понедельник, 30 декабря 2013 г.

Sodobno okno konstrukcije za obnovo zgodovinskih stavb'predmeti 2006-11-02 19:28:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Sodobno okno konstrukcije za obnovo zgodovinskih stavb'predmet
2006-11-02 19:28:58

Eden od najbolj pomembnih elementov na fasadi zasnova stavbe je upravičeno šteje okno. Zgodovina razvoja okno proizvodnja omogoča, da se sled, kako skromno luknjo na fasado, oblikovano za svetlobo in prezračevanje, so postopoma preoblikovala iz funkcionalni del stanovanj v resnično umetniško delo.
Uspelo med seboj zgodovinskih obdobij so zaostajajo nekatere arhitekturne podobe. Vsak od njih ima svojo slogovnih značilnosti, vključno z obliko, delež in značilno sprejem oblikovanje okenske odprtine. To je razlog, zakaj glavnih zahtev, ki so predlagani v obnovo o'predmeti, zgodovinsko ali kulturno vrednost, je rekreacija prvotnega videza fasadne površine, vključno z obnovo zasteklitev možnosti, niso v nasprotju z arhitekturni slog stavbe.

Trenutno med kapitala je podjetja, ki je specializirano za proizvodnjo okenskih sistemov, obstaja veliko ekip, ki lahko trdijo, naslov mojstri svoje obrti. Vendar, z maksimalno zanesljivost poustvariti podobo starega sistema Windows in nato znova ustvarite arhitekturni načrt avtor, lahko le master-class. Med njimi je podjetje, "STELLA", splošno znano, na ruskem izgradnjo trga za njeno sposobnost za razvoj in reševanje najbolj zapletenih vprašanj okno tehnologij. V desetih letih delovanja podjetja, ki je dosegla izjemen uspeh in danes, se je, ne brez razloga, so lahko ponosni ne le za sodelovanje pri izvajanju modela projektov, ampak tudi realizacijo izključno naročila.
Glavno mesto v proizvodni program podjetja je proizvodnja dreves'lesena Okna in vrata. Za kakovost izdelkov, izvirnost uspešnosti in sposobnosti družbe je bil večkrat nagrajen nagrad na različnih tekmovanjih in strokovni razstave. Toda glavni zmago je osvojil ponudb za pravico, da opravlja mizarstvo dela za obnovo številnih zgodovinskih o'predmeti.
Znano je, da restavratorska dela so lahko samo zaupanja vredne umetnikov, ki so res sposobni, da se počutijo načrt gradbeniki preteklosti in uporaba novih tehnologij in materialov, da poosebljajo duh starost v sodobnih okenskih konstrukcij. Vendar, da bi natančno kopijo starinska dovolj. Obnova okna morajo ne samo tekmo slog stavbe, ampak tudi za izpolnitev sodobnih toplotno-tehnične zahteve: da se vzpostavi gradbenih normativov za toplotno, zvočno in dustproof značilnosti. Strokovnjaki podjetja je bila precej težka naloga: potrebno je bilo razviti varianta konstruktivne rešitve, ki izpolnjujejo vse te trenutke. Hvala za ustvarjalne napore več kolektivov - Centralni znanstvenih in obnova načrta delavnice (tsnrpm) v okviru Ministrstva za kulturo ruske Federacije in družba "STELLA" - takšno odločitev, v resnici edinstvena, je uspelo najti. Govorimo o okno povsem nov tip okno obnovi, ki je narejen na sodobne nemške tehnologije, ampak je v obliki in podobi "stari".
Obnova okno je okno, enota, ki je sestavljena iz dveh vrstic polkna. Zunanje številko, ki je rolete, ki se odpirajo na pročelje stavbe so izdelani v skladu z Evropskimi standardi (s trojno steklo debeline 44 mm Evropske fitingi, z dvema obris pečat) z edino razliko, da je motno elementi okna blok ponoviti slog značilno to, ali ta zgodovinske epohe. V drugi vrstici ventili s standardno steklo 4 mm ali se ponavlja, design in izgled stare rolete, ali se izvajajo v okviru projekta arhitekta v kateri koli drugi slog. Vse inter'Erna pribor (ročaji, pristavi, katerkov zglobi, in tako naprej ) je izdelan v okviru posameznih nalog v specializiranih restavratorskih delavnicah. Vsak od vrstah ventili ima svoje polje, ki omogoča namestitev hkrati ali ločeno, in v zaporedju, ki se zdi najbolj primerno. O prednosti ločeno namestitev način bomo opisali kasneje. Tak načrt okna blok najbolje izpolnjuje vse zahteve za obnovo metode rešuje problem ohranjanje zgodovinskega inter'notranje zadeve in hkrati omogoča, da ustvarite potrebne mikroklimo v prostorih prenovljene hiše.
Vse nosilne in okrasne elemente obnove Oken, ki so narejene na sodobne uvoz opreme z uporabo domačega orodja za rezanje. Rezultat je zlatar, natančnost proizvodnje ločeno podrobnosti in, kot posledica, - visoka kakovost Sestavljanje končnih izdelkov. Dopustno odstopanje od velikosti gradbene elemente, vrednote, ki jih je projekt, ne več kot 4 mm, ki je bolj tipičen za pohištvo kot lesnopredelovalna industrija.
Ker v strukturi obnova oken je eurowindow je glavni operativni nakladanje, vključno opravlja toplote, boste ustavili v več podrobnosti o zasnovi funkcije.
Kot je znano, kakovost in karakteristike končnega dreves'leseni izdelki, opredeljeni fizikalno-mehanskih lastnosti surovine. Zato je izbira in priprava izhodnih surovinah za posebno pozornost. Prednost eko-les iglavcev in listavcev dreves (bor, macesen, hrast, in tako naprej ). Na ready izdelkov, ki izpolnjujejo vse potrebne zahteve, vključno z estetsko, desno-sušen les. Razpoložljivost lastnih sušilne komore omogoča družbi, da se določijo optimalni načini sušenja in popolnoma nadzorovati proces priprave lesa. Posušen les je izpostavljen temeljito preučitev, je cut vozlov in odpravi vse, celo subtilno napake. Nato lamellas razrezana v dolžino na nazobčane spike in nato zlepljeni skupaj. Rezultat je tri-plast prilepljena žarek, ki so v prvem razredu uvožene opreme v skladu z nemško tehnologijo, narejeni konstruktivni elementi odprto: polje (80 mm debela) in list, posebej prilagojena za uporabo v klimatskih razmerah v Rusiji.
Visoke integritete adjunkcije Združenih profili škatle in rolete, doseženih z uporabo po vsem obodu krila dveh vezij tesnjenje tesnil SV12 in SV33 (Nemčija). Poleg tega, v nasprotju s precej skupnega načrta rešitve, ko zanke pečat na list, je v bližini kovinski profil in prečiščevanja "STELLA" tak stik izključena (pečat velja samo dreves'lesenih površin), ki ima pozitiven učinek na izolacija uspešnosti celotnega zaslona in povečuje življenjsko dobo tesnila.
Proizvajajo standardno okno sistemi, ki so opremljeni s primerno delovanje pribor ISSA (Avstrija), ki zagotavlja zanesljivost vezja in nemoteno delo v daljšem časovnem obdobju (40 tisoč odprtine). Na podlagi strojno opremo ISSA se izvaja na več načinov odpiranja: rotacijski, rotacijsko-zlaganje in zgibanje in mcrosson možnost prezračevanja.
Zasteklitev v standardnem Windows je dvojno komoro steklo debeline 44 (4-16-4-16-4). Ko je nameščena v okvir silikonsko tesnilo je uporabljena, ki preprečuje vdor prahu in vlage. V standardni različici vsake tri steklo-paket - polirano steklo zgornji razred M-1, dobavljenih Bor steklarne. Po naročilu namesto enega ali več steklenih lahko vstavite z nizkimi emisijami, tonirana ali katere koli druge vrste očal. To je treba opozoriti na naslednje dejstvo: okno blok, motno elemente, ki so iz dreves'leseni tramovi, in svetlo odprtino-napolnjena zasteklitev (4-16-4-16-4), že se je treba za Osrednji Rusiji izolacijske lastnosti (R0 - 0, 51 m2 OC / W). Torej, vprašanje je preprosto zamenjavo očala o energetski učinkovitosti bi bilo treba rešiti na podlagi pogojev notranjo primernosti. V letu 2003 je družba "STELLA", namerava odpreti svoje delavnica za izdelavo Okna z dvojno zasteklitvijo, po katerih se proizvodnja okna, proizvodnja se bo popolnoma zaprt cikel: iz Odbora za končnega izdelka.
V luči odpiranja ventilov notranjih število nameščenih poliranega stekla M-1, debeline 3, 4 ali 6 mm Uporaba dekorativne imposts in obloge, "notranje" Windows dati potrebne obliki. Vse strojne notranje rolete so navedeni glede na pretekle izkušnje, s povratne zanke skupina vam omogoča, da spremenite položaj ventilov v 3 letal.
Kot zunanja dekoracija KONČAL okno bloki se uporabljajo premazi nastala pri uporabi okolju prijaznih, vremenske barve in laki, ki kompozicije na osnovi akrilnih kopolimeri. Gre za barve sistemi za Zowosan (Nemčija) in Renokoll (Nemčija), ki vključujejo materiale za predobdelavo dreves'leseni bar: vse vrste impregnacija in primerja in pokrivnega premaza, kot coverts, in madeži. Sistem Zowosan omogoča skoraj neomejeno izbiro barve končnega izdelka.
Za 10 let proizvodnje dejavnost kolektivnih podjetja se je nabralo veliko izkušenj v razvoju in izdelavi okenskih sistemov iz lesa. Danes podjetje "STELLA" za skoraj vsako priložnost, ki se nahajajo v obnovo praksi, lahko zagotavljajo rešitve, ki najbolje ustrezajo arhitekturni slog stavbe. Brez vpliva na zunanji videz stavb lahko igral v različnih okenskih elementov, vključno z curvilinear obliko. To je zato, ker v podjetju obstaja možnost sili menjava opreme in programske opreme v najkrajšem možnem smislu serijska proizvodnja ne-standardnih izdelkov. Glede na to, da gradnja količine na posameznih projektih, se nenehno povečuje, to proizvodnje prilagodljivost res zelo dragoceno dejstvo, da loči podjetje od drugih podjetij, ki so zastopani v trg kapitala.
Med najpomembnejše projekte v zadnjih čas je, da za predelavo, mizarstvo stavbe, raziskovalni Inštitut v sili skrbeti za njih. Sklifosovsky je bil imenovan v XVIII stoletju. "Sheremetev hiši" (avtorja projekta obnove Baltskega, Mogno). To pam'spomenik arhitekture eden prvih prišel pod zaščito mednarodna organizacija UNESCO. Za pravico sodelovati pri obnovi prosojno konstrukcij (5 = 1000 m2) borili več specializiranih podjetij. Vendar pa je za uspešno izvajanje dela za tak obseg in kompleksnost, zlasti v kratkem času, moramo ne le visoko strokovno raven izvajalca, ampak tudi veliko tehničnih zmogljivosti proizvodnje sama. Delež ročnega dela, je bilo treba zmanjšati na minimum, in sicer nova Okna je lahko zelo drago. Zaradi naše lastne izume strokovnjaki družbe "STELLA" uspelo posodobiti proizvodnjo in vzpostavitev proizvodnega procesa obnove Windows brez večjih stroškov.
Ločena vgradnja fasade in inter'pregrada deli obnovi okno omogoča obnovo o'predmet v fazah. Na primer datum, proizvaja in montira celotne fasade kozarec (250 m2). Tako, stavba ima zaprte zanke, in ustvaril pogoje, potrebne za proizvodnjo mavca in slikopleskarska dela. Notranji restavriranje listov je načrtovano, da bo nameščen po zaključku postopka. To zaporedje namestitve zagotavlja maksimalno ohranjanje funkcionalnih in dekorativnih lastnosti obnova oken. Res je, za koga ni skrivnost, da je do trenutka sprejema predmet gradnje'predmet skoraj vsako okno blokiraj izgubi svojo izvirno kakovost, vsaj 40%. To je predvsem posledica stalnih mokrišča lesa, ki se pri opravljanju omet deluje. Poleg tega vedno obstaja nevarnost mehanskih poškodb nove mizarstvo, ker zaščitno plastično prevleko, ki pogosto ne izpolnjujejo svoje funkcije.
Za isto zavarovanje izvaja namestitev in obnovitev operacijskega sistema Windows iz hrasta na drugo o zgodovinskih'predmet: stavba, ki je pam'kabina arhitekture XIX. stoletja (Ryumin trans., 2/10, stran 1. Avtor projekta obnove Baltskega, Mogno). Vendar z obnovo stavbe knjižnice, Moscow state University (ulica, da Mokhovaya, 9) stranka je bila dostavljena, se zdi, je'Jasna naloga je, da bi zamenjava operacijskega sistema Windows, ne od znotraj, tako kot je to običajno naredi, in zunaj. Poleg tega je eden od glavnih pogojev, ki jih je treba upoštevati pri izvajanju dela, je konstantnost temperature in vlažnosti v prostorih knjižnice. Strokovnjaki podjetja "STELLA" skupaj z oblikovalci so razvili tehnologijo, zamenjava in danes je že začel namestitev novega operacijskega sistema Windows.
Skratka, vsak o'predmet obnove zahteva individualni pristop in rešitev kaže, da je izključno. Kot osnovni model uporablja obnovi okno, ki se je zaključilo v skladu z zahtevami položaja. Poleg tega je revizija ne pomeni vedno konstruktivne spremembe.
Razen za okenske sisteme družba "STELLA" proizvaja iz masivnega trdega lesa in les iglavcev nastavi vrat: z gluhimi in steklom slike, balkon, vodovod, notranje zadeve, z gladko in panelled površine, z ali brez praga, praga, enojna in dvojna. Na željo stranke se lahko izvede mislil, platband. Stopnjo znanja zaposlenih, tako visoke, da lahko suverenosti reči, ne glede na stopnjo zahtevnosti naročila končnih izdelkov, ki ne bo samo visoko učinkovitost, ampak tudi bo postal vreden dekorativni element notranje opreme'jer.
Vsa proizvodnja podjetja, ki ima potrebne certifikate in ustrezajo ruske in EU standardov kakovosti. Zaradi visoke strokovnosti osebja, uvedbo napredne tujih tehnologije v obdelavi lesa, stabilno kakovost proizvodnje, ki temelji na največji uporabe domačih surovin, zagotavlja konkurenčnost svojih izdelkov in podjetja pripravljenost za reševanje problemov vseh zahtevnosti.
VIR: Gradbeni tehnologiji

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика