пятница, 29 августа 2014 г.

Sodobna sooča mavca in pravila za izvajanje mavca deluje

Notranji omet

Zgrajena okviru hiše je običajno zahtevajo poravnavo in obrnjen stene. Obstaja več načinov za popravilo okvar, razpoke in izbokline na površini. Lahko daš sooča strešnik, umetnega kamna, itd. Najcenejši način, da poravnate stene so iz mavca. S pomočjo ga, enako površine opečnih zidov, blizu špranje in razpoke. Kakovost mavca, ki bodo izboljšali toplotne in zvočne izolacije hiše. To bo zaščitilo iz različnih vrst požarov. Kljub temu, da je eden od najcenejših načinov, da se sooča površin, je tudi najbolj zamudno. To je razlog, zakaj sodobno gradnjo, poskuša najti druge načine zaščite na površini. V množične stanovanjske gradnje je bila uporabljena bolj pogosto monolitno ploščo ravno opaž in plošči objekta.

Omet


Mavca dela so ena od faz v gradbeništvo in zaključna dela. Kakovostno izvedena mavca lahko za zaščito prostorov proti prodiranju vlage, vetra in da bi preprečili izgubo toplote v prostoru. Posebne vrste mavčnih dela so sposobni ne le za zaščito soba iz neugodnih naravnih razmer, ampak tudi za dekoriranje.
Strokovnjaki opredelijo naslednje funkcije ometa dela:

  1. Zaščitno. Štukature zmes lahko za zaščito stene iz ognja, blaženje in prehaja toplota zunaj.
  2. Dekorativni. Z uporabo posameznih tehnologij mavca dela lahko učinkovito okrasite steno. Površina je podana nenavadno teksturo.
  3. Sanitarni. Mavca gladi površino stene, ki omogoča, da se prilepi na to v prihodnosti, Ozadje, dal kocke ali barve.


Vloga sadre v proces gradnje


Omet mora biti visoke kakovosti. Ta se nanaša na sestavo zmesi, z uporabo, ki se izvaja, in tehnologij opravljenega dela. Obstajajo tako koncept kot "tanke" mavca. Je neprestano nags, podrejo. Tapete prilepimo na tak omet pogosto odstopajo. Barve off z mavcem zmes. Ona ni sposobna ščititi sobo od vdor vetra, vlage in drugih škodljivih dogodkov. Ta omet je pridobljen zaradi dejstva, da je sestava za okrasitev dodal tudi malo apna. Zasnovan je tako, da izvedete pletenje funkcijo. Če na'asucaga postavka ne bo dovolj, omet se bo začel zelo hitro razpadati in se je sesulo. Če apna je preveč, rešitev za omet, ki so dobili "maščobe." Po nanosu ometa spet kmalu bo crack. V ustanovljena razpoke postane odvečno vlago. Začne gnije. Take pokritosti bo hitro propada. Pomembno je, da veš, razmerja snovi pri pripravi rešitev za mavec.

Vrste rešitev za omet

Obstajajo tri vrste rešitve, ki se uporabljajo v zaključna dela.

  1. Mavca rešitev
  2. Cement
  3. Malta,

Vsaka rešitev ima svoje značilnosti in pogoje za njegovo uporabo. Na primer, mavca rešitev ne more biti določena na betonsko steno. Sadra v stik z cementa začne spreminjati. Prihaja v med kemijsko reakcijo. Kot rezultat, omet se je na začetku deflacijo. Po tem je samo obselete. Da bi se temu izognili, moramo na steno dal apna rešitev, debelina, ki je enaka 0, 4 glej ga je Nemogoče postaviti apna malta, mavec. Sadra se širi s časom. Apno je ponavadi ravno nasprotno se krči in krči. Začnejo se push seboj. Kot posledica tega zgornji sloj izgine.

Pravila omet

  1. Mavec, potem ko je zadel v steno in začel, da se strdi. Za pospešitev tega procesa je nemogoče, saj to lahko povzroči razpoke in uničenje. Tudi to je nemogoče, da suhi omet z različnimi grelniki. In v tem primeru preveč hitro razpoka in odpade. Da je rešitev posušene treba ustvariti naravno toplo razmere v prostoru. Vendar to ni dovolj. Tudi v prostoru, ki mora biti prisoten v zadostni količini ogljikovega dioksida, ki prispeva k rešitvi. Nato mavca, ne samo suši enakomerno, ampak tudi otrdi.
  2. Za pospešitev procesa sušenje ometa, se lahko v izjemnih primerih, z zelo dobro soba prezračevanje.
  3. Kakovost ometa vpliva na kakovost materiala, iz katerega je narejen po steni. Opeke so obvezna'so, da bo odpuščen. To ni priporočljivo, da uporabite stare opeke, še posebej po zasebni hiši, kjer je bil štedilnik. Te opeke vsebuje katrana in saje. Omet se nanaša grde rjave lise. Te madeže lahko prodrejo na zunaj, skozi Ozadje in belež.
  4. Zid pred delu začetku je potrebno mokro. Nato opeko, ki bo dvignil vlage iz raztopine za omet deluje in bo zaščito stene iz pokanje ometa.
  5. Ne morete držite omet deluje v umazane in prašne stene. Boli shvatyvanija rešitev na steno. Bolje mavca pade na zid.
  6. Pred ležala ji je na betona mora biti posuta z plast tekoče mleko cementa. To bo pritrdite na zid, hrapavosti in omogočil, da bo omet rešitev, je bolje, da pridejo do prijemala s steno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика