пятница, 24 января 2014 г.

Materiali, ki se uporabljajo za soočajo stavb

Furnirja je potrebna ne le zato, hiše, da izgleda dobro, ampak tudi, da ga zaščitijo pred uničenjem: negativni vpliv zunanje pogoje, mehanske poškodbe, itd obrnjen hiša je sestavljena iz več faz, skozi katere morate opraviti obvezno'in se prepričajte.

Fasada je igral pomembno vlogo v celotni stavbi. Zato, s katerimi se sooča fasada je pomembno pri ustvarjanju podobe hiše, v odsev okuse njenih prebivalcev. Sooča fasada je izdelana s pomočjo mavčnih dela, opeke, kamna, ploščic, plošč, stranskem tiru.

Sooča fasada kamen je moč, lepoto in uporabnost. Umetni in naravni kamen se uporablja za sooča fasad omogoča izvedbo različnih oblikovalskih idej, ker je bogat barv in zanimivih oblik in teksture. Uporaba za fasadni kamen, ki ga je mogoče doseči več ekspresijo arhitekturnih struktur. Umetni dekorativni kamen ne takoj povedati razlike v videzu iz naravnega kamna, ampak moč, svojo veliko višje. Okoljsko čista dekorativni kamen, ki je narejen izključno iz naravnih materialov, ki ima še eno prednost pred naravnim kamnom, - nižji stroški. Je obrnjen fasada s kamnitimi omogoča, da vzdržujejo stavbe v več deset let, v težkih podnebnih razmerah.

Drugi obrnjeni gradivo, ki ga je prestala test časa, je opeko. Poleg tega sooča opeke hiša daje hiši, za več moči, hiša je veliko topleje in mehkejši, tako da ta material ima visoko zvočno-dokazilo in toplotno-izolacijske lastnosti. Kot vse druge sooča material, opeko, ima svoje prednosti in slabosti. Prednosti tega materiala prekrito slabosti. Vendar, reči, ki jih potrebujejo. Obrnjena proti hiši opeko, zahteva precejšnje stroške. Poleg tega je težko najti res dober Zidar, ki ima dovolj izkušenj. Opeke strah kombinacija visoka vlažnost in nizke temperature. Druge pojave narave, se ne boji njega: sneg, veter, toča, ki se zlahka poškoduje druge dodelavo materialov, opeke, ni grozno. Tisti, ki sanjajo opeke hiši, ampak na tesen proračun, morate paziti, da sodobne končna materiala - tanek opeke". Fasadne obloge ali hiše popolnoma s pomočjo tega materiala je veliko cenejše kot gradnja hiše iz opeke, in iz estetskega vidika, je videti še bolj privlačna.

Okrasne opeke, ki se uporablja tudi za vzpostavljanje prvotnega videza fasade. Spredaj sooča z opeko chamfered vogali so še posebej priljubljeni. Sooča opeko, ki je bolj pogosto se uporablja pri gradnji novih stavb, ampak tudi za restavratorskih del, to je odlično. Spredaj sooča opeke, so široko paleto barv in oblik, omogoča, da ustvarite posnemanje starih stavb v gradnjo novih domov in za povrnitev izgubljene fragmenti dekoracijo starih hiš.

Sooča fasade in s katerimi se sooča fasad stavb, na opeko je velika slabost: dodatne obremenitve na Podlago. Zato, se pred uporabo tega materiala, je dobro za izračun obremenitve.

Zdaj z'tam so novi, moderni sooča materialov. Primer je na stranskem tiru. Sooča stavbe fasade s pomočjo tega materiala se je začela pred nekaj leti. Danes, obrnjen fasada z njihovo uporabo, je postalo zelo razširjeno. Se uporabljajo za proizvodnjo materialov, industrijski tir, ki je razdeljen dreves'vse pvc in kovina. Najbolj priljubljeni so obrnjeni na fasado tiru iz vinil. To je bolj praktično, drevesa'kamen in cenejše kovine. Vinil prijavite poleg tega je enostaven za montažo, enostavna za čiščenje, odporna na vremenske vplive in ima veliko priljubljenih barv.

Tehnologija fasada tiru precej preproste in primerne za vse površine revetted. Na navpično polno dreves'leseni tramovi, polnjene tiru (pravokotno). Je najcenejši način za izolacijo vašega doma, bo polaganje izolacije med tramovi. Izolacija je zaprta trobar'ladja je posebna film, ki ne dovoli, vlage in pare iz ulice, ampak se sprosti iz notranjosti. Kot smo videli, tehnologija soočajo fasad vinil tiru enostavno, stroškovno učinkovito, učinkovito in estetsko. Čudno se obrnejo na domu, s katerimi se soočajo s to sodobno materiala. Zelo elastičen material, ki, ko udari odmor, crack, in loki, brez uničenja in deformacije. Sooča hiše tiru bo shranite svoj denar, ker ta material ne gorijo v sonce, ki nikoli ne postane star, ne zahteva popravila, je poceni, enostaven za namestitev (v vsakem vremenu). Sooča dreves'lesena hiša z njim, kot učinkovito in estetsko.

Vsako leto postaja vedno bolj pogost spredaj sooča plošče. To omogoča med plast izolacije in nosilne stene ustvariti design z naravno prezračevanje. Sooča fasadne plošče, ki so tudi omogoča znatne prihranke, tako da omogoča hkratno zid izolacija in dekorativni fasadni končna. Pomembno je, da premaz plošče majhne zgradbe v povpraševanje, kot tudi sooča fasade velikih objektov,'predmeti.

Material, ki je že dolgo uspešno uporablja za notranjo dekoracijo stavb - terakota ploščice. Prav tako uspešno izvaja, zaradi svojih lastnosti, s katerimi se sooča fasada ploščice. Strešnik je tsementovannoy podlagi in je zavarovano s pomočjo cementa lepilo. Spredaj sooča ploščice in se sooča fasad tiru razlikujejo, ki dekorativne ploščice je veliko večje priložnosti. Na primer, je mogoče simulirati dokončaj "drobljen kamen", "staro opeko", itd., Sooča dreves'lesena hiša z strešnik uporabljajo zelo pogosto zaradi majhne njene teže. Ploščice, izdelani za vibrosieves tehnologije, je teža 1 m2, od skupno 16 kg Če potrebujete težka fasada strešnik, za preprečevanje zdrsa sooča uporablja sidra iz kovinske žice. Pomanjkljivost takšne srečuje, je, da je potrebno dnevno naj bi bila temperatura +5 C, in dan - ne sme dvigniti nad +25 stopinj C. Sooča hiše tiru, v primerjavi s katerimi se sooča s ploščico, brez teh pomanjkljivosti. Poleg tega, da je manj časa. Zdaj, vedo o materialih, uporabljenih za nasprotne stavbe, lahko da prava izbira.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика