понедельник, 30 декабря 2013 г.

Lepljenje ovinki

Lepljenje ovinki

Ožji od frize, meje so primerni za pripravo vrata in okenske odprtine in za ustvarjanje na stene in strope, dekorativne plošče, ki se lahko postavi ogledalo ali sliko. Kot frize, meje, ki so proizvedena v zvitkih, standardne dolžine.

Pred lepljenje meja (in frize) mora preizkusiti različne načine, na njihovo lokacijo. Za ta kratek trakovi so pritrjeni na steno maskirni trak ali žogo kiti.

Lepljenje ovinki
Dekorativni meja oživiti enoglasne steno - so idealni za dodelavo otroka.

Korak 1

Lepljenje ovinki
Če je meja se uporablja za okvir okna ali vrata, z vladar uporablja vodniki na obodu o'predmet. Pri ustvarjanju dekorativne plošče, ki se uporabljajo horizontalna in vertikalna vodila za alkohol ravni.

Korak 2

Lepljenje ovinki
Kraj sprednji strani, tako da njegov konec je bil blokiran sosednjih vodnik približno 25 mm Gladko band in obrišite odvečno lepilo. Stick prečka band, ki varujejo spodnja meja kos papirja iz lepila.

Korak 3

Lepljenje ovinki
Da pridobijo točne'enotnosti, oster nož na vladar cut po obeh pasovih. (Vladar lahko poravnate križišču na meji s rit vrata ali okna z okvirji. )

Korak 4

Lepljenje ovinki
Ločeno trim in izvlecite kos papirja. Bo prochitaete šiv valj. Pri uporabi samolepilne ovinki odstranite papir, varnostno na zahtevano dolžino. Lepila trakovi, kot je opisano zgoraj.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика