воскресенье, 31 августа 2014 г.

Vitezi mizi

Kaj pa'združuje praznični obrok, nedeljsko družinsko kosilo in redni večerjo? Seveda, kraj obrok! Nekateri ljudje raje jedo v poseben prostor - jedilnica, drugi pa je opremljen z jedilnico v dnevni sobi, tretji najbolj cenijo kuhinja srečanj. Ampak, mislim, da bo vse, kar potrjujejo: pravi užitek jesti mogoče pridobiti samo za udobno jedilno mizo. In to je približno to kos pohištva, bomo razpravljali danes.

Tabela, kjer vsak dan, ko se bo zbralo vseh sedem'družina, mora biti lepo in udobno. Ena od glavnih meril za izbiro jedilno mizo, ocenjeno število tistih, ki bodo vsak dan sedi za njim. Strokovnjaki so izračunali, da bi odrasel človek čutil svojo pisalno Mizo z udobno, on potrebuje osebni prostor širine 60-70 cm in globine približno 40 glejte enako pomembno je, da so bili ljudje brez vmešavanja s seboj, da se usedem in samo biti prost, potiskanje stoli ven od zadaj. Na primer, sedem'th štiri za prijetno jedi so skupni potrebujejo tabela velikosti 85 x 85 ali 90 x 70 cm - vendar, to je ob predpostavki, da je stal v sredini sobe. Če ste na isti mizi za zbiranje in gostov, je bolje, da izračunati vnaprej, vsaj približno število sedežev v rezerve.

Optimalno z vidika udobno Sedenje in tabela prijateljstvo okrogle mize. Takoj postane središče družine komunikacije, ti kosi pohištva ustvariti vzdušje doma udobje, toplino in zaupanje. Brez ostrih vogalov jih naredi varen za majhne otroke in preveč gibljejo mladostnikih. Vendar pa moramo razumeti, da okrogle mize so zelo splošni in zmagovalec bo videti le v odprtem prostoru, dnevna soba, posvečena jedilnico ali veliko kuhinjo, kjer jedilnico jasno izražena skozi različne inter'karieri sredstev. Poleg tega okoli te mize neizogibno morali pustiti proste cone, širine, ki ne manj kot 80 cm, drugače bodo zatreti vse drugo pohištvo in ustvari psihološko in vizualno nelagodje. In seveda, to ni sprejemljivo za jedilno mizo preprečiti razširitev predal in je odprl vrata poleg vrat omare, pečica, hladilnik.

Skoraj vse enako lahko rečemo o ovalne mize. Prav tako si predstavljajo, da so spektakularni mejnik v inter'Yeri in potrebujejo prostor. Veliko bolj kompakten kvadratnih modeli, namenjeni za štiri osebe, ki jih lahko prilega v vsak prostor. Vendar, morda, ne pa tudi moram reči, da so najpogostejši tabele, v vsakem inter'Yeri - pravokotni. Svoje praktičnosti resnično ne pozna meja: v teh tabelah, lahko premaknete nazaj na steno, dana pod okno, položaj ali obraz na steno, ali dolge strani.

Seveda, razlikovati v sodobni standard apartma (predvsem eno ali zelo majhen dva-sobno stanovanje) kraj za stacionarno jedilno mizo za 8 do 12 sedežev, je skoraj nemogoče. Tako da danes vse bolj priljubljena preoblikovati model. So opremljeni s mehanizem za prilagajanje višine noge, višina ali širina table-top, ki se enostavno prilagodi na katero koli življenjskih situacijah. Najbolj zanimiva stvar je, da te mize-transformatorjev, ki so lahko spremembe ne le dimenzije, temveč tudi oblike: kvadrat, želja postane pravokotne, okrogle, ovalne. Modeli z razstegljivim vrhovi so razdeljene na več vrst: tabele s Centralnim "jeziki" so primerni za tiste, ki niso načrtovanje, da jih potisnite na dan in možnosti, s stransko pull "krila", ki bo v povpraševanju v omejen prostor za kuhinjo, ali skupnem prostoru.



Poleg tega, da je funkcionalnost v primeru jedilna miza je zelo pomembno, njegov videz, ker je neizogibno postane ideološko center vseh inter'jer. Klasično jedilno skupino je ogromen, ogledalo konča, bogato teksturo naravnega lesa. Seveda, iz celo paleto tabel so precej redka zaradi astronomske stopnje: praviloma se na trgu predstavlja model, vdelan les, kot so hrast, bukev, javor, jesen, češnja, oreh, itd Za jedilnico skupine v minimalističen slog je kombinacija kovine, stekla, plastike in lesa. In če v prvem primeru, predpogoj za to je dosledno upoštevanje vseh komponent in plemstvo materialov, ki se uporabljajo v drugem pomanjkanje kakršnekoli dekor zamaknjena za njihovo svetlost in zanimive kombinacije.

Gradiva na temo

Pohištvo v inter'notranje zadeve, soba
Mebel-transformer
Dnevna soba. Pohištvo za dnevne sobe
Pohištvo za življenje izven mode in časa
Dnevna soba - apartma center
Končno, želim opozoriti vse ljubitelje sodobne stekla na vrhu, ki ponuja slikovno lahkotnost, bodo ustrezni le v zelo velika soba, o'Dinamo iz jedilnice. Stekla potrebuje še posebej skrbno nego: na vsak dotik na je prstnih magnet, in v jedilnici, če je mogoče izogniti, vendar pa v kuhinji, glede na bližino delovno območje, stekleno mizo praktično obsojen na disgraceful motnosti. Na Splošno, če kupite jedilno mizo, v kuhinji, v predelavo želeno praktično, enostavno stroj zajema: plastika, laminiran film, posnemajo kamna, lesa ali celo kožo.

Besedilo: Asya Ilyin | Foto: Salon

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика