четверг, 23 января 2014 г.

Izdelava podloge za zavese

Izdelava podloge za zavese

Substrat podaljšuje življenjsko dobo zavese. Tudi če ne bodo dobili neposredni sončni svetlobi, s časom pod vplivom svetlobe zavese zbledi, in tkiva je uničena. Običajno zavese obložene videti bolje. Tudi, dodatno plast tkiva, ki prispeva k dvojno.

Sluznice, je enostavno narediti in priloži. To je pritrjena na napačni strani zavese kljuke in jih je mogoče enostavno odstraniti. Če želite spremeniti barvno shemo prostora boste odložite nove zavese, potem je možno, da pritrdite obloge starega.

Nekatere obloge tkanine imajo dokaj visoko gostoto, zaradi česar je uporaben v primerih, ko že v zgodnjih jutranji svetlobi. Te podlage so pogosto uporablja v otroških sob, kjer sončni svetlobi lahko Zbudi vaš dojenček vnaprej.

Izdelava podloge za zavese
Odstranljiva podloga izboljšuje vrste zaves, ga je mogoče enostavno oprati oziroma zamenjati.

Korak 1

Izdelava podloge za zavese
Rezanje tkanine, dodajanje dodatkov za nelojalno robovi, tako da končni substrat je bilo nekoliko manjše kot velikost žaluzije. Bombažne tkanine, ki se lahko razdeli skupaj vlaken: cut rob desnega kota in odklopite tkanine točno vlaknin. Po tem, gladek rob.

Korak 2

Izdelava podloge za zavese
Bend in snap zatiči stranski robovi. Ukrep je potrebno razdaljo in oris Meri je kreda linijo ovinka. Šivanje robov z šivalni stroj ravno črto, z uporabo običajnih tačke.

Korak 3

Izdelava podloge za zavese
Postavite trak na vrhu presno zgornji rob obloge tkanine, tako da je bil znotraj gub čipke. Pritrdite z zatiči. Pred šivanje band krat svojem koncu. Šivanje po vrvi na koncih traku v tistih mestih, kjer je visela sestavljen zavese.

Korak 4

Izdelava podloge za zavese
Izmerite dolžino od kljuke do robov zavese, ki je oblog. Za obloge pogledal iz pod zavese, je treba 2, 5 cm krajši. Dodajte 5 cm na meji (podrobnyi šiv) z 4, 5 cm krat v njej.

Korak 5

Izdelava podloge za zavese
Nižje podrobnyi šiv se lahko izvajajo na šivalni stroj, ker je ne bo videl. Niz s povprečno dolžino vboda, da šiva strani, robovi in nadaljnje vzdolž oboda gube. Na začetku in na koncu vrstice nekaj šivi v nasprotni smeri.

Korak 6

Izdelava podloge za zavese
Športnik podlago. Broderna vrvi v pletenic svoj vrh konec, ki ni bil sešiti, ki so pri izvajanju operacije na 3. sliki. Za oblog ni bil viden za zavese, da je širina 5 cm manj kot zavese. Pritrdite kable obloge, head'povezujejo gostitelja.

Korak 7

Izdelava podloge za zavese
Obloge gor na isti kljuke, da zaveso. Preživite vsak kavelj skozi luknjo v trakom substrata, nato skozi luknjo v čipke zavese. Vstavljanje vse kljuke, ki visijo zavese obložene na isti drsnikov ali obroči.

Praktičnost podlage

Izdelava podloge za zavese
Zavese z ločeno obloge še posebej praktično v kuhinjo, kjer jih je po navadi za pranje bolj pogosto kot na drugih področjih. Zavese in obloge je mogoče oprati ločeno, brez skrbi za različne krčenje tkiva. V tej kuhinji v rustikalnem slogu, talna dolžina zavese obložene zagotavljajo odlično toplotno izolacijo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика