четверг, 28 августа 2014 г.

Kaj lahko gradijo zidove, 2010-06-17 13:40:05

Gradnja in rekonstrukcija.

Kaj za izgradnjo predelne stene
2010-06-17 13:40:05


Zadnjih dvajset let ali več, ste lahko slišali takih besed iz gradbeniki: mavčne plošče, gipsovolokno, mavčne plošče strope in predelne stene, stene in strope, za mavčne plošče, itd., Kaj je to čudež je to, kar je notranji predložiti prostorov? Kaj je gipsokartonnyj stanja? Kaj so različnih drywall? Vendar pa, ne vse naenkrat, in v vrstnem redu.


Drywall je narejen iz dveh delov, in sicer: sadra in kartona. Najbolj dragocena stvar, v predelovalnih dejavnostih stanja - core, iz dowolnego mavca, bele ali rumene barve, odvisno od navzočih nečistot v omet, kamen in kakovosti žganjem. Večino stanja je mavec mavec z kemični derivat CaSO4 * 2H2O, ki je sedimentne kamnine. Ogrevanje do 120-140 °, izkazalo se je, v hemihydrate ali paleobotany mavca ali alabaster s formulo CaSO4 * 0, 5 H2O, pri višjih temperaturah - v stavbi mavca. Surova sadra dobro za kiparjev mavčni kipi in vrt ogorodnyh namene, vlaknenih mavca-Selenit priročno za izdelke. Ko zlom zgodi, steklo gloss, in njegova gostota je enaka 2, 3 g/cm3.

S pomočjo različnih sprememb je pridobljen tudi oblikovanje in medicinske sadra. Na obeh straneh jedro iz uničenje ščiti papirja. Njeni oblikovalci upoštevali vse - vremenske razmere, v katerih se bo uporabljal, odstotek vlažnosti, kakovosti zraka in toplotno izolacijo. Debelina mavčne plošče listi, odvisna od 4x8 cm h in več. Če želite uporabiti mavca slike na domu najbolj primerna možnost 4x8, imenovanje - mavčne plošče, in želite zaščititi prostore, iz požara, nakup požarno odporne pločevine kratica ognjevarne gips mavčne plošče pločevine. Vedo, ki se včasih so gradnja zidu, uporabite pločevine debeline


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика