четверг, 23 января 2014 г.

Merjenje zavese

Merjenje zavese

Za določitev zneska tkanine, potrebnih za izdelavo zaves, morate vedeti, širina materiala in korak velikost vzorca (velikost posamezne slike element, ki se ponavlja vzdolž dolžine tkanine). Korak velikost je pomembna. Če uporabljate tkanino z vzorcem, ki je potrebna v kombinaciji širina zavese, dolžine vsak kos gradiva, ki ga je treba dodati korak velikost vzorca. To bo združujejo sliko.

Da bi se izognili stroškom zaradi napak, skrbno izmerite okna. Odločite se, kako dolgo zavese, ki jih potrebujete (skupna dolžina zavese) in kako široko se je treba, da zbrali v krat. Nakup tkanine preden začnete, se prepričajte, da so vsi izračuni. Spreminjanje nekaj po rezanje tkanine, ki je že nemogoče.

Meritve

1. Širina cornice

Ta možnost vam pomaga ugotoviti, koliko tkanine širine za vsak zavese. V idealnem primeru, širina vsako zaveso mora biti enaka najmanj širina celotno cornice, t.i. "dvojno širino". Z drugimi besedami, skupna širina tkanine, ki je enaka dvakratni širini cornice. Na primer, če širina cornice je 206 cm, širina tkanine 137 cm, potem širina vsakega zavese, kaj je potrebno za pridobitev "dvojna širina", ki je enaka polovici širina tkanine.

2. Širina odprtine

Zavese lahko za risanje nazaj, in preskočite, da je prostora za največ svetlobe, zavese palice mora razširiti na vsaki strani okna odpiranje ne manj kot 15 videli, Če zavese so visela na bar, njegove roke obvezna'mora biti 15 cm nad luknjo. V primeru uporabe železniškega cornice na tej razdalji od luknjo, ki bi morala biti konec. Kraj namestitve roke, odvisno od teže in širina zavese. Nosilci za težka široko zavese morajo biti dlje od luknjo. Za risanje nazaj svetlobe zavese brez obloge zasede manj prostora kot težka oblazinjeni. V diagramu, trdni del linija 2 prikazuje širina odprtin, in planil nadaljevanje te linije je v obdobju, na katerega boste lahko okrepili orožja cornice.

3. Višina zaslonke

Dolžina zavese, ki se ujemajo z višino zaslonke, če želite, zavese blizu okna. Če je le mogoče, temu se je treba izogibati, saj se je število prodira v prostor, svetloba je močno zmanjšana, če zavese ni mogoče popolnoma umakniti iz stekla. Če so visela znotraj odprtine, cornice je lahko pritrjena na okno drevesa'vasi okvir. Okenski okvirji iz PVC zahtevajo uporabo druge vrste zapirala, kot jih lahko privijte vijake. Železniški cornice je lahko nameščena na okvirju, pritrjeno na steno v zgornji del odprtine. Uporabite lahko tudi barbells brez fironov; napušči
pritrdi s posebnimi nosilci za okenske odprtine. Višina odprtine, je treba izmeriti in ko je visela roller blinds.

4. Skupna dolžina zavese

Skupna dolžina žaluzije odvisen od tega, ali želite, da zaprete cornice. Bar se lahko dekorativni element, če zavese ni zaprta. Ko je pod oknom ponora toplote spodnji rob zavese je med njim in okensko polico. Tako polk radiator služi kot referenčno točko za določanje dolžina zavese. Če se taki predmeti ne, lahko visijo zavese s zgornje meje za talne, ki bo dal prostor velik respectability. Sodobna moda vključuje tudi več dolgo zavese presežek tkanine, ki leži na tleh bujne gube.

Merjenje zavese

5. Dolžina zavese off kavelj, dokler robovi

Za natančno merjenje dolžine zavese off the hook up meje izmerite razdaljo od kraja, kjer obroč z bar ali drsnega bodo priključeni na spodnji rob zavese. Nato vstavite hook v kraju čipke vrhu, kjer se nahaja, in izmerite dolžino tkanine nad njim. Vsota te velikosti in oddaljenosti od kljuke do robov bo skupna dolžina zavese.

6. Položaj uteži zavese

Položaj uteži v pogrebetskogo noge zavese brez obloge. Za večjo učinkovitost uteži v zavese, obložene z njimi ne sme dajati samo v kotu zavese. Če oblog krpo gube maščobe okoli rob zavese, dal težo na spodnji šiv, kjer zavese, ki se sooča z oblog.

Koristne nasvete

Pri nekaterih je opisano v tem razdelku dela, na primer kadar se nelojalno robovi blazine ali zavese, ločeni mesti bo morate datoteko ročno z uporabo skrivnost šiv. To bo skriti večina šivi. Vstavite iglo v materialu, ne piercing skozi, in poberem nekaj niti tkanine; prav tako iglo na drugi strani neposredno nasproti kraju, kjer je šla. Ponovno vstavite iglo v tkanine približno 4 mm od prvega injekcijske igle in sukanec povlecite. Podobno hemming celoten rob.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика