четверг, 28 августа 2014 г.

Gradnja particije 2010-06-17 14:27:03

Gradnja in rekonstrukcija.

Gradnja particije
2010-06-17 14:27:03


Zelo pogosto ljudje, ki bo za začetek, popravila, misel pride k njemu, da bi prekinil v eno ali drugo smer steno ali če želite premakniti na particije in ga namestite pod katerim koli kotom.


Seveda, takih vprašanj, ki vključuje obravnavo različnih gradbenih standardov ali potrdil, ki niso namenjeni za plačilo v enem izdelku. Za ta namen je treba objaviti knjige. Torej, govoriti o tem tukaj ravnanja, ne bomo. Predstavljajte si situacijo, da so vsi dokumenti, potrebni za dovoljenje za rušenje stare in gradnjo nove particije, ki ste jih že prejeli. Zdaj boste morali za uresničitev svoje ideje o novih zidov.

Toda pred tem je potrebno jasno razumeti, kaj potrebujete iz vaše stene. Morate odločiti, kaj bo particijo, ki ločuje del stene od prijatelja ali kaj drugega. Potrebujete zvočno in toplotno izolacijo. Ali pa morda želite, kadarkoli upokojili, in se odloči, da dajo drsnimi vrati, ki je bila znotraj stene. In tako naprej. Vsekakor pa je izbira je vaša. Vendar je treba pam'ne pozabi, da te novosti ne sme biti samo privlačne, ampak tudi kvalitativno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика