суббота, 30 августа 2014 г.

Kako namestiti escutcheon

Kako namestiti escutcheon

0%
615

Za če želite namestiti escutcheon, prva stvar, ki jo potrebujemo, da bi luknjo v steni. Da bi luknjo potrebovali bomo kladivo in diamantno krono na beton.
Označena je s svinčnikom na steni v mesto prihodnosti vtičnice ali stikala. Praviloma vtičnica se nahaja 25-30 cm od tal, in stikalo 85-95 cm. Vstavite krono v udarec, prešli udarec načinu vaja z kick, in začetek vrtanja. Smo vrtanje v višini krono, ki bo dovolj, da se prilega escutcheon.
Če nimate krone, ali punch, lahko naredi luknjo konvencionalna dleto. Za to je potrebno predstaviti velikost escutcheon. In knock out dleto luknjo, in od časa do časa preverite escutcheon pravilno luknje.

Krone konkretno ne naredi luknjo v steni popolnoma, jih samo izrežete krog. Za to, po krone, smo morali knock out dleto sredini luknjo. Končno sredi zelo enostavno.

Preverite escutcheon popolnoma skrite na pragu. Escutcheon bi moral iti v luknjo, tako da je bil skrit za približno en centimeter globoko. To centimeter bo za mavca, ker bomo namestite polje na mavca.

Naredite chase na luknjo. V tem primeru smo chase je namenjen za kabel, ki je valovanje. Zato je tako širok chase.

Očistiti luknjo z umazanijo in prahom. In še bolje, ogruntovat premaz globoko penetracijo.

Rez v podrozetniki luknjo kabel. Na polju je posebno odpustki. Ste vzeli escutcheon v svoje roke in videli boste. Tukaj in montažni rez z nožem, in nekaj škatel, ti odpustki lahko stisniti prst.

Vmešajte majhno količino sadra in glasno je v luknjo za v escutcheon. Brez čakanja na sušenje ometa, se postavlja escutcheon v luknjo, tako da omet je malo ven iz robov lukenj. Omet, ki je prišel ven, zbranih z lopatico.

Zato moramo biti končni rezultat. In prosim pozornost, luknjo v podrozetniki kabel je neposredno nad utori.

Članke na temo:

  • Poenostavljeno vizualno predstavitev električnih naprav v diagramov
  • Poenostavljeno vizualna predstavitev AC in DC
  • Povezava sistema ena tipka-stikalo
  • Odprto napeljave
  • Povezava merilnik

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика