вторник, 31 декабря 2013 г.

Izberite in dal linolej

Kot material za talne obloge, linolej je precej stara tovariš, se je zgodilo, da si ogledate 19-stoletja - držite linolej je postal tudi ob koncu tega stoletja v Angliji. Ampak, seveda, material je doživela velike spremembe, preden postane sodobno linolej v naše razumevanje. Danes je polimerni trak materiala. Prej je bil izdelan iz tekstila (juta), na osnovi rastlinskih olj in celo plute moke (glyptal linolej). Nato in sintetična vzel - in polivinil klorid nadomestni vse ostalo. Danes linolej - a material, ki temelji na PVC. Tla je priročen, saj ga ne sesulo, crack in odmor, prijeten videz in dolgo življenjsko dobo.


kladezi. ru

Debelina linolej 0, 8 4 mm da je debel linolej (2, 5mm) se lahko skrije pomanjkljivosti tla. V tem primeru, kvalitativne in debelega črevesa bi morala biti podlaga za linolej - to bo ležala naloga izravnavanje tal.
Na ravnih tleh se lahko iz tanke proračun linolej na poliester osnove. Pomemben pokazatelj linolej je tudi debelina zgornjega zaščitno plast. Prav tako je pozval "delo", ker to je predmet intenzivne uporabe. Na območjih, ki so veliki križ, debelina zaščitne plasti je treba največ - potem linolej bo trajalo dlje.

Različne sobe in to

Odvisno od tega, kateri soba ste izbrali linolej, ki ga imajo različne zahteve. Na primer, kuhinja, hodnik in preddverju boste morali vzeti dovolj debel linolej ne manj kot 3 mm debelo, z zaščitno plast iz 0, 25 mm Najboljše za te prostore je doma linolej na podlagi penasta ali pol-komercialni linolej z visoko vzdržljivost.



V dvorane, dnevne sobe, dnevne sobe, kjer je velika obremenitev na tla in mehanske poškodbe, je malo verjetno, možno je, da je ležala tanka, linolej v 1, 5 mm debel in zaščitno plast 0, 15-0, 2 mm V to kategorijo sodijo linolej na podlagi penasta ali domačega proračuna linolej na poliester osnove.

Enako velja za spalnice. V teh prostorih zmerna ali nizka prepustnost, praktično brez mehanske poškodbe. Izbira 1, 2-1, 5 mm, debelina pa bo optimalno. Zaščitni sloj je dovolj 0, 15 - 0, 2 mm Možnost - gospodinjstvo linolej na podlagi penasta ali poliester osnove.



Položaj je drugačen, na vrtcu. Tukaj in križ, ki je dovolj velika in dejavnosti otrok - tako da morda nekatere manjše mehanske poškodbe. Tako v otroka, je najbolje, da izberete začetni linolej na podlagi penasta ali pol-komercialni linolej z zaščitno plast iz 0, 25mm.



Stopnice, uradov in javnih prostorov - ste protektorji ozemlju. Torej za njih, izbere najbolj linolej: komercialni, odebeljena z zaščitno plast in debele podlagi.


Življenje ali Trgovino?

Kaj je definicija gospodinjstva, semi-poslovne ali komercialne linolej? Te tako imenovane razredov, ki lahko razdelite vse - odvisno od debeline plasti in kakovost premazov. V gospodinjski linolej - dve vrsti pene (PVC) okvir in podlaga iz poliestra. Kot rezultat linolej debelina je od 1 do 4 mm z zaščitno plastjo 0, 15-0, 35 mm Linolej na podlagi penasta imajo lep izgled, imajo dovolj dober soundproofing, so 5-10 let.



Linolej na poliester podlagi tanjše - do 3 mm On m'in elastična, z lahkoto širijo se po tleh. Zgornji zaščitni sloj linolej - tanek in bolj občutljive za mehanske poškodbe. Storitev življenje, je prav tako precej krajši. Tako poceni linolej pogosto kupujejo neopazne mesto v hiši ali dacha.

Semi-komercialni podobni gospodinjski linolej na širši osnovi, ampak življenje z njim dlje, saj zaščitna vrhnja plast debeline - 0, 35 - 0, 7 mm Zato je primerna za javne in poslovne stavbe, stanovanjske sobe.

Komercialni linolej prav tako je drugačen in ni vedno vse dobro. Vendar se ta razlikuje od domačega, najprej z njihovo strukturo. Komercialni linolej je homogene in heterogene. Homogene - cenejši, in kot ime nakazuje, je nekaj homogene strukture. To linolej je zelo odporen na obrabo in lahko traja več let. Vendar pa je na tej linolej eno pomanjkljivost, saj je jasno, tla, tako da je pred polaganjem bo za poravnavo.



Komercialne heterogene linolej - večplastne strukture (vsaj 4 nanosi). Temelj ne absorbira vlago in mehansko močne, je lahko v obliki Temelj, na katerega je položen.

Trgovina

Obstaja nekaj preprostih pravil, ki vam bo pomagal izbrati linolej. Bolje je, če platno material, ki se bo ujemala z širina prostora. Pri izračunu števila metrov linolej menijo risanje / njegovi odsotnosti, na tleh, nepravilno oblikovane kopalnice, niše, vogali, baterije, pragove, itd.,



Če želite preveriti kakovost linolej potrebujejo shop - valjana. Da vidim, če je na površini valovi Bugrov, delaminations top film. A linolej plošča nikoli ne sme biti prepognjen na pol na površini je bolje, da ne bo dal trak, tako da potem je to lepljiv pot bo težko odstraniti. Med prevozom (če material je obrnila obraz na zunaj) in ovijte trak zaščitni krpo ali papir. Nakup linolej je treba vedno ena stranka, in z rezervo, različnih strani, se lahko razlikujejo v barvi, čeprav je neznatno.


O linolej

Ležala na tleh je linolej bolje, če je sobna temperatura ni nižja od 15 C in suha tla. Pred polaganjem je potrebno razmišljati, kako postaviti tla. V ozki in sorazmerno ozko mesto, je primerno, da se določi roll vzdolž. V kvadratni prostor linolej, je bolje, da je ležala v smeri svetlobe. Šiv na linolej ne bi smelo biti, ki se nahaja neposredno ob vrata in prag, drugače bodo vsi prizadeti in na koncu - vse odtrga. To zahteva vladar, nož za rezanje linolej, škarje, obojestranski lepilni trak.



Želeno dolžino linolej ukrep z napuskom 5 cm, je, da je pravilna prekrivajo za priklop slike. Najlažji način, da je material vzdolž stene. Linolej mora neposredno mejijo na to. Če steni krivulje, linolej, rezati z prekrivanja več centimetrov. Po tem, ko poskušajo na robu linolej turn in prilepite dvostranskih lepljiv trak potem je dobro, da pritisnite rob na tla.



Posebna pozornost je namenjena usklajevanju risbe in razširitvene šivov na slikah. Kosi morajo biti postavljeni tako, da poravnate sliko. Ne da obiti cevi z vrati. Linolej pritisnili na vrata in tla. Od roba odprtine, da dve rez pod kotom 45 stopinj. Kosi je na vožnjo proti vam. Za najbolj'enotnost v doorframe lahko storite propil med tlemi in top box, in v tem izreži, prilepi slikarstvo linolej.



Linolej kažejo, lepljenje, ne samo na rob, ampak v celotnem svojem območju, kar je bilo. Pol pokritost zaviti od roba zidu do centra in bris ga z lepilom. Nato tleh zavit v mestu in tesno navite na linolej (roller, vreča peska, trdi m'vsak predmet), ki je šel iz v je, zadnjih ostankov zraka, in to ni bila ustanovljena zračni mehurčki. Na tleh je linolej bi bilo suho, najmanj 24 ur.



Šive kosov linolej bolje temeljito poleg lepilo in tesnilo. Uporabite posebno lepilo v cev, tip "Super lepilo". Tip šobe je vstavite v utor na šiv in se nato počasi širijo vzdolž križišču. Sestava mora prodreti v globino skupnega.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика