четверг, 23 января 2014 г.

Okrasni robovi

Okrasni robovi

Blazine so lahko še bolj učinkovita za okrasitev njegov rob z okrasnim robom. Da bi Kant je dovolj preprosta in se lahko uporablja kot okras za novo zadevo, in za "oživljanje" starih.

Okrasni robovi poudarjajo oblikovan vzglavnik, ji daje eleganco. Če Kant okrog vogala, je treba iz tkanine, zmanjšal na pristranskost. Lahko prilagodite poševne proge, ukrep, ki je enako oddaljen od vogala tkanine na obeh straneh, nato pa z'dnata dve točki diagonalno črto. Krojač je kreda oris proge enake širina (dovolj za kritje okvir kabel plus šiv pravice) o pristranskosti.

Okrasni robovi
Robovi so lahko izdelana iz enake tkanine kot vzglavnik, ali tkanine v kontrastni barvi.

Korak 1

Okrasni robovi
Cut trakovi. Cleave dva trakova obraz znotraj, za poravnavanje svojih V-oblika. Šivanje trakov. Še naprej šivanje trakov, dokler ne boste imeli trak iz blaga, dovolj dolgo, da pokrivajo celotno blazino plus dodatek za šivanje.

Korak 2

Okrasni robovi
Zaviti robovi kabel poševne črte. Uporaba stopala strele ali okvir tab (vse), se v vrstici kabel, tako da je bila gosto prekrita s krpo.

Korak 3

Okrasni robovi
Za šivanje trim, jo pritrdite na eni strani blazino. Dal na sprednji strani tkanine, tako da poravnate robove na eno linijo, in šivanje vzdolž črte, pridobljene v odstavku 2. Začnite z zadnje strani zračne blazine, da skupna ni bil viden.

Korak 4

Okrasni robovi V vogali rezani šiv pravic. Za s'enotnosti robom trim kabel, izreži in krat presežek tkanine; šiva. Krat drugi kos blaga s prvim obraz v notranjosti. Flash na isti liniji.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика