четверг, 23 января 2014 г.

Kar velja za kavč

Kar velja za kavč

Za izračun potrebne količine snovi, pripravi vsako podrobnost v pomanjšanem merilu, in pripraviti shemo za rezanje. Pred potegnemo črto, voznik, dal podrobnosti primera, na kavču, z obrazom navzdol, in pin. Uporabite šivov stare primeru kot referenčna točka za označevanje vrstic programske opreme na novem primeru.

Kar velja za kavč
Novo primeru lahko podaljša še vedno močna, vendar tudi zelo zanikrni kavč.

Meritve

Če želite vzpostaviti nov primeru mora zelo natančno določi vseh velikosti. Da meritve kavč, kot je prikazano v dveh številke spodaj. Ta določa velikost podrobnosti primera. Dimenzije vsako podrobnost dodajte 4 cm šiv. Vzorec podrobnosti je mogoče storiti z uporabo sheme za rezanje. Če blago z velikimi vzorci, črte, ali celico, dodaj še dodatek za njegove uvedbe.

Shema rezanje

Da razkrije tkivo bo narišite obris rezanje. V manjšem obsegu se uporabljajo na grafu velikosti vsako podrobnost, vključno z šiv. Če širina delov, ki je večja od širine tkanine, morate dodati na vsako stran od kosov, ki so enake velikosti ali bi del dveh kosov, ki so sešiti na črto, ki poteka skozi središče kavč.

Proizvodnja plastičnih

Korak 1

Kar velja za kavč
Si vse podrobnosti v zadevi, ki jih približne velikosti. Če sprednji in hrbtni strani tkanine je težko razlikovati med oči, preverite znotraj navzven vsako podrobnost. Centimeter za merjenje širine nazaj na kavč. Določite sredino in jo označite s kodo pin na vrhu kavč.

Korak 2

Kar velja za kavč
Opomba na hrbtni pokrovček svoji sredini. Pin sredini pokrova, znotraj navzven do sredine nazaj na kavč. Pin za nazaj na kavč vseh hrbtni pokrovček.

Korak 3

Kar velja za kavč
Odstranite blazine. Preverite srednjem delu sedež nazaj, in ga na eni vrstici s centrom že prikolino, da Sophie dele nazaj. Kako iz dveh delov. Holding odvečno tkivo, po Meri ' s kredo označi na podrobnosti črte, ki veže.

Korak 4

Kar velja za kavč
Ko veznih delov v vseh krajih, kjer je kavč, ki je pravokotne oblike, s', da bi majhen presežek tkanine. Cut off presežek, ki zapušča šiv nadomestila za vsaj 1 glej

Korak 5

Kar velja za kavč
S'prekini povezavo notranje in zunanje dele armrest kot del hrbta. Označite vrstico vezan na naslonjalo in notranjosti roko ostalo v krajih, kjer so se srečali s sedeža znanja. Cleave podrobnosti in stitch jih v skladu s'enotnosti.

Korak 6

Kar velja za kavč
Postavite blazine v mesto, jih dal kos sedeža znotraj navzven, česar dodatek na krat zadaj in ob straneh na blazine. Popliteus kratnih in šivanje podrobnosti sedeža na zadnji sedež in znotraj roka od načrtovane linije zavezujoča.

Korak 7

Kar velja za kavč
Šivanje zunanji rob sprednji del sedeža na strani zunanji deli armrest. To naredite na vsaki strani kavč. Odstranite pokrov desni strani ven in ga dal na kavč nazaj za vzglavniki na vseh straneh, tako da se ne premika.

Korak 8

Kar velja za kavč
Klicanje in popliteus rob 1, 25 cm in 2, 5 cm, da delih nazaj in zunanji deli nasloni za roke, tako da šivi ne videl, če pogledaš na kavč, pred. Robovi morajo biti dovolj široka, lahko šivati pletenic-"Velcro".

Korak 9

Kar velja za kavč
Pin "Velcro" v kraju sprednji rob zunanji deli armrest in znotraj roba del hrbta. Pritrdite "Velcro", tako da v primeru sedel bolje.

Korak 10

Kar velja za kavč
Odstranite pokrov in šivanje pletenic-"Velcro". Bodite previdni, ker iglo bo skozi trak in tri plasti tkanine.

Korak 11

Kar velja za kavč
Še enkrat, pokrov namestite na kavč in preverite položaj "krilo", da se preveri njegova pravilnost. "Krilo" morajo imeti stopnjo 1 cm na šiv na vrhu in nelojalno rob na dnu.

12. korak

Kar velja za kavč
S'odklopite čim več podrobnosti o krilo, da njihova dolžina je trikrat višja od oboda kavč, dodajanje pravic na zadnjem robu vsakega izmed oddelkov nazaj. Kako kratnih, kot je prikazano na fotografiji; za vsak 2, 5 cm pokrovček je 7, 5 cm tkanine.

Korak 13

Kar velja za kavč
Na sprednji strani ohišja nastavite z zatiči ali fine line 1 cm pod črto pritrditev "krilo". Dal krila obraz na naslovnici tako, da se njen vrh je bil na ciljni črti (in material, ki so bili nad črto). Šivanje krilo odhodu dodatek 1 glej

14. korak

Kar velja za kavč
Turn "krilo" soočiti in ga šiv. Bend up, kodo pin in kodo za šivanje robov krilo. Odstranite pripravljen vrečko znotraj navzven. Šivati Na šivalni stroj cik-cak vbod robov materiala, da jih okrepiti in narediti primeru bolj natančno.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика