пятница, 29 августа 2014 г.

Čiščenje in popravilo fasade sooča

Da bi fasade hiš, opeka, keramika, beton ploščice, naravni kamen itd., imela čisto, dobro urejenih izgled, je treba opraviti redno čiščenje fasad stavb pred kontaminacijo s hkratno popravila s katerimi se sooča. Strokovnjaki priporočajo teh postopkov enkrat vsakih šest mesecev.

Čiščenje fasade sooča

Čiščenje fasad hiš je narejen iz kontaminacijo z prah, padavine in drugih dejavnikov. Medtem ko čiščenje sooča stavb lahko poljubne kompleksnosti: to je določeno z vrsto onesnaževanja in njegove Oh'premik. Tako, onesnaževanja, ki je lahko preprosta, prahom, umazanijo, in lahko pripišemo zapletenih kemijskih komponent onesnaževanja.

Ponavadi najenostavnejši čiščenje odločeno, da se opravi curkom čiste vode ali z uporabo peska-blast stroji. Ti stroji uporabite čisto kremenčev pesek, ki je bil tako močan curek cevi za zrak in je bil izključen skozi šobo na površino stene stavbe. To vam omogoča, da učinkovito knock off pred hišo tanko plast umazanije in prahu. Tako je rekonstrukcija originalno teksturo in barvo, obrnjena proti stavbe.

Eden od najbolj težko čiščenje naloge obrnjen stavbe, čiščenje fasad saltpeter. In vse važno je, da je sol, ki je vsebovana v gradbenih rešitev in materialov, sčasoma začne delovati na površini fasade, deforming vrhnjo plast, uničujejo stene, marring hidroizolacijo sistem in povzroča druge neprijetne poškodbe lepoto in funkcionalnost stavbe.

Hkrati s katerimi se sooča stavba izgubi svoj prvotni videz, saj je kombinacija soli vloge in prahu, je nastala grdi umazani plaketo. Na srečo, še več, da je ponavadi izpostavljena smyvka vode ali odstranite z peska. Vendar se to zgodi le za rutinsko čiščenje, s katerimi se sooča stavb: stare vloge morali boriti bolj dramatično.

Na žalost, danes veliko stavb je bilo hudo prizadela celotno neugodnih okoljskih pogojih. Zato v zadnjih letih, da se vrne sooča fasad nekdanje lepote in preprečiti nadaljnje uničevanje, strokovnjaki so za uporabo pri pranju stavb za posebne pomeni gospodinjskih kemičnih proizvodov.

Mi bi še posebej radi opozorili na dejstvo, da je kakovost čiščenje fasade sooča neposredno vpliva na kakovost naknadno popravilo stavb. Tako, površine za polaganje pred ponovno obloge, preveč, je treba temeljito očistiti od prahu in umazanije, da se zagotovi močan spojka za polaganje in s katerimi se sooča.

Tako, danes, brisanje plohi stavbe z uporabo najnovejše dosežke na področju kemije, ki uporabljajo naprave na visoki tlak in sodobnih metod industrijske plezanje, ki je mogoče obnoviti pročelja stavb v prvotno lepoto in podaljša njihovo življenjsko dobo.

Popravila sooča hiš

Če je stavba, ki deluje že več let, to se lahko zgodi proces preperevanja zunanjo površino stene. Stojalo'to je posledica dejstva, da vlago, ki je ujet v pore opeke zamrzne v zimskem, in ob uporabi opeke nizko znamke se začne sesulo in izginejo. Zakaj popravilo soočajo stavbe okvarjen del obverse o zamenjavi na novo.

V bistvu, to delo je demontaža sprednjo površino starega zidovja, in obrnjena proti opeke zidane. Kot pravilo, debelina obloge v tem primeru se bo na širino v pol opeke. Pri ustvarjanju sooča treba zagotoviti peresa'ASCO prišlekov s staro. Da bi dosegli ta cilj v starega zidovja, ko bo potekala demontaža sprednjo površino, morate 4-5 vrstic votlih iz brazde (globina v pol-opeke), ki je kasneje odprl tychkovye vrstic, s katerimi se sooča.

Demontaža preperele del fasade in zamenjava sooča opeka je narejena iz spodaj navzgor. Torej je potrebno za kritje vsak obračuna od 5 do 10 vrstic uničil zidane in izdelavi obrnjeni v isto vrsto novih turistov. V času polaganja vrzeli med steno in nosila obveznic serije linijskih napolnite z raztopino.

Ko je poravnava kabel opeke, da popravi svojo pristajalno mesto, in da bi dobili boljšo rešitev, ki bi ustrezala šivov med novo in staro zidane, pred polaganjem vsak poperechnogo opeke skozi brazda, jo je treba najprej vrgel dol plastični del rešitve.

Na izvedbo del na zamenjavo obloge plošče iz prvega strokovnjaki priporočajo za odpravo starih sooča, in posekali vse nepravilnosti, ki so nastale na površini polaganje, in izvedite naslednje deluje na obnovo stavbe, s katerimi se sooča. Plošče mora biti nameščena v isti način in po istih metod, kot na sooča navadne stene leaned plošče.

Pri zamenjavi posamezne plošče obrnjen gradivo uničeno ploščo je treba odstraniti previdno, v sestavne dele. Vendar, da ne poškoduje sosednjih plošče šivi okoli oboda izrežite in nato obračun. Nove plošče morajo biti postavljeni na rešitev, ki jo je priporočljivo kuhati na cementa.

Čiščenje in popravilo sooča fasada vaše hiše, in to bo izboljšalo dekorativne in zaščitna lastnosti celotno stavbo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика