понедельник, 30 декабря 2013 г.

V ENRAN nov profil 2006-11-02 19:29:39

Gradnja in rekonstrukcija.

V ENRAN nov profil
2006-11-02 19:29:39

Predstavljajte si naslednjo situacijo. Ste načrtovali, da nakup. Gospa, na primer, je novo obleko ali obleko do pomladi in gospodje, recimo, - nov avto ali TELEVIZOR, ali kaj drugega, lepo moška srca. In v procesu raziskave trga, Boste odkrili, da skoraj za enak denar lahko kupite: ženske - obleko iz lanske kolekcije ali trendovski model "pomlad-poletje 2001", moške dobro tehniko, ampak modela dve, tri leti ali nekaj, vprašanje tretjega Tisočletja. Kaj se Vam bo vaša izbira?
Sem že predstavljajte si presenečen izraz na obrazu. Odgovor se zdi očitno. Vendar izkušnje kažejo, da je v časih, za denar, ki mi ni kupil najboljše, kar vam lahko ponudimo. Študija je bila slabe kakovosti zaradi zaposlitve in pomanjkanje časa, ali vztrajnost delo, potem ne z'bil čas, tako člena, podrobno obvešča, da je tisto, kar potrebujete, in to je res, - "zadnja beseda" (ali strojev, ali moda), in to "kaj morate" ne zahtevajo nobenih dodatnih stroškov. In tudi, če obleko ali obleko, razočaranje lahko SIP'za ublažitev kaj so ", da obraz" in "dober sit", ampak kaj sram, če govorimo o tako high-tech in "dolgo-igranje" izdelek kot kovinsko-plastičnih Oken.
Kovinsko-plastičnih Oken vse bolj vstopi v naše življenje. To ni zato, ker ta Okna moda, temveč zato, ker so bolj priročno kot tradicionalni dreves'Yana, in za ceno, ki je najbolj dostopen vseh novih Windows, nudimo sodoben trg.
Po naraščajoče povpraševanje in ponudba. To je dovolj, da odprete kateri koli oglaševanje izdaja, da ne bo pomote. Na eni strani ta je dobra - obstaja izbira. Na drugi strani pa, kot je videti standard "kovinsko-plastičnih Oken in vrat," kakovost in najbolj popoln izdelek? Kako izbrati iz vse te raznolikosti Windows, ki bo zagotovil maksimalno zaščito pred mrazom, hrupom in prahom, okna, da potem res ne bo imela težav?
Po definiciji, S. I. Ozhegov", "Okno - luknja v steni stavbe za svetlobo in zrak, kot tudi okvir s steklom, ki zajema luknjo".
Čas je prilagoditve v to definicijo. Kovinsko plastična okna je sestavljen iz sistema profil (okvir, krilo), stekla (ali drugih podatkov) in pribor (fitingi).
Multichamber strukture uporablja profil izolacijski nepremičnine zraka, ki optimalno vrednost koeficienta toplotne prevodnosti. Poleg tega multi-zbornica oblikovanje Windows izogiba "nenadzorovano prezračevanje" - z drugimi besedami, osnutki, ki so tako pogosto piskanje v razpoke navadnih dreves'leseni okvirji. Še vedno so nam ponudili kovinsko-plastičnih Oken z eno-ali dvo-komorni profili.
In zdaj pozor! Nova ponudba, ki je "zadnjo besedo", ki ni to, kar Bolsheviks, ampak nikoli se ne bi sanje včeraj. Na trgu z'zdelo, kovinsko-plastičnih Oken tri-, štiri-in p'anticamerele profil. Ni potrebno, da pojasni, da so ta Okna zagotavljajo veliko večjo zaščito pred mrazom in od hrupa. Javnost jih vodja ruske okno proizvodnje - podjetje Enran-Akros. Če želite zamenjati dobro znano, da potrošniki Windows vrste "Standard", "classic" in "Lux" prišel nov - "Standard-NOVA", "classic-NOVA" in "Lux-NOVA" na podlagi vrhunsko profili, proizvedeni dolgoročnega partnerja, da Enran - podjetje REHAU, s 50-letnimi izkušnjami v proizvodnji profil sistemov.
Na podlagi "Standard-NOVA" - sistem profilov Osnovni Načrt. Tri-zbornica struktura profil, ki zagotavlja visoko zmogljivost toplotne in zvočne izolacije. To pomeni, da tudi pri negativnih temperaturah zunaj v sobi bo vedno toplo in prijetno. Odprite nov design praktično ne potrebujejo nego zaradi gladke površine, poševne krat in obdelavo antistatic.
Energetsko učinkovitih Oken "classic-NOVA" na podlagi sistema profilov Termo-Design - the-art. Hvala za štiri-zbornica strukturo profila, varčuje z energijo in ohranja toploto in udobje Vašega doma. Želite, da sistem Windows v barvi? "classic-NOVA" Vam bo omogočilo, da izvaja Svojo željo s široko paleto barvnih modelov.
"Lux-NOVA". Sistem globino 70 mm in p'atikameg struktura profil zagotavlja dobro toplotno in zvočno izolacijskih lastnosti sistema.
Še ena novost. Ne poskusite najti okno tečaji - in zdaj so skriti v okvir okna.
Vsakdo ve, da je danes gospodarstvo toplote in električne energije, je več kot nujno vprašanje. Tako kot je nameščen, je glavni vir toplotne izgube v zgradbah, Okna in vrata, ki jih računa za približno 37% celotne toplotne izgube. To kljub temu, da skozi streho in izgubil okoli 15%, stene - 35%, klet - 13%. Prihranek energije se skriva v zelo načela gradnje novih sistemov profilov. Danes kakovosti gradbenih materialov pa je določena predvsem njihova trajnost in gospodarske učinek. Nove profile, ki omogočajo, da bo toplo in stroški nabave in namestitve sistema Windows izplačalo v približno treh ogrevalnih sezonah.
Na prvi pogled eleganten videz profil pritegne pozornost m', ki krivulj in pobočja na vidnih površinah. Od zdaj naprej ne bo nič omejitev, ki Jo pri izbiri obliki izdelka.
Profili za okvirje in polkna so poševne popust za najboljši vlage, in to pomeni, da v dežju na okensko polico ne bo luže. V vse sisteme profilov, ki večjo zaščito pred taksist. Hvala za trdi deli, pribor vlomilci nimajo nobene možnosti za uspeh.
Uporabljamo v vseh mogočih profilov, dvojno obris tesnjenje zagotavlja odlično delovanje vode in uhajanje zraka (tiščanje). On ni dovoljeno, da vstopijo v zgradbe prahu ali vlage, in Boste pozabili na osnutki.
Jamstvo za odlično stanje Windows "Standard-NOVA" - 5 let, "classic-NOVA" - 8 let in "Lux-NOVA" - 10 let, medtem ko tradicionalne dreves'leseni okvirji vsakih 2-3 let potrebujejo sliko in popravila. Vremenska odpornost znamenje Windows iz polimernih materialov. Ne, vreme je lahko tako agresivno, da spremenite kakovost plastičnih Oken. Ne zgnije in tresk, deformirajo in ne spremeni barve. Kovinsko-plastičnih Oken "Standard-NOVA", "classic-NOVA" in "Lux-NOVA" je prava naložba v prihodnost.
Kot za barvo, večina kupcev raje praznično belo zajema. Če pa želite, da kupci Windows "classic-NOVA", lahko izberete barvo, ki predlagane različice iz barvne plastike, dokler se ne simulira dragocene pasem drevo. Z barvno prevleko, ki je ustvarjen v procesu okviri, polkna kot celoto, tako, da je strah pred morebitnimi praskami ni potrebno, kot je, vendar pa, in atmosferske vplive, Windows ohranijo svoj Sijaj in inovacije za desetletjih.
S povečanjem višine stavbe, ki povečuje obremenitev na polje. Okno profil sistem "Standard-NOVA", "classic-NOVA" in "Lux-NOVA", ki so razvrščene v skupine obremenitev: to pomeni, da tudi, ko orkan z vetrom hitrosti do 150 km / h design ne bo uničena in bo ohranila svojo učinkovitost.
Opozoriti je treba, da je okno "Standard-NOVA", "classic-NOVA" in "Lux-NOVA" so skoraj neskončne možnosti za konstruktivno rešitev. V skladu s posameznih nalogov iz podatkovnih sistemov profilov se lahko izdelajo Okna in vrata različnih velikosti, oblik, stilov in načinov odpiranja.
Kaj je ENRAN-AKROS svoje stranke?
Varčevanje z energijo stekla "LOW-E". To vam omogoča, da dobite dvojni učinek: v poletnih mesecih ne dobiva od zunaj v sončnih ultravijoličnih žarkov, zaradi česar ni Ozadje, ne oblazinjenjem pohištva v stanovanje je ne zbledi. Pozimi "LOW-E" odražajo toplotni žarki, ki prihajajo iz notranjosti stanovanja ven, shranjevanje toplote in električne energije.
Seveda, ENRAN-AKROS ne proizvaja samo Windows sebe, ampak tudi jih namesti. Te operacije se izvajajo usposobljeni strokovnjaki. Pomembno je, da celoten proces od meritve okno gori, ki je sestavljena iz te velikosti okna se izvede za isti ljudje. To bo preprečilo razširjena razmere, v katerih se zdi, da je iz stekla, ki ne ustreza velikosti vaš okenske odprtine! Na Splošno, nianse in proizvodnjo zapletenosti tega na pretek. To je razlog, zakaj je bolje, da zaupa strokovnjaki.
Seveda, vsak od naših bralcev so zaskrbljeni cene za izdelke, ki jih ponuja. V začetku članka smo se pogovarjali o možnosti nakupa "denar"? Zdaj, vse te super izboljšanje na ceno ne vpliva. Cene za novo generacijo operacijskega sistema Windows "Standard-NOVA", "classic-NOVA" in "Lux-NOVA" ostalo enako kot cene za "Standard", "classic" in "Lux", oz. Izbira je, kot vedno, za Vas!
VIR: Urad.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика