четверг, 28 августа 2014 г.

Proizvodnje caches v drevesa'kmečko nadstropju

Načeloma ustvariti skrivališča z rokami v katerem koli mestu v hiši. Za to idealna, na primer, strop, okna, gradbeništvo, različne cevi in tako naprej. V tem prispevku želimo opozoriti na to, kako narediti skriva v hiši, ki uporabljajo dreves'Jan tla.

Kako ustvariti skrivališče iz tal

Da simulira učinek skriva svoje roke pod tla, je potrebno opraviti temeljito delo. Trenutno obstaja veliko mnenj o tem, kako najbolje, da naredite skrivališča pod nadstropje v hiši. Vendar pa večina strokovnjakov kažejo, da caches na tleh v hiši je bolje, da poskrbi, ki ni v sredini sobe, in na njegovih straneh.

Stojalo'to je posledica dejstva, da je vaša želja, kaj skriti pred radoveden oči se bo odprla, če pokrov predpomnilnikov v hiši, ki jo bo dal. Pogosto tla v ta kraj bo bend, ali z uporabo odmev korakov, bo jasno, da pod nogami človek je nična. Ta določa optimalno mesto za ustvarjanje cache, ker, kot veste, ljudje pogosto gredo v sredini sobe, ne na robovih.

Dobra rešitev, kako narediti skrivnem mestu, v hiši komaj opazno, bo naslednje: je mogoče, da mu je dal nekaj pohištva. Na primer, Sekretar ali prsih predali, tradicionalno dostavljeno vzdolž stene, zaprt pokrovček skriva v hiši, in trdno pritisnite Mat na tla.

V tem primeru, če iskanje izvede z napadalci hitro in z najmanj hrupa, bo to pomagalo, da shranite svoje vrednosti. Čeprav, če caches v hiši, ki iščejo resnično profesionalno, je malo verjetno, Sib's zmedeno podobne trike.

To in naravi spola, lahko vam pomagajo skriti robo v hiši. Na primer, je jasno, da je preproga lahko služi samo površinsko prikrivanje. Bolj praktična možnost bi bila, tla vinil ploščice ali parket, da so fotografije šive, ki omogočajo, da dosežejo odlične prikriti obliki izstopna odprtina skriva v tla.

Tudi ukvarjajo s problemom, kako, da bi se skrivajo v hiši, imejte v mislih, da je Pavel apartmaji se pogosto lahko strop v spodnjem nadstropju. Seveda, priročno, če živite v vašem domu, vendar če ste nekdo, strop, ta pa bi morala omejiti velikost predpomnilnika in masa predmetov, ki jih želite tam skriti.

Na primer, v majhni predpomnilnik, lahko dal diske, dokumentov, denarja, in da je dedovanje iz njena babica v višini več tisoč zlatih kovancev bolje, da se skrije v drug kraj: zgornja meja prebivalcev nižje nadstropje lahko so zboleli za bend, če ne propada.

Tehnologije za ustvarjanje skriva v dreves'kmečko nadstropju

Kako torej skriva v hiši ni vedno zelo enostavna, vi samo nastavite na trdo delo in da se oborožen s temi materiali.

Tako, da ustvarite geocache v tla, boste potrebovali: barve, joiner je lepilo, 20-mm vezan les, lesni vijak, krožne žage, nohti, jigsaws, kompresor, gvozdenovica, izvijač, ruleta, površinski brusilni stroj priročnik, ravni, roller, plute vrtanje, čopič, kvadrat in pladenj barve.

Skriva svoje roke v drevesa'kmečko tla se lahko izvede po naslednji shemi:
1. Preden začnete, kliknite na tla, da bi začasni pomnilnik na ustrezno mesto. Oglejte krožne žage. Na standardna višina od tal (običajno 20 mm) namestite globino svojo kravato.
2. Potem je treba tudi za rezano majhno luknjo: to mora biti tako, da boste razumeli, da je pod tla v vašem domu. To je nujno potrebno, da poskusite, da ne krši celovitost Arabske Lige.
3. Premikanje strani ali odstranite izolacijo pod tla, in se prepričajte, da po tleh ni linije komunikacije.

4. Določite, pridobljene skozi luknjo v tleh lokacijo lokalne akcijske skupine. V velikosti in linije videl luknjo za predpomnilnik. Hranite na lokaciji, ki je bil strogo med dnevniki. Luknja mora biti ustvarjen izključno pravico zornih kotov.
5. Ukrep prejel cache, in določiti velikost prihodnosti nabiralnik-treasurers. Stene predpomnilnika, mora biti narejen iz vezane plošče in jih povezati z lepilom in nohte. Za boljše posnetka polje, naj bo malo manj ustvarili luknje. Barvno polje.
6. Izberite skladišče v luknjo in se bo izboljšala to, če je to potrebno klini. Boste morali zagotoviti, da pokrov polje se ujema z ravnino etaže. Zaklepanje predala z dolgimi vijaki.
7. Priložiti polje pokrov, predhodno vrtanje luknje v to, premer, okoli prsta. Če želite izvesti to dejanje, morate uporabiti plute vaja.

Začasni je pripravljen. Moraš tudi svojo masko in, če je potrebno, za uporabo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика