пятница, 29 августа 2014 г.

Poletne hiše v ekonomskem razredu

Osrednji element vrt parceli je vikend, opremljena z vse, kar potrebujete za kratek čas v naravi. Lahko služijo kot prostor za bivanje in prebivanje v poletnih mesecih, ki vam omogoča, da pobegne in se sprostite od zaseden mesto.

Veliko ljudi zgraditi državo hišo z rokami, se nekateri raje odločijo za nakup zemljišča, zemljišče z obstoječo stavbo, prilagoditve, če je to potrebno iz značilnosti sedem'St in svoje potrebe, na primer med gradnjo dodatne skedenj ali dodatek garaža. Vendar pa je v prvem primeru je veliko lažje in bolj priročno vnaprej upoštevati vse zahteve, ki morajo biti izpolnjeni za prihodnost stavbe, in šele nato za začetek gradnje.

Projekti države hiš je treba pripraviti tako, ki jo poganja kombinacija številnih funkcij. To je treba jasno opredeliti svojih virov in sil, ki je želeno. Po vsem, zgrajena stavba bo stojalo za več let, zato je treba takoj izračuna število kopalnic, tal, je treba za dodatne opreme vrata.

Izgradnja države hiš se vedno začne z organizacijo pomoči, pripravlja graditi na svojih prostorov, ureditev Fundacija ali možnost, da ima voda. Če je potrebno, površino, pod hišo je treba prepustna. Za pripravo mestu za gradnjo hiše, ki naj bi poskrbel za večino gradbena dela. Na vrtu hiše se lahko kot opeke, in tako imenovane poletne hiše gospodarstva, ki so narejeni iz lesa. Ti vključujejo doma, na podlagi katerih lahko določi, da je neenakomeren palice, ravnotežje žarek ali okvir.

Poletje hiš iz žarki

Poletje hiš iz žarki imajo več funkcij, ki jih varianta njihove gradnje je veliko bolj koristno, kot pa z ustvarjanjem stavbe opeka. Prvi, gradnjo hiše traja precej manj časa - nekaj tednov vrtu hiše se lahko uporabijo. V veliki meri to je zato, ker je doma s to metodo, ki nastane kot konstruktor v ready-made dreves'leseni modulov. Poleg tega je poletje hiš iz žarki ne zahtevajo dodatnih zaključna je tuja ali zunanje, materialne lastnosti omogočajo, da se ravnanje z njimi. Na da, glede na funkcionalne lastnosti hišic za gospodarstvo razreda niso izgubili druge različice gradnji vrt - so staunchly neugodne vremenske razmere, slaba potrdili, deformacije in razpoke, in služijo za več let.

Standard koči gospodarstvo enote ne razlikujejo od običajnih zidane stavbe. Prav tako je lahko opremljen z vsemi potrebnimi za prebivajo v njej, v toplem obdobju leta (in v zimskem času - če je v gradbenih projektov države hiš točk, povezanih z segrevanje stene, stropi in dodatno zaščito temperaturni režim). Hiše tega tipa so grajene iz majhnega premera palic oddelek. Praviloma takšne projekte, razvite z gradnjo hiše je majhen trg, v majhnem vrtu področjih, ob upoštevanju omejenih količin gradnje.

Vrste lesa za gradnjo

Izgradnja države hiš iz gostilne vključuje uporabo več kategorij materialov. Zlasti ta žagan les, ga je žarek naravno vlažnost in prilepi žarek. Izbira je v veliki meri določi glede na vrsto objekta, kot tudi individualne želje bodočih lastnikov hiše.
  1. Žagan les. Žagan les je najbolj preprosta vrsta materiala, ki je izbrana za gradnjo hiše. Je poceni in enostaven za uporabo. Poleg tega, dostava nephron lesa ne bo trajalo veliko časa, saj svoje usposabljanje traja nekaj dni.
    Skupščina hiše žagan les bodo cenili njegova preprostost. Pomembno je, da ne smemo pozabiti, da je zmanjšanje stroškov zunanje trim in druge podrobnosti, lahko naletite na probleme, kot pretok zraka skozi šive, glivične napad, visoka vsebnost vlage (les ni predmet obnosku) in ne tako zelo čeden videz stavbe.
  2. Profilirani les naravno vlažnost.
    Ta vrsta lesa, ki se je bolj resno in kompleksno strukturo profila. Narejen je s pomočjo posebne opreme in ne zahteva po uporabi dodatne končna zunanje in notranje stene. Za razliko od nephron vrst, sediment po sušenju lesa ni zelo vidno. Veliko bolje in teplosberezhenie lastnosti.
    Vse z'enotnosti so izdelani v tovarni in na tej strani je izključno Skupščine. Les, vendar pa, je naravno vlažnost, ki se ponavlja skozi drenažo dejavnosti, ampak zato, ker na koncu priprave lesa, je bolje, da se sprejme majhen odmor v gradbeništvu do zaključka prilagoditev materialov, da se prepreči nadaljnje razpoke na površini.
  3. Prilepljena žarek preberite najdražja med materialov. V tem primeru les prehaja v dolg proces, kako se znebiti vlage, kasneje lepljene plošče odlične kakovosti.
    Prilepljena žarek je absorbiral prednosti žaganega in njega vrsta za zmanjšanje krčenja, povečanje in zaščito toplote,-varčevanje z značilnosti. Vendar prilepljena žarek je praktično ne veljajo deformacije in razpoke, ne potrebujejo dodatne obdelave, da se prepreči njeno lesa znaki propadanja ali izvor bakterij in drugih mikroorganizmov.
    Ta material je uporabljena v erekciji zahtevnih projektov, vendar zahteva razvoj posebnih metod dela z njim.


Poletje hiš iz dnevnikov

Drevo je vedno najbolj okolju prijazen izdelek za gradnjo hiš in poletne hiše, so nobena izjema. Gradnja hiš iz prijavi se začne v tovarni določenih modelov, kupljenih materialov, proizvedenih okvir, ki se nato dostavijo neposredno na mestu, nato pa namestitev. Uporaba dnevnikov različnih velikosti. Izbira je odvisna od vrste hiše, na primer, med gradnjo stavb, namenjenih za leto življenja, pravico premer hlodov oddelek 220-240 mm, da bi zagotovili stalno toplote in zanesljivo zaščito pred vetrom. Pomembno pa je, da izbere najbolj pravilno varianta gradbenih materialov, saj napačne vrste prečnim premerom lahko povzroči kasnejše poškodbe stene in potrebujejo za popravilo.

Glavne prednosti takšne hiše je zanesljivo izolacijo. Je dosežen predvsem z uporabo grelca med dnevniki, ki so zložene na kolena in zapolnjuje toplote groove. Medtem ko se gradnja bo poceni, in hiša bo trajal več let, kajti les je eden od najbolj zanesljivih materialov. Lahko omenimo tudi estetski strani vprašanje je zelo malo, da se osredotoči na drevesih'vasi, ki temelji gradnje, in od navadne vrt, hiša, soba spremeni v eleganten državi hišo, v kateri je prijetno živeti in se sprostite.

Opozoriti je treba, drevesa'lesene hiše priročnik za sečnjo. Srub ročno izdelan je slabo obdelan material, se to odstrani iz dnevnikov samo zgornjo plast. Na pripravo materialov za gradnjo zahteva veliko več časa, vendar ohranja zgornji plasti lesa, ki je pomemben.

Poleg tega je veliko večji um, primeren za izbor dreves, ki zagotavlja najboljše vrste prečnim premerom in združljivost palice. Ohraniti njihovo zaščitno plast in veliko bolje kot posušena, in to je temelj odpravlja nesporazume,-združljivost's tem povezana krčenja po izgradnji, kot posledico spremembo statusa izbrani dnevnik.

Poletne hiše na okvir

Okvir hiša neposredno sodijo v kategorijo poletne hiše v ekonomskem razredu. So zelo hitro namestiti njihovo gradnjo ni težko, tudi če morate namestiti državo hišo z lastnimi rokami.

Gradnja proces vključuje več faz.

Prva faza - okvir Skupščine. Druga faza-izolacija to fiberboard in izolacija, ali deske. V tretji fazi - dekorativni predložiti v lokalu.

Na ta akcija za gradnjo zaključili glavni del (morate skrbno premisliti, dodatno zračenje, kot uokvirjena hiše praktično ne prenese zraka, zaradi velikega števila film). Glavne prednosti tega načina gradnje, prihranek časa in denarja: okvir hiše je mogoče ustvariti v najkrajšem možnem času. Delo se lahko izvaja v poletje in zima, z možnostjo arhitekturno in dekorativne ekspresijo je precej širok. Vredno je omeniti, dobro izvedbo in teplosberezhenie kazalniki okvir dreves'lesene hiše, ki jih dosežemo z uvedbo ograje in izolacijo objektov v gradnji med materiali. To povečuje splošno celovitost hiše. Med glavne pomanjkljivosti glodavci - poletne hiše gospodarstvo tej kategoriji so zelo privlači podgane in miši. Ne samo, da se naselijo v velikih količinah, vendar izjedamo preko obstoječih pene ali drugih izolacija, uničena zaradi njihove škodljive učinke. Stene so ranljive.

Tako, uokvirjena stavba, primerna za kratkoročno bivanje, ampak komaj se lahko štejejo kot dolgoročne ali stalnega prebivališča.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика