пятница, 29 августа 2014 г.

Oblikovanje v ruski, ali kako, da bi popravila za 3 kopecks. 2007-08-30 16:50:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Oblikovanje v ruski, ali kako, da bi popravila za 3 kopecks.
2007-08-30 16:50:52

nekega dne naročnik me je prosil, da bi svoje življenje v ruski slog, jaz, jaz, je bil zgrožen: "Kaj je nočna mora! Khokhloma, Gzhel in lutke! " Ola en dan stranka me je prosil, da bi svoje življenje v ruski slog, sam sem bil šokiran: "Kaj je nočna mora! Khokhloma, Gzhel in lutke! " In potem moji glavi začel ki prihajajo zanimive ideje. In pomislil sem: ruski slog vulgarized Izmailovo razstave, sejma in balganim Mart za uporabo v tujini. In kaj je pravzaprav ruski slog? Ali se lahko dvigne do višine italijanski dizajn? In kako, da bi stilsko ruske inter'er, da je bil, ne kot slika iz pravljice?

Hudo hiše na Severu in ljubek Moskvi bivališč; zbornica Pskov z njimi namerno neravne stene in Vladimir templjev, ki tvorijo fino izrezljane iz belega kamna; nasilno fantastično Basil Cathedral in matematično preveriti harmonijo Admiralty; stroga disciplina stavb starih Novgorod in veselo dekoracijo "Elizabeth" Baroka. Vse to ruske arhitekture. In to je drugačen. In sem razumel, zakaj se poskusi so bili zaman Slovanski'Anil dodeli sistem skupne značilnosti, to slogovno sijaju, našli opredelitev "Rusija", ki je veljavno za vsako obdobje, kulturna zgodovina Rusije.

Narava in geografije, seveda, v veliki meri določajo usmeritve, trgovine in kulturne SV'odnosi v zgodnjih fazah Rusije. SV'ASCI z Bizancu so bili aktivni, kot SV'ASCI z Zahodno Evropo. Vendar vpliv Vzhodne kulture je bila dokaj šibka. Azija odrezani od nas Drhal. Arhitektura "Eastern" se je pojavila samo v okras, in še več v svoje zgodbe. In te zgodbe so bile posnete v zapletene načine, na primer v X-XIII stoletja - po "romance" style. To dopers čas. In potem je bilo "okno v Evropo" in vpliv Nemci, nizozemci, francozi. In skozi vsa ta rdeča nit do naših dni je bilo nekaj, kar naredi tako edinstveno okraski, vezenine, čipke, drevesa'kamen carving, ekspandirane kovine iz železa, in vse, da je veliko stoletja urejena stanovanja, oblačila, pripomočke in vso življenje Rusije.

Prva omemba čipke, sega nazaj v leto 1252. To je bil opis storitve Princ Daniil Galitsky v Hypatian kronika. Beseda "čipke" prvi se imenuje predelavo na robu oblačila ali druge izdelke. Prvi znani ruski čipke je tkano iz zlatih in srebrnih niti, in okrašena z biseri. Lahko si predstavljate, kakšen čudež? Vzorci in barve vezenje sistem, so bili neločljivo stojalo'ki se nanašajo na delo naših prednikov in ohranil svoje znanje o vesolju. Tako archaic vezenje ruske Severne bila izvedena z rdečo nit, barvni, ki stojijo', povezanih v priljubljenih zastopanje sonce, ki daje toploto in svetlobo, ki so tako potrebni za rodovitnost tal. Križ je pomenilo, da sije na vseh štirih straneh "sijoča ne", diamond je bil spoštovani simbol plodnosti. Vse te vzorce geometrijske vrste. V južnih regijah so spremembe prenesenem motivi: rastline, številke ljudi, živali, ptice. Podoba ženske, ki je stal njen roke na njenih bokov, roke gor obdana z jeleni, konji in ptic, personified podobo matere narave, podoba Matere gozdno Zemljišče. Ni bilo, kot je to zdaj v modi Afriške slike in okraski? Samo naši okraski niso sung ali Picasso ali Cubists, ali umetnikov Montmartre in Montparnasse. No, ni srečen.

In ostanki needlework? Takšno posmehljivo znanih prešite odeje? Uporabili smo, da so te umetnosti je bila obsedena vse ženske, zdaj - samo izbrane zapise. Po vsem, Amerika je mozaik je zelo priljubljen hobi. Z njimi spopasti vse in Razni, je v vseh domovih. Veliki festivali so potekala vsako leto, kjer je s'privablja množice, strokovnjaki in Amaterji. Predstavljajte si sebe na postelji kritje je zmes mozaik, tkanje in vezenje. Glede na slog, ki ga lahko okrasite z gumbi, biseri, akril obeski iz girly lase, elastike. In tudi bitov krzna ali usnja. In mir na robu zaveso repi kosmate živali? Kot je knežja na stari. Za to prilegajo vse v hiši, ki je ostala iz preteklosti needlework, zavese, prti, prtički.

Ruski slog oblikovanja inter''erov: dekoracijo polje

Že dolgo peči, in nato peči na nemški linij v Rusiji, ki je okrašen s ploščicami. In so bili presenetljivo barvita znakov iz stare Zaveze ali poučnih zgodb. Zdaj, kot so ploščice, le z vegetativno ornament, je mogoče najti v turški proizvajalci v Vzhodnem ali zbirke. Ona lahko okrasite štedilnik, kamin ali le del stene. Ali isti vod, v kuhinji, za katerega so mnogi so se zdaj borijo za dodatno kvadratnih centimetrov, poskuša zmanjšati ali celo spremeni v tržno nišo.

Ruski slog v notranjosti'Yeri: hiša v ruski slog

Dekoraterstvo vaš apartma starinsko skrinje, pobarvane ključavnice, drevesa'lesene sklede in kritje pohištvo in stenske dekoracije od tal do stropa - to je tako, kot vam je všeč. To je za tiste, ki nesebično ljubi stolpi, Naryshkin Baroka, igra, sljude Windows, kovani ključavnice, škatle z "m', ki stvari". Osebno, mislim, da ne smemo in ne vključite vaš dom v Muzej obnovo. Eden ali dva predmeta iz ruske design (kot vse drugo, mimogrede) je čisto dovolj. Le tega se je treba poudariti, z veliko ljubezni'Yu. Z veseljem. Na rednem sodobno kuhinjo visijo zavese s svetlo okrasnih ruske dekor. In v baru-letev drugega, kontrast, barve kot ostali pohištva. Naj jih spomnim, Vologda čipke. Ali nevestino poročno obleko s svojo večplasten, z več vrsticami. In okrasite poudarki-kroglice. Za udobje samo kroglice, bi bilo treba storiti za izmenljive medije, na primer Velcro. Zelo dobro na to dekoracijo bo biserov: v starih časih, ko naše reke, so bile polno biserov, ki jih ne bi bilo presenečenje vsakogar. Ali jantarja, svoje nepričakovane sonca. Tudi bledo zimske svetlobe, ki osvetljuje vzmetenje-kroglice, bo nas spominja na poletje, da bi veselje, da vidite.

Torej, eno ali dve etničnih elementov smo pa svojo hišo v luksuzne dvorcu. Ali šotora nomadski Beduin. Ampak to je druga zgodba.

VIR: arhistar. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика