пятница, 24 января 2014 г.

Značilnosti proizvodnji kovinskih vrat

Najboljši vrata za skoraj vsako Philistine povpraševanja so bili in ostajajo standardnih kovinskih vrat Suite ali Optima. Ta vrata so narejena iz celih pločevine s pomočjo različne obdelave. Glavni del tehnoloških procesov so mehanizirani, ampak najbolj pomembnih trenutkov ročno, ki ustreza najvišjim standardom kakovosti na Evropski ravni. Kovinska vrata te ravni temelji na okvir profili in deli, ki so pritrjeni pločevine debeline 2 do 3 mm Poleg tega je ta vrednost se lahko razlikujejo. Po platnu je omejeno, naredi luknje in narežemo zaklepanje, oči. V končni fazi je varjenje navodila za ročaj oblikovanja in slikarstva. Najbolj pogosto za barvanje uporabite posebne barve.

Če želite ustvariti strukture, kot so pod'dostop kovinskih vrat. Obstajajo tudi druge metode, ki omogočajo proces, kot je npr. proizvodnja jeklenih vrat na industrijski ravni. Najbolj pogosto ta vrsta proizvodnje uporabo. Še posebej pogosto se malih proizvodnih podjetij, ni posebej visoko stopnjo tehnološke povečanje proizvodnje. Po'dostop vrata, ki jih odlikuje najprej z visoko stopnjo nadzora kakovosti, in še vedno precej visoko stopnjo ročnega dela. Čeprav je v nekaterih primerih, na primer v proizvodnji postavke, kot so vrata v stikalno ploščo ta pristop ima pozitiven vpliv na kakovost izdelka. Ker o tem, kako kakovosti, ki bo vrata za stikalno ploščo, v tem primeru je lahko odvisna varnost.

Vendar pa ta vrsta vrat je še vedno pogosto v velikih podjetij, ki proizvajajo vrata izdelkov. Proizvodnja je izvedena skozi tri Shotover linije. Na prvo enoto, ki je naložen metal, izdelan okvir za vrata. Na drugi progi v tem času je barvanje kovinskih vrat. Po tem, da je na tekočem z uporabo ročnega dela, upogibanje in varjenje dela, platno s'skupaj z okvirjem. Potem je vrata v tretji vrstici je priložena ključavnice, oči in drugih dodatkov. In seveda, kot obvezna'obvezni atribut - udoben ročaj. Izdelek takšen program kot pravilo, so visoke kakovosti in visoko stopnjo tehničnega nadzora.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика