четверг, 23 января 2014 г.

Blazine zmanjšati

Blazine zmanjšati

Alternativa za plastično zadrgo, je v primeru z rezanimi do strani. Zaponko lahko služijo band-Velcro, kljuke, head'ASCI ali gumbe.

Vrzel v blazino kritje ni obvezno'morajo biti na njeni strani. Preprosto zaviti"Velcro" se lahko dajo v sredini zadnje strani blazino. Ta vrsta pritrdilnih elementov, ki se lahko uporabljajo, če je vaš šivalni stroj ne zavihki za strele. Za izdelavo blazine z zarezo v sredini zadnje strani bo potrebujejo nekaj več tkiva kot za blazine s strani špranjske, ker hrbtni strani zračne blazine v tem primeru je narejena iz dveh kosov blaga, ne ena, kot je v proizvodnji kvadratnih blazine.

Možnosti zapirali

Zaponko bo enostaven za pritrditev in odstranite vzglavnik. Če ne želite, da uporabite "Velcro", nato možnosti so kljuke, očesca, zaponke, gumbi (lahko jih kupite ločeno, ali na trak), head'ASCI ali prvotno gumbi.

Če zaprtje ni potrebno, lahko uporabite zavihek ventil. Za ventil ko za rezanje tkanin dodati vsaj še 2, 5 cm, dolžina posameznih delov zadnji strani zračne blazine. Preden naredite stranskih šivov, za prečenje ventil. Šivanje skupaj blazino, rosport ideja, da se obrnejo na blazino obraza navzven.

Korak 1

Blazine zmanjšati
Izberite in označite na blagu dimenzije spredaj stranske zračne blazine plus kritje 1 cm na šive z vsak rob. Urnik dve zadnji enake širine kot sprednji, ampak v polovice svoje dolžine plus dvakrat širina traku in 2 cm na tla in nelojalno.

Korak 2

Blazine zmanjšati
Za "pritrditev" na vrhu vsakega nazaj iz napačne strani tkanine znamke podrobnye šivov. Ubiti z zatiči in stitch ravne črte. Dal ti koščki tkiva blizu, da se robovi prekrivajo.

Korak 3

Blazine zmanjšati
Cut trak je"lepljive" nekoliko krajša od širine blazino. Šivala je po robu hrbta enega od zadaj deli na blazino. Na drugi strani Velcro šivanje po robu sprednji strani drugih.

Korak 4

Blazine zmanjšati
Pritrdite "Velcro". Naguban obraz v notranjosti, vendar pa, in sprednji in nazaj blazine, nato šiva jim ravno črto. Za krepitev robu krpo, treba jih je cik-cak vbod. Razveljavi zaponko in odstranite pokrovček obrnjen navzgor.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика