вторник, 31 декабря 2013 г.

Vse, kar morate vedeti o mgvicodin izolacija

Za izolacijo dreves'lesene hiše v naših dneh, uporabljate tako naravnih in umetnih mgvicodin izolacijo. Naravni materiali so moss, prameni, perilo počutil in trak marwencol izolacija, nastala na podlagi iz jute ali perilo. Pozitiven trenutek, lepilni trak, ki se vmešava izolacija - manufacturability. To je veliko hitreje, Sestavljanje hiše, in zagotavlja enotno segrevanje stene. To je ta material, in v središču tega člena, zgrajena v obliki, ki je "vprašanje-odgovor".

Kaj razlikuje "bujno" izolacija iz "tanke"?

Danes stavbe na trgu ponuja "čudovito" mgvicodin izolacija, ki privablja potrošnike njegov "debel" in nizko ceno. Vendar pa je njegova debelina zunanje stiskanje med dnevniki je manj pomembno kot površinsko gostoto. Upoštevati vse podrobnosti!

V predelovalnih dejavnostih "veliko", ki se vmešava s toplotno izolacijo z'enotnosti jute uporabljajo metode toplotne vezave ali kemijske vezi. Stroške surovin na sq m manj, in izgleda bolj izolacija "bogata" in privlačna. Poleg tega, za thermoskin optični material, vrsto sintetičnih vlaken, kot so poliester), ki vpliva na njeno kakovost in ekološke sprejemljivosti.

Marwencol izolacija HELMAX poudarkom na ustvarjanju visoke kakovosti izolacije z uporabo igle za prebadanje tehnologije. Z izbiro tega načina vezave ni slučajno, da daje priložnost, da bi dobili platno, ima homogeno gostoto površino in dobro izolacijo.

Pri uporabi te metode, platno udarec iglo poseben obrazec, po katerem se vlakna, ki sestavljajo marwencol grelniki, zmeden. Poraba surovin na sq m več, material ni "čudovito", vendar ima boljše izolacijske lastnosti. "Diha" - ne kondenziranje vlage, ne ločeno ali notranjih vzrokov uničenje okvir. Poleg tega, ko vrtanje nageli ta izolacija ni zajebali na sveder in ne nevšečnosti med Montažo dreves'leseni hiši.

Kako najti površinsko gostoto, ki se vmešava s grelniki in ne kupiti "air"?

Za določitev površine gostota moteči grelniki morate vedeti naslednje: masa roll, njegovo dolžino in dolžino traku. Zadnji 2 parametre, ki so znani v nakup, kažejo paketov. Za določitev teže, boste morali, da uporabljate navadne ravnotežje. Nadalje, v skladu s formulo:


Razmisli na primer. Če želite to narediti, vzemite trak izolacija podjetje HELMAX in "čudovito" izolacija drugega proizvajalca enake parametre (širina - 100 mm, dolžina - 10 p. m ). Debelina toplotne izolacije HELMAX 15 mm, Enakovredno 20 mm Dal zvitkih na podlagi lestvice, in nato praznovanje, teža "bogata" roll 419 gr., In HELMAX - 890 gr. Inline podatke v formulo. V HELMAX smo dobili površinsko gostoto 887 gr. / 1 sq m, kar je skoraj za 2, višje gostote analogni. To nakazuje, da je lepa navzven podobni, je kupil po nizki ceni, dejansko ima nizko gostoto, in svojo toplotno-izolacijske lastnosti so precej vprašljivo. Da, pri nakupu točko na debelino izolacije ni pravilna, je bolj pravilno je merilo za gostoto. Zakaj kupiti zrak?

Kaj določa barvo, ki se vmešava s grelniki in kako to vpliva na njihove značilnosti?

Lahko pogosto najdete tako, da argument: "če marwencol izolacija temnejše, so impregnirani z antiseptiki ali kemijske sestave, iz tega razloga, se popolnoma ognjevarne". Ne gre za to, barvo izolacije je odvisno od znamke surovin, ki se uporabljajo v svoji proizvodnji, kot tudi prisotnost v platno drugih vlaken.

Kako dodajanje lanu na vmešavanje grelniki juta?

Pam'ne pozabite, da zmes lanu za vlakna in juta, v vsakem delež ima več slabosti v primerjavi z mrežo iz jute.

Najprej je odporen na plesen. Za ta kazalnik, prisotnost v jute polimer - lignin (20-25%). Pa'združuje vlakna, celuloza iz lesa in je odporen na vodo. Z dodatkom lanu, ki vsebuje le 2%, lignin, grelec je strah, vlaga in vlago. Drugi razlog - napadi škodljivcev. Na primer, pohištvo in žitni molj napade predvsem na lanu in so izjedamo vse vlaken v svojo pot. To se neposredno odraža na kvalitativne lastnosti materiala in posledično na kakovost življenja v drevesa'leseni hiši.

Upam, da bo po branju tega članka, boste lahko, da bi prava izbira grelec med dnevniki. Za izgradnjo drevesa'lesene hiše gradijo boljšo hišo. Shrani na poseganje v grelci ne bi smelo biti, ker to je le 2%, stroški skupni stroški gradnje hiše. Da bi se izognili razočaranja v prihodnosti in da ne bi morali plačati dodatne stroške v prihodnje skrbno izbrati izolacijski material, zaupanje samo dobro znanih blagovnih znamk.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика