суббота, 28 декабря 2013 г.

Rezervoar za wc: naprava

Ni važno, kako težko držati nazaj to temo esteti, vendar flush cisterne, kot je, vendar pa, in stranišča so v vsakem domu, saj brez njih ni niti enega aesthete ne bi bilo normalno, in da živijo polno življenje. Če upoštevamo, da je skleda je res treba vsak od nas, in izpraznite rezervoar, kot neto'capacious del vseh sodobnih stranišča so tudi izjemno pomembno.

Naprava izperite rezervoar za wc je zelo preprost. Gledano v preproste besede (maksimalno poenostavljena), to je "polnila" in "odtočne mehanizem tank. Najprej, seveda, predstavlja ventil za polnjenje, in drugi - drain ventil.

Tank: zgodovina in sodobnost



Mnogi menijo, da je tank je bil izumljen in se je začel uporabljati šele v 20. stoletju, vendar pa je dejansko, first flush tank John Harrington je izumil za Elizabeth I v 1596. Njegov izum Harrington, imenovano "Ajax" in celo napisal posebno knjigo, kjer je opisano delovanje načelo napravo in vse, ki se uporabljajo za ustvarjanje materialov. Vendar, v 1596 tank na stranišče ni bil zelo priljubljen, in ne za njihovo visoko ceno, ampak zato, ker v tistem času v veliki BRITANIJI niso bili kanalizacije in vode.

Po 200 letih, ideja flush-rezervoar za vodo spet nazaj, in je bil prvi, ki je izumil a rdečica cisterno wc ventil tipa, in celo po 50 letih je bil rešen problem slab vonj v wc z iznajdbo tank, ne samo z ventilom, vendar z ročajem.

Danes smo lahko varno reči, da je načrtovanje wc tank je prinesel do popolnosti, poleg tega, cistern, ki se ponujajo potrošnikom v široko paleto raznolikosti. Zdaj smo razpravljali.

Tank: klasifikacija



Kot smo že omenili, jih tanki res so različni in so razvrščeni po različnih kriterijih. Če se odločite za nakup tank, potem bi moral vedeti vse in še več.

Torej, najprej, jih rezervoarji so razvrščene glede na vrsto materiala, iz katerega so narejeni. Tako, jih rezervoarji so:

  • likalnik (a pail res vas bo trajala zelo dolgo časa, vendar je to lepoto in eleganco oblike, ne bo drugačno);
  • plastične (namestitev cisterno neverjetno preprost in enostaven, ampak tudi preprosto in enostavno, so lahko poškodujejo);
  • keramika tanki lahko imenujemo kot nalašč: namestitev je zelo preprosta in tanki sami so precej zanesljive, poleg tega, da so na trgu, so bogata oblik in barv).


Drugi klasifikacijski kriterij, po katerem se razlikujejo sodi mnenj padajoče naprave. Vse to zgodilo dve vrsti:

  • strani;
  • zgornji del.

Top lokacija naprave za spuščanje je pomenilo, da je tank ima poseben gumb ali gumb (ki se nahaja na sredini pokrova). Kot daleč stran od lokacije, je bolj pogosto uporablja v rezervoarjih, ki so pritrjene na določeno višino. Tanki so pogosto krepjat vrv ali verigo.

Cisterne in iz vrhu in strani lokacijo mehanizem za sprostitev lahko mehansko ali ročno proženje mehanizma.

Ročni mehanizem predvideva, da odtok ventil na rezervoarju bo vedno odprta, kot želite. Prednost te vrste je mogoče, za urejanje in nadzor nad količino porabljene vode.

Metode za namestitev flush tank



Tank je lahko nameščen v treh različnih načinov.

Prvi način predvideva se, da je tank bo nameščen skoraj pod tok, in s'dovuti bo z wc dolgo pribor, toaletni tank. Čeprav ta sistem ni zelo estetsko, zagotavlja največje glavo, gibanja vode v času svojega rodu.

Drugi način namestitev zagotavlja, da je tank se določi neposredno na wc. Najbolj pogosto dogaja, ko bi morali zamenjati staro cisterno, ki je nameščen nad prvo pot. Glavna prednost te vrste nastavitev je, da je in pokrov tank in tank je v priročno mesto in popravilo wc tank v wc, in preventivnega dela bo dosegla zelo preprosto.

Tretji način nameščanje toaletnih tank, ki zagotavlja, da je tank bo vgrajen v steno. Slabosti te metode vključujejo dejstva, da je za namestitev tovrstnih tank, boste morali porabiti skoraj obnovo zidu. Kot je za prednosti - to je skoraj absolutno nerazumljivosti tank, in sposobnost, da shranite v kopeli veliko koristnih prostor.

Popravilo wc tank



Pribor (fitingi) za toaletno rezervoar za wc je, preprosto povedano, vsi ventili, cevi in črpalke, ki jih vidite tako, da odprete pokrov rezervoarja. Kot pravilo, delovanje tank ven dejanje gre točno opremljanja za flush-rezervoar za vodo - menijo, da je.

V nadaljevanju bomo opisali glavne težave, ki se pogosto pojavi z rdečica cisterno, in načine za njihovo reševanje.

Pogosto je glavna težava, boste morda naleteli, je stalen pretok vode v posodi, ki opere proč. Razlogi za ta problem je lahko več.

Prvi razlog: nagnjen float vzvod.
Popravilo v tem primeru je zelo preprost - samo je treba postaviti vzvod v vodoravni položaj, približno 2 cm nad dovodni cevi (pod vodo).

Drugi razlog: plovec, ki gleda vode v notranjosti, poškodovanih.
Če želite odpraviti težavo, je edini način, da je za zamenjavo float.

Razlog tri: plovec, ventil z napako.
Če ventil popravilo ni mogoče, ga je potrebno zamenjati.

Pogosto se potrošniki nastopi in druge vrste problem - vstopi voda v straniščni rezervoar neprekinjeno. Vzrok te težave lahko membrano škodo vzmet tank, vendar je njegova rešitev je zamenjava membrano.

Druga pogosta težava je vzvod escapement, ki ima učinek samo, ko pritisnete za nekajkrat. Vzrok problema in njegova rešitev je, enako kot v neprekinjeno dobavo vode v wc.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика