пятница, 24 января 2014 г.

Kako izolirati hišo

Ponavadi taka vprašanja so rešena v fazi gradnje. S stranko razpravljali o vseh podrobnostih projekta, po kateri je podjetje,-razvijalec iskanja, gradnja hiše, ki mu daje uporabo odjemalca že ogreti. Ampak kako izolirati hišo, če je v času gradnje, ni ukrepi so bili sprejeti za winterization stavbe? Za začetek, ki bo preučila načine izolirati tla v sobi.

Danes obstajata dve možnosti, Talno ogrevanje - električni tal in tla z vodo za ogrevanje. Če električna talna ogrevanja bo rešil ga kupiš, potem v procesu nadaljnje delovanje namestitev, boste morali porabiti relativno veliko denarja na vaš električne energije zakona. Na podlagi tega se večina ljudi raje, da opremiti svoje domove s sistemi za ogrevanje vode. Ta tla so nekoliko dražje, električnih, vendar v procesu njihove uporabe, ne zahtevajo dodatno plačilo za komunalne storitve.

Tehnologija namestitev toplo nadstropju je precej preprost. Prej, na tleh so kovinsko-plastičnih cevi, ali posebne cevi, ki so povezane s Centralnega vodovodnega sistema. Po cevi se nahaja v prostoru, ki je screed (cementiranje tla), na ravni, ki bi morala biti nad raven cevi / cevi nameščen sistem ogrevanja in pol do dveh centimetrov. Po, na betonska tla se lahko položen parket, laminat, parket, ploščice ali druge končna materiala. Prej, preden obrnjen v tla, jo je treba obravnavati sprožilni zmes.

V primeru, toplotna izolacija, stene, so stvari malo drugačne. Če sprednje stene stavbe, so izolirani od znotraj pare ali električni ali plinski radiatorji, kako izolirati zidove hišo od zunaj? Odgovor je preprost. Danes obstaja veliko gradbenih materialov, ki so namenjeni za izolacijo notranjih in zunanjih straneh stene. Najbolj učinkovit material, ki je boljši delo izolacijske stene, danes šteje se, da penoizol. To je nevnetljiv, poleg tega tehnologija toplotne izolacije sten tega materiala je zelo preprost. Listi penoizol blizu drug drugemu, so pritrjene na fasado, posebni pribor. Kot rezultat, hiša dobi popolnoma nov videz. Vendar, da zapustijo penoizol odprite ni priporočljivo. Tako, ko ste zgradili obzidje, hiše, s tem materialom, lahko začnete sooča fasade. Za te namene idealna stranskem tiru.

V notranjosti stene lahko izolirajte z minerali. Morajo biti sestavljeni okvir za nadaljnjo določitev izolacijo. Okvir sama je običajno zbrani od drevesa'leseni tramovi. Po grelec je bila določena, je treba zapreti mavčne plošče.

V drywall, lahko služijo kot drugi steni podlago za njeno nadaljnjo obdelavo. Prvi, predpostavki spatlese, po katerih, na mavčne plošče lahko prilepi Ozadje ali ploščice. Tudi, mavčne plošče lahko naslikal. Opozoriti je treba, da penoizol tudi idealna za segrevanje stene od znotraj.

Zdaj, poznavanje tehnologije toplotne izolacije sten, vam brez truda bo mogel opravljati izolacijo svojih domov, na svoje.

Shemi, v nadaljevanju pa predstavlja učinkovitost izolacije, v primerjavi z drugimi načini утеплtнія:


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика