четверг, 23 января 2014 г.

Miti o greznic

Mit 1. Odplak, je zelo drago


Povprečna cena septic tank, z namestitvijo "obrniti ključ," je 2-3% vrednosti domov zgrajena. Glede na pomen te stavbe, lahko rečemo, da je to nujno ustrezno ceno

Mit 2. Ceneje, da bi septic tank narejen iz armiranega betona obroči


Prihranki res majhen, približno 30%. Toda tudi s pravilno namestitvijo takšnega septic tank, ne boste zavarovani pred poplavami te gradnje, podzemne vode, in silting vode-absorbira element

Mit 3. Biološke vloge, pridobljene v skladiščnih zmogljivosti se lahko uporabljajo za gnojilo, in očiščena voda za namakanje.


V resnici, ki jih je prejela po obdelavo usedlin, ki so se nabrali v septic tank, ki se uporablja za vrtnarske namene, vendar ne takoj po ekstrakciji iz rezervoarja sediment vzmetenje bi vsaj 1-2 leti, da leži v kompost. Ta je prepričan, da dodate bioloških izdelkov za kompost jame in samo po tem, da je kompost se lahko uporablja kot gnojilo. Kot je za prečiščenih voda v septic tank, ga v nobenem primeru ne morete uporabiti za namakanje. Za to je vgradnjo je treba razkužiti z uporabo uv sterilizator ali klora, lažje - ne uporabljajo to vodo.

Mit 4. Za vse vrste septic tank nevarnost čistila (detergenti), ki vsebujejo klor ali drugih agresivnih snovi.


Vse septic tank zasnovan za razumno uporabo in jih vključno z zmerno uporabo gospodinjskih kemikalij. Ko presega določeno koncentracijo agresivne snovi, je katastrofalen vpliv na floro v septic tank. To vodi do zmanjšanja števila anaerobne bakterije, in nato daljše obdobje, ki se zahteva za obdelavo odpadne vode. Ta težava je odpravljena z izjemo klor-vsebuje orodja in redno uporabo bioactivation.

Mit 5. Če si dal septic tank, zdaj lahko varno 3-5 let in še ni primerna.


To je popolnoma narobe. Vse septic tank zahteva spremljanje in skrb. Še posebej težko se šteje hlapnih greznic, saj je njihov mehanizem delo je niz mehanski senzorji. Običajno 3-krat na leto, včasih celo vsake tri mesece je potrebno, da se preveri, da črpalka izpušnih blata ali purge system.

Mit 6. Beg v jarku? - Ne! Ne!


Nekateri ljudje slišati o ponastavitev na prostem olajšanje, takoj risanje v njihovo domišljijo, veljavni na deželi Potoki vode, kot je to primer v gradbeništvu v drenažni jarki - ne seveda, da ste! Voda sama je tiho, neopazno, deli prihaja v utor, pogosto poraščena s travo in ponavadi je ne videl in ne slišal", in da tujec tukaj, kot če se ne zgodi nič, št ravnanje z odpadki.

Mit 7. Naše septic tank ne zahteva kemijo (bioactivator).


Načeloma skoraj vse vrste non-hlapnih greznic za svoje delo ne zahteva biokemije, absolutno. Zakaj, potem, vam nudimo? Ker v Evropi, so opazili taka stvar: zgrajena na jezeru stanovanjskih vasi, set čistilni in jezero iz odpadnih voda, ki še vedno začnejo cveteti, poraščena in v nekaj letih spremenila v barje. Izkazalo se je, da v obravnavanega iztoka absolutno nobene septic tank vsebuje veliko fosforja, ki je pomemben vir življenja, vam lahko povem svoje katalizator, on in spodbuja aktivno in manifestacija. Zato je v Evropi zdaj določena v zakonu, članki, pod katerimi objekti coagulants so dodali, vgradnjo fosfor, da je neaktivni obliki. Uporaba precipitating fosfor coagulants v naši državi še vedno ostaja osebna stvar, naša zakonodaja ne ureja domače odpadne vode fosfor. Torej, uporabite t. SV. "Kemija", ni nujno, vendar še vedno za seboj, je treba razumeti, nekaj točk. Če obdelane vode po septic tank je na sprejemanje, uporabite fit fosfor coagulant na naročila podaljšuje življenjsko dobo plast, ki absorbira in preprečuje prezgodnje silting. To velja za vse vrste greznic.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика