воскресенье, 1 декабря 2013 г.

V umetnosti-dreves - pero namesto igle... 2008-12-03 13:23:10

Gradnja in rekonstrukcija.

V umetnosti-dreves - pero namesto igle...
2008-12-03 13:23:10

Vse maškarada! Dom

Leto Petelina ne bi mogel biti bolj primeren, v duhu maškarada raznolikosti, počitnice rpnabar'I veselo norosti. Različne teksture in oblike so dobrodošle na vseh sto. In svetle, bogate barve, pisane, svetleče tkanine.

Vendar, praznične barve, pomembno je, da ne pretiravajte. Božični okraski naj bi prilegajo v inter'jer vaš dom, in ne izgleda nerodno. Še posebej to skrbi modi etnične inter'Yorov, da so še posebej enostavno, da "uniči" tujec deli.

Drevo, glitters!

Želite, da vaše drevo je sijalo "diamond" svetlobe, kot pravi gozd lepote, v prahu pravi sneg? Namažite svoje veje drevesa (iz česa so narejene, ni važno) jajčni beljak in potresemo s sladkorjem. Kandirano podružnic, ki bodo pravljično, da POWERCIAT s prižgano svečo.

SKANDINAVSKI SLOG

Tudi v "kurac" v tem letu inter'Yeri dobrodošli glavo.

Barve: Bež, bela, rjava, zelena.

Podrobnosti: Sestava naravnih materialov. Najboljši pripomoček, košara polna cvetja, jagode, vejice, bor tačk, in metlice za sneg.

JAPONSKI SLOG

To je po definiciji minimalističen inter'jer.

Barve: Ne več kot dva ali tri.

Podrobnosti: najmanj stroge oblike.

ČIP!

Vsaka taka lepota je prava umetnina, najboljši okras vsakega doma Absolutni favorit za prihajajoče novo leto počitnice - art-drevo. To razkošje cone "elmodena" sestavi iz vseh materialov.

Utrujen od monotonosti bo všeč, "Božično drevo" iz por'I, iz cvetje, listje, mah, žamet, volna, ki je okrašen s srebrnimi nitmi in Zlati vezalke, pearl niti, biseri, jagode.

Vsaka taka lepota je prava umetnina, najboljši okras vsakega doma. To izključno avtorsko delo in zato ni poceni - od 120 Euro do neskončnosti, to je res, lahko kupite majhen namizni Božično drevo - od 40 Euro.

In lahko poskusite zgraditi umetnosti Božično drevo z rokami - korist, potrebnih materialov, ki jih lahko najdemo v vsakem domu. Poleg tega morate podlagi (je lahko karkoli, od kos pene roll celofan, pokriti z lepilnim trakom), ki bodo obtičali z "vejice". In fantazije!

INDIJSKI STIL

Indijski stil vključuje luksuzne tkanine, bedspreads, itd., Samo v tem letu je bila srečna zaljubljenca Indijskem slogu. Njihova strast je precej "petelina" in popolnoma v koncept srečanja 2005.

Barve: Oranžna, brusnice, turkizna, zlata.

Podrobnosti: Indijski stil vključuje luksuzne tkanine, bedspreads, itd., In roskoshna so videti je, boljši je. Primerna žamet, brocade, svila. Ali materialov, kot so jih.

Svoje oblikovalec

In zakaj ne poskusite narediti precej izključno Božični okraski sami? Kako to storiti, svetuje Upam, da Lanka, art Direktor hiše cvetlični moda "Elita-flora

Izvirno dekoracijo novo leto tabele lahko svečnikov-mandarins. V koži je izrežemo krog, v katerem "je nameščen sveča-tablični računalnik. Tako svečnikov ne samo lepe, ampak se širijo po vsej hiši svež vonj citrusov. Vas prosimo, da jih vključijo v različne Božičnih pesmi Božič baloni, sveče in stožci.

Še ena zanimiva ideja za uporabo v okras iz smrekovih iglic. Zelo eleganten in laconic izgleda debele sveče, ki se na osnovi navpično stoječe igle in PBE', povezane čipke. Prav tako lahko okrasite in plenice na mizi (zaželeno je, da delo z iglami Krimski bor - so bolj dolgo in ne preveč prickly).

Zanimiva inter'jer si lahko ustvarite po običajnem drevesne veje, če jih okrasili s steklenimi biseri. Pregledna steklosetki ustvarili zanimiv učinek skriva ledene sveče". V tem slogu, načeloma, lahko zapolni celoten prostor. Da bi nekaj venci na podlagi podružnice s svečami. Okrasimo z sprigs z utripanja "pade" lestenec in cornice. Prikaži največja fantazija - barve vejice, bend v zapletene kompozicije (mesec, zvezde, in tako naprej ), okrasite svojem okusu.

Veje lahko okrasite Božično drevo. Podružnica Lipa, kot veste - stanovanje, zato je zelo priročno za mesto med veje smreke. Pobarvana nekaj spray barva ponaredek podružnic, se lahko popolnoma okrasite živo ali umetno Božično drevo. Najbolj drzne lahko ustvarite "cvetenje smreka, okrasitev dodano podružnice umetno cvetje. Tukaj je nov pogled na tradicionalni Božično drevo. Rezultati so precej zanimivi.

To je zelo v modi, da se uporabljajo v dekorativne kompozicije "teksturirane" bullet (z naravnih materialov). Skupine različnih velikosti žogice v vaze za dekoriranje različnih policah naše hiše.

VIR: Vaš Dom

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика