понедельник, 30 декабря 2013 г.

Balkon steklo: v korak z civilizacije 2006-11-02 19:32:36

Gradnja in rekonstrukcija.

Balkon steklo: v korak z civilizacije
2006-11-02 19:32:36

Iz estetskega vidika, zastekljen balkon ali je obraz stavbe. Funkcionalno - balkon omogoča enostaven dostop do svežega zraka, na kateri koli tla, loggia je namenjen za zmanjšanje Osonči sobe. Danes, po nekaterih ocenah strokovnjakov, tako v prestolnici skoraj deklic'devetdeset odstotkov vseh balkoni, še posebej v "spalna" področja, steklom.

Strokovnjaki pravijo, da bi morali začeti z vprašanjem: kaj je zastekljeni balkon? Odgovor je odvisen od izbire okvirja in stekla, kot tudi druge ekstra " lastnosti, kot so izolacija, vizir, okensko polico, in še več.
V naslednji fazi razvoja projekta. Najbolje je, da se knjiga v design Studio. Projekt mora biti zagotovljena za vse variante zasteklitev, glede na kritične mase.
Kupec nato izbere podjetje - dobavitelj materialov in zaposluje ekipo gradbenikov. Mimogrede, to je tudi zaželeno, da pridobite dovoljenje za zasteklitev. Vsaj, da bi bilo varno, ker ni vsak balkon lahko zdrži celo najlažji dizajn steklo. Podjetja, ki opravljajo tovrstno delo, odgovornost za posledice višje sile, kot pravilo, ne medved (čeprav garancija profil in materialih za zasteklitev ponavadi zagotavljajo).

VRSTE RAM
Okvirji iz lesa so bili na izvor balkon zasteklitev. Ne bi izgubil svojo popularnost danes. Najenostavnejši dreves'Jan načrt je sestavljen iz okvirja in eno steklo. Ne smemo spregledati, da je drevo mora biti suha, drugače okvir, ki "vodi"in jih bo preskok. Prav tako se zaveda, da je temperatura na balkon, ki je praktično ne razlikujejo od ulici. Drevesa tudi ne mara, vlaga - bolj nagnjeni k gnije. Življenjska doba dreves'lesene strukture je omejen: od enega leta do nekaj let. Vendar, če dreves'leseni okvirji so impregnirani s posebno rešitev (tako imenovane "evroderevo"), življenjska doba je daljša, po mnenju strokovnjakov, do 30-40 let.
V sredini 90. letih z'pojavil alternativni dreves'les, steklo Okna: kovinsko-plastičnih okvirjev in PVC profilov. Glavna razlika teh struktur je skoraj popolno zaščito pred hrupom in hladno. Bolj plastični profil plasti zraka, toplejše. Brezpogojno prednost PVC profilov je tiščanje (okoli oboda prehaja gumijastim tesnilom). Ta načrt, za razliko od dreves'lesenih, bolj praktično v izkoriščanje. Danes je povpraševanje po teh okvir je zrasla ki stojijo'je povezana s zmanjšanju njihovih stroškov skoraj dvakrat (v zadnjih štirih letih).
Ena izmed najbolj pogostih variante zasteklitev - iz "hladne" aluminij profil. To balkon konstrukcija je sestavljena iz tankih stenami aluminijaste rolete z enojno zasteklitvijo. Steklo debeline, praviloma ne manj kot 5 mm Krat bolj verjetno, da bi drsna: se vozi po tirnicah,', ki prihajajo iz tako kot steklo v polico. To je lahko opremljena z balkonom in celo proti komarjem. Gradbeništvo ceneje kot plastična. Vendar pa je tudi slabost: to zasteklitev skrbi, da ste toplo - tukaj niso na voljo termostali (posebne tesnilne gume traku, ki poteka znotraj okvirja in zagotavlja izolacija). Zato, temperatura na ulici in v prostorih, ki se razlikuje za 5-7 stopinj.
Aluminij-drevesa'leseni okvirji s'pojavil na trgu ne tako dolgo nazaj. Vendar, kot pravijo strokovnjaki, je to področje zelo obetavni. Nedvomno prednost te strukture je kombinacija dveh komponent: notranji del - dreves in zunanji aluminija. Ohranjajo toploto bolje in ceneje, kot aluminija.
Če upoštevamo vrste zasteklitev balkona s pomočjo odpiranje slik, se lahko šteje kot vodilni design z swing-out mehanizmov. Ampak to je stvar okusa. V Franciji, na primer, bolj popularna drsna design: gazebo, lahko odprete, ki se gibljejo okvir (ali okvir) v posebnih priročnikih. Ta vrsta stekla prihrani prostor, balkon.
Izbira stekla je odvisna od finančnih zmožnosti stranke. Možnosti, kot z redno en kozarec in eno-in dvo-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo. Slednja so odlično toplotno in zvočno absorpcijo dejavnik, vendar precej dražji kot običajna stekla.
Če želite, balkon, ki je lahko opremljen z vizir - pocinkane pločevine, iz železa, ki krepjat nagnjena zunaj. To je pritrjena na vrhu dreves,'leseni okvir, in nato, skupaj z okvirjem - betonski strop na balkon. Vrzel, ki je napolnjena s peno (tesnjenje poroznih material, namenjen za toplotno, zvočno-proofing). Potrebno in oseke - vizir iz pocinkanega železa, ki je ustanovljena z naklon od zunaj, " ščiti zgradbo pred vlago.
Mimogrede, če majhen balkon, strokovnjaki lahko balkon design za 10-50 cm (bolj redko do 1 m) za zunaj.

VREDNOST
Cena balkon zasteklitve je odvisna od različnih dejavnikov. Torej, strokovnjaki pravijo, da zaniha sistema dražje kot pomični. Najcenejši - z velikim številom "gluhi" Windows.
Strošek je prizadet in okvir materiala (v naraščajočem vrstnem redu od vrednosti): drevesa'lesene gradnje, hladno in aluminija, PVC-konstrukcije, toplo aluminija. Najbolj drago - tako imenovani "brez okvirjev stekel".
Kakovosti dela, oblikovanje in stroški materiala, za zunanje končna balkon ali loggia in ograjo je preveč komponente cene. Dražje dekoracijo - naravni kamen, kovani.
Cena zasteklitve "plastike", je odvisna od modela izbrani design plus stroški ventili (swivel, tilt, vrtljivo-zložljiv). Bolj profil fotoaparati bo, in v dvojno zastekljena Okna, dražje stroške naročila. To je treba upoštevati tudi stroške montaže in zaključna dela (kar pomeni, izolacija plastične plošče notranje stene balkon ali loggia).


KOMENTAR STROKOVNJAKA
Natalia DUDEK, glavni inženir družbe "EL-invest
- Glazirana balkon je dober način za vlaganje denarja v udobje namestitve. Poleg tega balkon povečuje prodajno ceno apartmaja: to ni nobena skrivnost, da stranka, ki je zainteresirana, zastekljeni balkon ali, zakaj, toplotno izolirani. Potrošnika je pomembno, da je zasteklitev je bil zanesljiv, trpežen in enostaven za čiščenje, in je imela tudi naočit videz.
VIR: Posebej o....

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика