воскресенье, 1 декабря 2013 г.

Notranje stene 2008-12-03 11:49:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Notranje stene
2008-12-03 11:49:30


Živel večino svojega življenja v standardnih plošč, imenovanih s strani ljudi "mousetraps" ali "primeri", se nismo ustavili, da občudovali velika prostranstva stanovanj v Zahodni gradnje. Danes ne bomo že imate. Naši apartmaji so bolj udobne in velike, in v nekaterih finančnih naložb, je ogromno. Toda tudi v takih ogromno apartmaji nam nekaj veže. Zdi veliko prostora in pohištva izbrano z okusom, da ne omenjam design Ja, veliko prostora, vendar je prostor!?

Tradicionalno, tri četrtine sobe v hiši ali stanovanju so vrata. Želimo "fly", in mi smo nenehno oprijemalne ročaji, boste naleteli na zid. Postopoma se začne nagajati, in s'je želja, takoj za prerazporedi stanovanje, ki je izginil občutek tiščanja. Vendar ne smemo mudi. Morda je to dovolj, da bi nadomestili nekaj za drsna vrata, in med cone za namestitev drsnih particije in nato z'bodo lahko spremenite postavitev stanovanja glede na okoliščine in razpoloženje. Po vsem, drsna particij, lahko pa vsak prostor v enem teče prostor, ki smo ga včasih ni dovolj.


Predelne stene, in so drsna, zložljiva in v mirovanju na splošno se razlikujejo le v načrt, ker imajo eno preoblikovanje prostora. Danes je priljubljena metoda v arhitekturi, ki omogoča, da ustvarite občutek velike površine, da se izboljša udobje, tudi v majhnih stanovanjih.

Vsaka particija je predvsem platno tal do stropa iz trajnega materiala (kovine ali lesa), dobro oblikovana in najbolj pogosto steklom. Če uporabljate lahka, trpežna in zelo tanke steklene tip avtomobila, ki ni razdeljen na manjše kose, particija je lahko sestavljena iz Akustičnih stekla glasnost. Število artikulacije, predelne stene predelne stene je odvisna od značilnosti oblikovanja profila.


Platno stene je lahko sestavljena iz več enakih ali različnih veliko steklenimi vložki. To prinaša raznolikost v njihovo oblikovanje. Toda bolj čist, težje postane particijo, še posebej dreves'Jan. Zato je v nekaterih primerih, ne vsi oddelki se napolnijo kozarec. Ta "pol-eterična particijo", bi bilo dobro, da mešanico v trenutku, s kuhinjo in jedilnico območje, ki predstavljajo eno samo celoto.


Naj se strinjajo, da drsna pregradna so dveh vrst: Odnoralov in dvorackov. Prvi je veliko bolj udobno (ni nujno, da pokvari nadstropje, zgraditi dodatne železnici), čeprav ne zagotavljajo absolutne zvočno izolacijo (med tlemi in steno je crack), vendar se strinjajo, da vse sobe apartmaja ni nujno'in se prepričajte. Zato so se uporablja v hrupnem področjih: hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, otroška.

Ko smo razširili particijo, imate občutek, da stene izginejo, in tam je velik prostor, ki je vidna kot na dlani. In potem, ne da bi zapustili kuhinjo, si lahko ogledate, naj dobrodošli gostje in zagotoviti smernice za določanje mizo za večerjo. Medtem ko dnevni sobi, kjer je nekaj članov sedem'th gledanje TELEVIZIJE, lahko začasno izločiti.


V mirnem območju, kjer je spalnica, zložljivi particije ali drsna vrata so najbolj pogosto uporablja za ločeno jutranje območje od spalni prostor ali spalnica s kopalnico.

Če drsna pregradna prekrivajo prostora v celoti, v mirovanju, služijo le da se nanašajo na različne funkcije v istem prostoru. Na primer, s steno (steklo, les ali rezljani, mavec itd.) za ločeno kuhinjo z jedilnico s kuhinjo, se uporablja kot dodatno steno, ki je na priročnem mestu kuhinjski pribor, posoda, majhnih predmetov med'jer.


Če je vaša hiša ima zimski vrt, dve majhni stekleni mirovanju particij, lahko mu služijo konvencionalne meje, ne da bi kršili inter'jer.

Stacionarni predelnih sten se pogosto uporabljajo za označite comp'računalniška področja v katerem koli delu stanovanja.


Kot je za kopalnice, je pogosto tuš stene, ki so pritrjena na steno in tla. So pregledna in ločeno tuš od ostalih prostorov. Aluminij predelnih sten, kozarec, napolnjen, bo ločen wc in kopalnica, kopalnica in apretiranje soba. Poleg stacionarnih in drsna pregradna kopalnice uporabite dekorativne stene iz opeke ali posebno gips kartonske, pokrita s keramičnimi ploščicami. Oblika in okras je lahko zelo raznolika (polkrožno, kodrasti, z obarvajo vložki stekla, ogledala in tako naprej ) vse je odvisno od domišljije avtorja, ustvarjanje inter'jer.

Danes na domačem trgu, notranje stene in drsna vrata iz Nemčije, Španije, Finske, Italije in drugih držav, in vsak, ki jo proizvaja tovarna drsna ali mirovanju modelov, da bo ustrezala vsem zahtevam.


Med ruski kupci veliko povpraševanje, izdelki iz italijanske tovarne. To je moderna oblika, ki se prilega v vsak inter'EP in zelo poceni. To še posebej velja za tovarniške RIMADESIO. Kaj je povzročilo to priznanje?

Najprej design. To je preprosta, furnirane ali Mat aluminija, stekla, ki je napolnjena. Aluminij v inter'Yeri izgleda v redu. Kot je za steklo, nato fantasy proizvajalci zdi, da ni meja. To je lahko prozorno, mat (tam so stopinj Mat), vključno z gladek, mat, mat in sijoče barve. Lahko celo možnost dvostranskega stekla, ko na eni strani je Matt, ki je na drugi ogledalo, ali nekatere druge kombinacije). Strinjam se, to je zelo priročen, saj drsna particijo pogosto poteka v dveh različnih prostorih, in vsak ima svoje oblikovne značilnosti.


Predelne stene RIMADESIO Odnoralov in imajo več sistemov vzmetenja. Slike in njihov je več, če se vrednost zaslonke je zelo velika, lahko pogrezne enega za drugim, je mogoče premikati, razen na obeh straneh, pojdite na steno (zahteva posebno obliko v steni). Obstaja tudi kombinirano variante, ko je ena stran je v mirovanju in drugi v obliki harmonike. In priročno, particij, imate več možnosti za module, ki jim omogočajo, da se lahko uporablja v različne vrste apartmajev.


V stacionarni sistem bodo okrasite spalnice, Ogorodov toaletno mizico, knjižnica, več ločenih Desk površina itd., kot predelnih sten je lahko narejen iz kovine in stekla, so našli aplikacijo in v kopalnicah.

Tovarniško izdelkov MOVI precej bogato design. To je tudi Odnoralov particije, vendar jih uporabite več lesa, in kar je najpomembnejše "označite", obarvano steklo, iz katerega celotne sestave. Taka particija ustvarja določeno razpoloženje, in možnost, da izberete različne barvne lestvice omogoča, da ga uporabljate kot jedilnico-dnevno-bivalni prostor in otroški sobi.


Tovarniško LONGHI ne samo proizvaja aluminij, ampak tudi drevesa'Yana Odnoralov stene, ki je napolnjena z dobro ogromen ali sekcijska motnega stekla. Odkritje te tovarne je uporaba prugasta mat steklo s pregledno trakovi, ki posnema žaluzije.

To je ekskluzivne izdelke tovarniško LA MURRINA. Kombinacija lesa in Murano stekla daje particije raziskovanj in nekaterih mystique. Lahko okrasite dnevni sobi, jedilnica, spalnica, ustvarjanje v ravno vzdušje, veselje in čar. Drsna pregradna LA MURRINA lepo tako v odprtih in v zaprti obliki.


Nekatere tovarne, da particije na posameznih projektih, ki opravljajo skoraj fantastično željam kupcev. V takih particije izvirno in zelo kompleksno strukturo. Tam je, na primer, varianta dvojne stene, notranje žaluzije, upravljane na daljavo. Ta particija je dober zvok, zato je bolje, da uporabite v funkcionalnih področjih, temveč ločene prostore.

Resnično mojstrovina particijo s stekla, ki je napolnjena s plinom, ki je tudi na daljavo se lahko napolni, kot če obdajajo vas v svetlobo megla, in spet postal pregleden.

Po podatkih revije, "Kuhinja & SL"


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика