stanovanje ni primerno za sedem'družine, katerih člani so ljudje različnih starosti in temperament.

Trend iz preteklih let, da o'združuje kuhinja in dnevna soba v enem prostoru bilo usmerjenih v del, ki jih zaradi pomanjkanja prostora, je dodeljena projektom v kuhinji, delno tradicija, da se zberejo "stranka" v hiši. To bi bilo logično, o'skupaj kuhinja in jedilnica in dnevna soba za uporabo za sprejeme in družinskih srečanjih. V sodobnem zahteve za načrtovanje, lahko izpostavili željo po ločitvi apartmaji na dve glavni področji: gost (javnih) in intimno (magistrski senat).

Na Splošno, koliko ljudi, toliko mnenj o stanovanje. Mi, kot strokovnjaki, ki so vključene v re-načrtovanje in oblikovanje imeli za reševanje različnih nalog. Najbolj smiselno je še vedno v fazi stanovanj, da nas kontaktirate, za posvetovanje, da ugotovi, za prodajo apartmaji imajo načrt, ki najbolje ustreza vašim zahtevam.

Andrej Starushko,

Generalni Direktor trgovske hiše "Imperij-decor":

Lahko rečemo, da je med danes je inter'notranjost studios v "clean", saj skoraj nihče. Prvi Studio je dupleks apartma, popolnoma brez predelne stene, prvo raven, ki obsega dnevno sobo-jedilnico, o'skupaj z kuhinja in spalnica, v celoti spremenjen iz prve ravni.

Danes je Studio je razdeljen pravilno prostor, ki je izoliran prostorov. O'vključi običajno dvorani in dnevno sobo in kuhinjo, ki ga izda arch. Tako inter'jer logično in primerno za življenje, in kar je najpomembnejše - lahko izvajajo na kateri koli slog, od klasičnih do hi-tech.

Pred nekaj leti je Studio apartmaji dobil drugo rojstvo, ki je bil stojalo'je povezan z modo, med etnično'karieri. Na primer, Japonski inter'karieri na splošno ne zagotavljajo trdne particijo. Podjetje je "Imperij-decor" sestavi inter'karieri, in je za to vrsto apartmajev nudimo zbirka zidne obloge iz različnih naravnih materialov: slame, jute, bambusa in alge. Ozadje lahko uporablja za predloži zasloni, ali prilepite stene - ustvarjajo učinek preglednost, vizualno neopazen steno.

VIR: Podeželju ankete

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика