пятница, 24 января 2014 г.

Kako zgraditi kakovosti doma

Analiziranje vseh smereh države, razvoj, strokovnjaki iz seznama glavnih meril izgradnji kakovostnega domov. Analitiki trdijo, da je veriga faze gradnje države hiš mora vsebovati kakovostno izvajanje naslednjih korakov: Geologija, mesto gradnje, oblikovanje, uporabo materialov in usposobljeni gradbeniki, ki delajo na vašo spletno stran.

Geologija strani

Tudi če ste iskali, da zmanjšajo svoje stroške ob gradnji hiše, geološke raziskave, mesto, ki ni vreden prihranek: to je pomemben fazi priprav, zanemarjanja, ki lahko povzročijo resne težave v prihodnosti. Kajti, vidite, to bo škoda, če bi vlagali milijone rubljev pri gradnji bo kasneje vodi v neuspeh Fundacije in izkrivljanja stene.

Tako, da je najprej investirati nekaj tisoč rubljev za izvajanje geološko-raziskovanje deluje in se prepričajte, da vaše hiři, ne na ohlapno pesek, in ki niso zajete pred kratkim močvirje. Rezultati študije kažejo, kaj vrste Foundation boste morali graditi pod nosilna struktura stavbe.

Projekt dom

Tako da potem ni mislil, da okrepijo domov, morate najprej izbrati kakovost projekta hiše. Trenutno zasebno razvijalci imajo dve možnosti, da bi dobili visoko kakovostne projektne dokumentacije. Prvič, lahko kupite pripravljen projekt hiše, in, drugič, da zaupa razvoj posameznih projektov arhitekturnega Biroja.

Praksa kaže, da pridobitev pripravljen projekt, je pogosto bolj zanesljivo možnost gradnje, možno je, da na posamezni projekt bo delo včerajšnji "Trojica", in zaradi te stavbe je zelo slaba.

Na Splošno, vse, kar bo odvisno od tega, kvalifikacije in izkušnje, oblikovalci in inženirji. Tako pam'ne pozabite, da če imate možnost, da ustvarite oblikovanje hiši na nizko ceno, potem bodite previdni: slaba projekt lahko odpravijo vse vlagala v gradbeništvo sredstev.

Visoko-kakovostnih gradbenih materialov

Jasno je, da je kvalitativno zgraditi hišo lahko le kakovostne materiale, ampak tukaj je kako razumeti, kaj je material, ki je pred vami, če vsak prodajalec trdi nahvalivat vašega blaga? Ne bi zamenjali z izbiro je treba redno posvetovati s strokovnjaki na trgu in poslušati, priporočila neodvisnih strokovnjakov.

Gradnja hiše

Če ste kompetentno izvajajo vse pripravljalno delo je pridobil kakovosti projekta hišo, in potem, zaupanih delovnih mest delavcev, lahko računate vaš denar vržen v veter. Moramo reči, da trikov in prevar v ruski gradbeno podjetje je zdaj razvezanih veliko. Zato, pristojni in marljivi graditelji najti ni tako enostavno.

Da ne bi napačno odločitev, zato je priporočljivo, da se ravnajo, najprej, priporočila prijateljev in znancev, ki so že zgrajena in srečno živijo v državi hiš. Kot čas kaže, v Rusiji word-of-mouth je bila vedno najbolj zanesljiv in zaupanja vreden vir informacije za oglaševanje.

Bodite pozorni na te nasvete, in potem ste zgradili državo hišo, čez čas, ne bo vas razočaral.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика